Arkadaşlar ben evliyim ve iş arkadaşım sürekli kıyafetlerime, saçıma iltifat ediyor. Ama sırf bana değil herkese ediyor. Sizce garip mi? Eşim bi kez duydu çok küfür etti ama yaşarken öyle art niyet sezmiyorum ben hatta hoş bir şey.
Iltifat Normalde karşı cinsi edilen bir itham dır yani bu normal şartlarda Tabii ki yapılır evli bir kadına iltifat edilmez diye bir kanun Aslında yoktur ama iltifatın dozu çok önemlidir Eğer iltifatın dozu kaçarsa İşte o zaman ortaya farklı sonuçlar çıkabilir sonuçta evli
Bence asolan şey aldığın enerjidir. Negatif bir şey hissetmiyorsan ve dediğin gibi ortamdaki herkese eşit şekilde iltifat ediyorsa demek ki bu arkadaşın karakteri altında bişeyler aramamak gerek. Ancak kimi ilişkilerde bu soruna neden olabileceği için rahatsız da olunuyorsa arkadaşa ifade edebilir.
Ben evli bekar iş yerinde herkese iltifat ederim çünkü her kadın bunu sever. Bunu yapma sebebim ilişkinin güçlü kalması ve benim işlerimi daha dikkatli yapmalarıdır.
Asla ama asla çalıştığım yerlerde kadınlarla flörtlesmem
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
76
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bende benzeri bir durumla karşılaşmistim. Evli değilim ve adam yaşlıydı sürekli iltifat ediyordu sonra baktım her kadına yapıyor. Neyse üstüme alınmayayim dedim herkese yönelik yaptığı için bir şey diyemiyordum sonradan öğrendim ki adam hakkımızda farklı düşünüyor farklı konuşuyormuş. Evli olun ya da olmayın sürekli böyle olan birinin niyeti iyi olmuyor. Yani adam büyük ihtimalle fark etmez kafasında kim düşerse mantığında. Mesafeni koru herkese yapması onu normalleştirmeye çalıştığı için ayrıca kocanla da aran bozulur yani selam sabah dışında mecbur değilsen muhatap olma
İltifat edilebilir. Ama edilmesi gerektiği gibi. Esasında herkese iltifat edilir. Bu o kişinin moralini yükseltir. Enerjisini arttırır. Tebessüm etmek bile karşıdaki kişiye olumlu enerji verir. Tabi ahlak sınırları içerisinde olması kaydıyla.
Canim edilmez son derece rahatsiz edici nasil hos bisey olarak algiliyosun anlamiyorum sen erkeklere surekli iltifat etsen nasil algilanirdi kocan tarafindan bi dusun sana kizardi bu bariz bisey malum turk erkegi ama haksiz da sayilmazlar bana edilse benim de hosuma gitmez evliyken bu ne lackalik laubalilik ya lutfen yapma
Nasıl söylediği önemli bence Mesela bi gün traş olup jilet gibi geliyo yakıyon felan diyoruz tabii arkadaşça ama dediğim gibi söylerken hareketleri ses tonu nasıl söylediği çok şey anlatır onun haricinde sıkıntı yok bemce
Sırf sana değil herkese ediyormuş bazıları kibar nazik oluyor misal sosyal deney yaptılar kadınlara ve adamlara çok güzelsiniz bugün ve çok yakisiklisiniz dediler hepsi çok mutlu oldu sevindi. Nebileyim tadında olan her şey guzel
Gayet normal. Bizim toplumda karsi cinsler birbirine iltifat ettiklerinde hemen yuruyirmu asiliyor mu diye algilaniyor ama keske bunu her zaman herkese yapabilsek. Senin ozelinde demedim 😊
Calisma ortaminda kisiler arasinda yakin arkadas bile olsa belli bir mesafe olmali. Ne dedigine bagli olarak degisir ama surekli iltifat etmenin de bir mantigini goremiyorum.
İltifat kötü bir şey değil ama kişinin niyetine de bağlı bir durum bu. Kötü bir niyet seziyorsan ve fazla abartı iltifatlarda bulunuyorsa direkt uzaklaş bence.
İşyeri flörtüdür bu, bu ve benzeri durumlar birçok hatta genelde tüm isyerlerinde görülür, evli bir kadına iltifat tabiki edilir, ancak dozu ayarlamak ve doğru kelimeler kullanmak önemli
Bazılarının tarzı böyledir. Ama tanımayan kişiler yanlış anlayabilir herkese etmesi ile sana etmesi farklıdır. Yüz bekara iltifat etmesi ile bir evliye iltifat etmesi, bir sevgilisi olana iltifat etmesi hep farklıdır. Eşin öyle tepki verdikten sonra da aynen devam mı etti ve daha da önemlisi sen iltifatlarina nasil tepki veriyorsun vücut dilin ve sözlerinle?
İltifat medeni bir durum. Ben hiç bir art niyet hatta ne art niyeti herhangi bir düşünce beslemediğim iş arkadaşlarıma kadın erkek fark etmez o gün neşem yerindeyse iltifat ederim ayarında. Bunda yanlış bir şey yok bana göre.
Edilen iltifata göre değişir, sınırı aşmadan edilen iltifatlar güzeldir. İnsanın gününün güzel geçmesine ve motivasyonunun artmasına vesile olur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Art niyet olmadan ve belli limitlerde kalindigi surece bence bir sorun yok 🤞
Bi gulumsemeyle, bi iltifatla bazen tum gun enerjik gecer. Bazen kendimize guvenimiz pekisir. Bazen ihtiyacimiz olan "birazcik daha iyi hissetmeyi" saglar.
Bence çok ileri gitmiyorsa dozundaysa sıkıntı yok. Herkes art niyetle yaklasmaz bazen sadece iyi niyetle söyler. Ve herkese de söyluyorsa bu sana ilgili anlamina gelmez
yobaz olmayın ablacım ya sana özel olsa eyvallah herkese ediyormuş bide hangi şehide yaşadığına bağlı nazik adam demek yinede mesafeni korursun o kadar
Sınırı aşılmıycak bi şekilde evet herkese iltifat edilir önemli olan haddini bilmek
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eşime kizlar çok yakışıklısın çok hoşsun karizmatiksin dese eşim de onlara bişey deyip terslemese çok üzülürdüm açıkçası kalbim kırılırdı terslemiyosa ondan hoşlaniyo demek beni sevmiyo derdim