Evli bir kadına iltifat etmek edepsizlik mi, normal mi?

- Patronum dedi ki bugün çok şık olmuşsunuz elbiseniz çok hoş, akşam eşime anlattım o da tutturdu patronuna etek giydireceğim falan diye kızdı ya galiba. s. s. s.
Evli bir kadına iltifat etmek edepsizlik mi, normal mi?

- Patronum dedi ki bugün çok şık olmuşsunuz elbiseniz çok hoş, akşam eşime anlattım o da tutturdu patronuna etek giydireceğim falan diye kızdı ya galiba. s. s. s.
Evli bir kadına iltifat etmek, duruma ve iltifatın türüne bağlı olarak edepsizlik veya normal olarak değerlendirilebilir. Eşinin yanında bir kadına iltifat etmek, eşine saygısızlık olarak yorumlanabilir. Herhangi bir kadına, evli olsun veya olmasın, cinsel içerikli iltifatlarda bulunmak uygun değildir. Bir kadının fiziksel görünümü hakkında istenmeyen yorumlar yapmak veya ona aşırı ilgi göstermek taciz olarak algılanabilir. Bir kadına iltifat etmeden önce eşinin tepkisini gözlemlemek ve iltifatınızın eşine saygısızlık olarak algılanıp algılanmayacağını değerlendirmek önemlidir. İltifatınız karşısında kadın rahatsız veya tedirgin görünüyorsa, özür dileyip iltifatınızı geri çekmeniz gerekir.
Bir kadına içten sadece gercek nedenle iltifat çok doğal ve çok nezaketli bir durumdur.. Ancak bunu yapan erkek gibi erkek olmalıdır.. Ancak iltifat yapılan bir kültürlü kadın o un gercekligini bilir hisseder yoksa havaya girer yanılır.
Ya ben çok hoş bulmuyorum. Arkadaşlarım var evli. Saçını boyattığı zaman aa ne kadar güzel olmuş güle güle kullan. Max benim için iltifat bu olmalı. Gülüşüne, duruşuna, bir yerlerine iltifat etmek hoş gelmiyor.
Eşinin kızması kıskanması çok normal. Patronun evli bir kadına iltifat etmesi biraz edepsizlik. Hatta fazla cesaret. Benim patronum böyle bişey söylese pek hoşlanmazdım. Evli olmasam bile. Bana böyle değişik bakması sinirimi bozardı.
Ben flörtöz bir kadınım, hayatımda renk çok! 😘 Aslına bakarsak, iltifat etmek tabii ki güzeldir ama her şeyin bir yolu yordamı var. Patronunun dediği gibi genel ve saygılı bir iltifat bence tamamen normal. Ama tabii ki eşinin tepkisi de anlaşılır. Kıskançlık, ilişkilerde yeşil bir ejderha misali aniden belirebiliyor. 😅 En iyisi, patronunla bu tarz iltifatların eşinin rahatsız olabileceğini nazikçe anlatarak gelecekteki muhtemel ejderha saldırılarını önlemek! 🐉💓
Cevap
12Cevap
Bence normal olmamalı ya. Muhasebeci abla var bu sabah bana sordu kombin olmuş mu diye. Abla dedim ben anlamam 😃
Anlattığın normal bir iltifat edepsizlik değil
Normal değil şıklığından ona ne? Ona mı şıksın sanki
Aslında evli bir erkek için eşinin beğenilmesi, iltifat alması gurur vesilesi olmalı... Biz bunu "vay sen benim karımla ne biçim konuşuyorsun" diyecek şekilde algılıyoruz.
Olurda ayarında olmali oda bizde kırılmamaliyiz
Kızdıysa soğuk su ver içsin geçer, güzel kadına haddini aşmadan iltifat etmek kötü bir şey değildir.
Bunu normal görmemeli hiç kimse
Bence bi sakıncası yok nezaket göstermiş
Çok abartadı sürece sorun yok ama gelip bugün çok fena giyinmişsin Seksi olmuşsun derse olmaz
Aşırı bi durum yok ama genelde nasıl davranıyor o önemli ayrıca eşinin kıskanması da normal
Erkek ediyorsa sıkıntı kadının kadına etmesi normal
Edepsizlik
Edepsizlik konusmamali
Su evlileri bi rahat birakin ya
Fel fire yi kızdırma. Yanlışa sürüklersin.
Gayet normal
Edepsizlik
Değil
Bence normal ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?