AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
213Cevap
vallah ben iltfat etmeyi severim bana musade eden her güzel ve nadide kadınlara özel , kalbimden harf harf süzülüp hecelerle dost olup bileşen kelimeleri armağan ederim ve mutluluk duyarım
terbiyeszlk kesnlkle aynısini başka bi adam onun karısına yapsa napar kendsi acaba kendisini eşinin yerine koyup davrranmasi gerekir ayıp diye bisey var seninde hoşuna gidiyomuş müsade etmşsnki o da bu yüzü bulup bu sekilde konusabikiyor davranabiliyir yani.
Bence evli bir kadına iltifat edilmez ya. Benim aşırı tuhafıma gider. Ben olsam derdim tşkler kocamda öyle diyor. Kısacası iltifata ihtiyacım yok. Kocam yeterince ediyor
Ben cok cok samimi olmadikca iltifat etmem, o iltifatta sadece saci degisirse mesela, yakışmış olur... çünkü evli olup bu bana yazıyor diye anlayacak insan da var, anlam cikartir vs... bir de evli yani, eşi iltifat etsin bana ne...
Merhaba ben Karadeniz Teknik Üniversitesi son sınıf öğrencisiyim. Bu pandemi döneminde yürüttüğüm tez çalışmasında Trabzon ve İstanbul’da covid-19’un kadın çalışanlar üzerine etkilerini araştırmaktayım. Ekleyeceğim bağlantıya tıklayarak hiçbir kişisel bilgi paylaşmadan tez çalışmama katkı sağlarsanız sevinirim. Şimdiden herkese teşekkür ederim. https://docs. google. com/forms/d/e/1FAIpQLSe0EBPiptbLZW46EuZe_h_jQWjSYR-gSI6T2Yutwp9l4R72uQ/viewform? vc=0&c=0&w=1&flr=0&usp=mail_form_link
Hoş değil bence. Benşmde çevremde var. İş yerimde asistanım da var.. yaptığı işi tebrik ediyorum. Kılık kıyafet. Saç. Makyaj. Bence bunlar iltifat edilmesi hoş değil.
Olumsuz bir olgu görmüyorum aşırı olmamak kaydıyla
Bazen bir tebessüm güzel bir güne bedeldir
Kadın seksi bulursa erkegi kendi tecavüz eder adama. Bet adam evli kadına iltifat ederse annen bacın yok mu elime degmedi kutsal bakireyim bildigğn kızlardan degilim atakları
Kimi evli kadınlara iltifat etmek edepsizlik olur kimine göre normal kadınların hoşuna gider aşık olur ilgi görür ama kendini kaptırma eşine söyle ya da işyerindeki adamı uyar bana böyle şeyler deme
Eşinin ne düşündüğü bence en önemlisi. Çünkü bazen samimi ve iyi niyetle bazı kişiler yaklaşsa bile evli kadınlara bile duygusal yaklaşan edepsizler mevcut... Malesef...
Ne temiz niyeti Allah aşkına ve sen böyle bırseyı esınden gizliyorsan sen o kısıden daha edepsızsın. Adam seni çatır çutur halletmenın pesınde ve seninde dedıklerı hosuna gıdıp karsılık vermiyorsan hayırdır duzgun konus mesafenı koru w. s setler demıyorsan o kısıye gozun dışarda ve karakterin orus... Maalesef.
Düzgün konus kadıncağız ortaya soruyor. Zaten en başta ben evliyim diyor.
konuşmayı bilmiyorsan tdk ya basvur
Ben sana bir basvururum. Tüm basvuruların kapanır burda ben kimseye doğru evet iyi diyor gibi yapmacık davranamam yazdıgım gayet acık ve dogru birsey 25 yasındayım 70 yasındaki adam su hayatta benım gordugumu görmemıstır onun ıcın Bos yapma bana
bırakın bu ayakları herkesin kendi derdini büyük zanneder. Kadına uygun dille anlatman varken edebi asiyorsun
Gizli yapılan herşey yanlıştır. Eşinin buna kızacağını biliyosan o şey yanlış demekki.
Normaldir tabi bu biraz iltifatın ne olduğuna görede değişir.
Nişanlı iş arkadaşıma iltifat ederdim, tüm gün sırıtarak gezerdi. Kadinlarin mutlu olmasi hoşuma gidiyor, iltifat, sarkıntılık değildir.
Hiç doğru degim tabi nefsine yasak olan şey hoş gelin her bayan iltifat sever de bu olaya bir mesafe koyman gerek bence
Bi insan niye bilekliğine kadar inceler ki , ve söyler bunu ? Hoşuna gittiğini çok belli etme , kocanı getir aklına hep bence sonu kötüye gitmesin
bır ıkı sefer normal ama hergun devamlı hoş değil. sen artnıyet kondurmuyorsun ama farkındasın bılmem anlatabılıyormuyum?
Evli kadına bu derece iltifat edilmez abi hayırdır derler adama. Bunun basitçe etmesi vardır.. Kocan duysa o sana kızmakla kalmaz bence.
Seni iyi hissettirecek tek kişi eşindir, ne münasebetle sana kendini güzel veya iyi hissettirecek ki 🙄🙄
Evli kadına iltifat etmem saçından bilekliğinden banane bu bildiğin yavaş yavas yürüyor kendi karısına yapılsa aslan kesilirler..
İlyifat edilirken ölçülü olmak gerekli. O iş arkadaşınla arana biraz mesafe koyman daha hayırlı olacak gibi.
Ben sevgilim bilse kavga çıkardı. Çocuğun niyeti kötü değil ama birisi benin sevgilime yürüse bende gerekeni yapardım.
Evli bir bayana iltifatta bulunmak doğru davranış değildir. Düzgün bir erkek bunu yapmaz zaten
Türk aile yapısı ve toplumuna uygun olmayan bir hareket.
Cok yüz verme lütfen o yanlış anlayabilir
Söyle düşün kocana biri yaa ne kadar guzel adamsın falan dese ne düşünürsün ne yaparsın
I yüzden mesafenu al :)
Yapmaması daha uygun,çizgini çek ben olsam öyle yapardım
Bunu bilmek çok zor ikiside olabilir. Ama istatistiğe vurursk eğer; erkeklerin çoğu kadını elde etmek için iltifat ederler, şımartırlar.
Ne kadar samimi olursam olayım. Evli bir hanıma o şekilde yorum yapmam. Normal bir şekilde sohbet ederim.
Aynı şeyi eşinin de başka bir kadına yaptığını düşün işyerinden bir arkadaşına, gözünde canlandır 🤦 normal geliyorsa sıkıntı yoktur.
Sulanmak ve yavşamak başka bir şey sınırlar dahilinde iltifat başka bir şey
Ayrımı sen yapabilirsin bence 😊
Aranızdaki samimiyete bağlı, her insan aynı değil. Eğer rahatsız oluyorsanız bence bunu ona hissettirmeli ya da söylemelisiniz..
ölçüyü kaçırmadıkça edilebilir tabi de, burda önemli olan herkese mi ediyor yoksa yalnız sana mı. yalnız sana ise art niyet arayabilirsin.
İltifat edilebilir ama fazlası normal olmaz. Makul bir şey söylenebilir herşeyde art niyet aramamalisin.
kocanın yanındaki tavrı aynı ise evet o zaman temiz bir niyete inanirim :)
ama kocan elif hanım diyorsa o olmaz :)
İhtimalleri siraliyorum:ya ikizler burcudur, ya kizlar agasidir, ya da kocandan okkalı bi' dayak hasreti çekiyordur!!!
Art niyeti var maalesef.. Kademeli olarak sana yürüyor, sınırlarını, ona olan düşüncelerini öğrenmek istiyor
Onun karısının instagram ya da numarası varsa kocana ver kocan onun karısına iltifat etsin nasıl oluyor görür
İyi niyetle yaklaşmadıgını düşünüyorum. Yılda bir olur, iki olur mazur görürsün. Mutemadiyen iltifat ediyorsa seni gözüne kestirmiş olması muhtemel.
O kişiyle samimiyetime bağlı. İltifat var iltifat var. Kadına yahu göğüsleriniz de harikaymış demezsin
Etmesin doğru değil sonra niyeti de bozar çok guvenme
Ben doğru bulmadım açıkçası evli olduğun için kendini geri çekmesi gerek sana karşı mesafeli olmalı
Edepsizlik evli kadin erkek fark etmez ilifat edilmemeli çunku evliler aralar çekim olabilir
sadece sana yapıyorsa art niyet olduğu aşıkar gibi geliyor.
normal tabi ki ama söyleniş şekline ve davranışlara bağlı.
Doğru bulmuyorum. Haddini bilmeli. Benim eşime dense sıkıntı çıkar cidden.
Ben niyete bakarım eğer başka birşey sezersem bu hoşuma gitmez bôyle durumda
Sana yürümüyorsa ama bence sana yürüyor madem için rahat değil araya bi mesafe koy iyice beklenti içine girip dahada seksi iltifatlar yapamasın bence sana vurgun gibi inşallah ben yanılıyorumdur.
Ben evli olsam başka bir erkek gelip karima iltifat etse onun amnnaQorumm
Cinayet sebebi benim için. namussuzluk yapmiyorsam kimse de yapamaz
Bir söylersin iki söylersin ama sürekli söylüyorsa sıkıntı
Etmesin, sonuçta evlisin. Bence açık bir sözle dile getir. Senin de ister istemez hoşuna gittiğini falan sezerse daha da ileri gidebilir. O yüzden bunun önüne geçmende fayda var.
Niyeti ne acaba iltifat tarzı ne acaba sorulsr sorulsr
abartmadan edilebilir gayet normal. insanlar birbirine güzel şeyler söyleyebilir
Sizinki iş arakadaşlığını geçmiş. Çiftleşme seramonisi
Sürekli oluyor hoşuma gidiyor diyorsun burada hatalı olan sensin. Tavrını mesafeni koysan yaklaşmaya cesaret edemezdi. Elin adamıyla bu kadar yüzgöz olman doğru değil.
Normal tabiiki evli olunca birinin malı falan olmuyosunuz koyun sunu kafaniza. Bi insanin bi insana bugun ne kadar guzelsin demeside sapiklik namussuzluk edepsizlik degil aksine o kisinin gununu guzellestirir.
Evli olunca birinin malı olmuyoruz evet ama kocandan hariç başka birinin sana iltifat etmesi ne haddine? Biri bana dese sağol biliyorum eşimde söylüyor derim. Kısaca iltifata ihtiyacım yok.
@Sevgiiyileştirir tamam swj evlenince böyle yaşa
Öyle yaşıyorum zaten
dudakların güzel şuran güzel dememiş saçlarına veya bilekliklerine iltifat etmiş gayet normal
Erkegin erkekle şakalaşması bıçakla erkegin kadınla sakalaşması yatakta biter
Etmem oyle seyler mecbur olmadikca konusmam bile evli bi kadinla
Edep ve saygı sınırları geçilmediği müddetçe iltifat edilebilir.