Aile & Toplum Şemsettin bin arabaya şemsettin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Seksiydiler on kişiydilerönce sevdiler sonra dövdüler 👯♂️👯♂️👯♂️ nörüyonuz arkadaşlar nasılsınız kafalar nasıl? 💃💃💃 Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar beğeninde xper kasalım 👯♂️👯♂️ lan hadi lan bi tıkınıza bakar Şemsettin bin arabaya şemsettin? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
ihtimallerperisis Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 91% +1 yıl kafamda kalıcak kafamdaaa kjesndköawensd sorun kaldırılabilir 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Olsun şekerim maksat gırgır Yorumla ihtimallerperisis +1 yıl wesndmwaeksd overlok makinesi ayağınıza geldi halı klim yolluk paspas kenarına... Yorumla Soran +1 yıl Oooo senin kafa da güzeeeel Yorumla Soran +1 yıl Hayat bir yudum sudur iç iç kudur 😉 Yorumla ihtimallerperisis +1 yıl sdjndkjawensakdn benim kafam hep güzel Yorumla ihtimallerperisis +1 yıl koştur hafızım koşturrrrrr Yorumla Soran +1 yıl Dıgıdık dıgıdık breeeeeh Yorumla ihtimallerperisis +1 yıl Nsndmsfmwmdmmdc Yorumla
hafifrüzgarG Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı. Bazıları geceye hazır 😂🍷 bense kakaolu sütümü içip uyurum şimdi 😂😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Geceler coşmalık ama yatakta uyumalık ikiside güzel afiyet olsun bacım 🙆♀️ Yorumla hafifrüzgarG +1 yıl 😘😘 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Senin kafa iyi sanırım ☺️ 1 11 Yorumla Soran +1 yıl EVEEEET hoşgelmişsen alırım bi like ını kardeşim 😝😝 Yorumla gacar4886 +1 yıl Ne içtin bakalım Yorumla Soran +1 yıl Adaaaam helal et hacım 🥰 Yorumla Soran +1 yıl Şehzade çayı Yorumla gacar4886 +1 yıl Beyaz olandan mı ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Kırmızı 🙆♀️ bide normal çay üstüne miss susadım birden lan cnxmz su içem bari Yorumla gacar4886 +1 yıl Hmm iyiymiş Yorumla Soran +1 yıl 👌 Yorumla gacar4886 +1 yıl Çok içme dağıtılırsın bak 😄 Yorumla Soran +1 yıl Fnkxdmkcmxxö Yorumla gacar4886 +1 yıl Zaten dağıtmışsın koyver gitsin Yorumla
Zemheri27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bende normal de senin kafa güzel ama sevdim 😄 1 3 Yorumla Soran +1 yıl 😆😆 bende seni sevdim bacım breh breh Yorumla Zemheri27 +1 yıl Roman havası daha iyi ya siz benim saçım ayakkabım makyajım olamazsınız hayde 😄 Yorumla Soran +1 yıl Aplam benim yürrü be Yorumla
үεηgεçвεy Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ah nerede o eski kafalar 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Adamsın sen varyaaaa Yorumla үεηgεçвεy +1 yıl Harman kaldık bu sıra 🙃 Yorumla Soran +1 yıl Alırım bi like ını abim 😍 hmm bi tık? Yorumla үεηgεçвεy +1 yıl Likeladım bi tık 😌 Yorumla Soran +1 yıl Adaaaam ♥️♥️ Yorumla
Gecelerinprensi0635 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Hangi kafayı yaşıyor sun 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Mutsuzluktan mı bilmiyorum böyle arada aşırı enerji geliyor birkaç dakika geceleri sonrası hüsran 💃 Yorumla Gecelerinprensi0635 +1 yıl Hmmm anladım Yorumla Soran +1 yıl Abim bi like ını alırım sevindirirsin 🥰 Yorumla Soran +1 yıl Helal et hacı 😝 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kafalar zehir 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Heralde hacı bizde böyle 💃 Yorumla ouzinyo +1 yıl Kendiminkini söylemiştim 💁♂️ Yorumla Soran +1 yıl Olsun bizimde zehir xD Yorumla ouzinyo +1 yıl ne yaşadın guzum 😒 Yorumla Soran +1 yıl Ooo bizim ev yüksek gerilim hattı ᕙ (⇀‸↼‶) ᕗ Yorumla ouzinyo +1 yıl Ulan ne diyeceğimi bilemedim awq. Allah sabır versin umarım bir gün huzura eresiniz Yorumla Soran +1 yıl Sanmıyorum mümkün değil NCKDLDMDÖÖSÖDÖD Yorumla ouzinyo +1 yıl Bence delirmeden önce kafayı temizle yoksa düzelemiyorsun benim hayatım depresyonda geçmiş farkında değilmişim bilmiyormuşum öğrendikten sonra hayatım kalmamıştı zaten geriye 💁♂️ hala toparlanmıyor Yorumla Soran +1 yıl Benim sebebi belli zaten de sağolsun babamdan bana sıra gelmiyor NCKDLDMDÖÖSÖDÖD Yorumla ouzinyo +1 yıl Yani benimkisi nacizane tavsiyeydi gerisi sana kalmış 💁♂️ iyi eğlenceler o zaman Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler abim 🥰 saygılar Yorumla ouzinyo +1 yıl Rica ederim kardeşim 💁♂️ Yorumla
FlyingDutchie Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 614 cevap paylaştı. Sjakjsjsjsj ben de bu kafadayım şu an hahahah 1 3 Yorumla Soran +1 yıl OOO GÜZEEEEEL ozaman cıstak cıstak Yorumla FlyingDutchie +1 yıl Huuuuuuhhhhuuuuuu kop kop 🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Üçüncü rüyamdan gidiyorum gözüm açık olduğuna bakma NFKXMXLDMDXDÖMD Yorumla
κrσmσzσm Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl senin kafadan istiyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasipte VARSAĞ Yorumla
Jokeface_ Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 97% +1 yıl bu kafaya nasıl ulaşırım? :d 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Travma geçirerek 🥳 Yorumla
HerkesSorabilir Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Ama sen korkaksin hiç bulaşma yaklaşmazsın 😂 0 2 Yorumla HerkesSorabilir +1 yıl 4 5 kişiyiz dışarda yukardan ses geldi aminigi sego sego 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Bizim üst kattakiler de gece üçte gitar konseri veriyorlar sağolsunlar varolsunlar Yorumla
Avarebiri Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Ağam bizimle egkeiy😀 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Ne dirsen loğ NCLFMXLDXLCLDLLCCLDDŞLDDŞŞXLF Yorumla Avarebiri +1 yıl Bir zamanlar şarkısı geldi aklıma 😀 Yorumla Soran +1 yıl Maziler maziler ah bu maziler 🚬🚬 Yorumla Avarebiri +1 yıl Daha yaşın kaç ki ne yaşadın Yorumla Soran +1 yıl Ben yaşamadım yaşayana yakıyorum NFMDMDMZMXXMX Yorumla Avarebiri +1 yıl Ne xper kasmasi ya ne geçecek eline Yorumla Soran +1 yıl Ln lazım oluyor özelden mesaj atamıyorsun 1 xperle at lan bi tık hadi kardeşim yaparsın sen 😘😘 Yorumla Avarebiri +1 yıl Ergenlik yapma ne öpücüğü o Yorumla Soran +1 yıl Lan milletin osuruğunu ergenlik bellediniz ama yani bu ne emojiyi kullanalım diye koymuşlar oraya işte 👯♀️ Yorumla Soran +1 yıl Öyle koydum işte yani ne şeettin Yorumla Avarebiri +1 yıl Xper kasmak miş Yorumla Soran +1 yıl Ne var lan ne ergense millet sana mı ergen sanki sen ananın karnında 25 doğdun tövbe yarabbim Yorumla
benidesevinlanlutfen Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl uçmak istiyorum babbba 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Lıkır lıkır bira 🍺 🙆♀️👯♀️ Yorumla
Morrbalıkk Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 702 cevap paylaştı. Müzik dinliyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne dinliyorsun hacı söyle bizde dinleyelim 😝 Yorumla
icantsleep Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Biz iyiyiz ama sen degilsin galiba... 0 3 Yorumla Soran +1 yıl şu an bi geldiler NCMXMXMLXMDLXMDLDMLDFKDÖ arada geliyor Yorumla icantsleep +1 yıl Kanka ne ictin sen Yorumla Soran +1 yıl Bak bugün c vitamini d vitamini şehzade çayı normal çay ve su içtim NCMXMXMLXMDLXMDLDMLDFKDÖ Yorumla
osman2509 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl jupiter 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Satürn daha güzel 💅 Yorumla osman2509 +1 yıl geçen ay oradaydım sarmadı havası Yorumla Soran +1 yıl Mars a da bi uğra güzel diyorlar Yorumla osman2509 +1 yıl sonra ki gün oradayım Yorumla Soran +1 yıl Oo bizim aptide ordaydı selam söyle gitmişken Yorumla osman2509 +1 yıl Aleyküm selam Yorumla Soran +1 yıl 🤝 Yorumla
_n0thing_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Ne diyon lan deli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nörüyonuz diyom sıkıldım cjdkd Yorumla Soran +1 yıl Looo tavşağın mı var Yorumla
hiphopçukız3242 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl sokucu erkekler burda mı ;) 0 13 Yorumla Soran +1 yıl NCLXMXSLXÖLXÖXLXLCLXÖX Yorumla HerkesSorabilir +1 yıl Sen şimdi naneyi yemedin mi 😂😂😂😂😂 Yorumla hiphopçukız3242 +1 yıl yeeaaaa ;) Yorumla HerkesSorabilir +1 yıl Çılgın savaş çığlığı attı 😂😂😂😂 Yorumla hiphopçukız3242 +1 yıl @HerkesSorabilir sgahhss :P Yorumla HerkesSorabilir +1 yıl Yav yapma 😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Önce sevdiler sonra sktler ŞEMSETTİN Yorumla HerkesSorabilir +1 yıl Yav sende gaz verme @soran 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ooo ben gaza gelmişem kopmadan bırakmam NXKDNDDMDMDMDMSMF Yorumla hiphopçukız3242 +1 yıl aavv faaak :D Yorumla Soran +1 yıl Bitch owwwee Yorumla hiphopçukız3242 +1 yıl you are bitch Yorumla HerkesSorabilir +1 yıl Siz ne diyonuz abi ya 😁😁😁😁 Yorumla
BezmişHayat Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Böğrüm ağrıyoo 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Böğrüme vurdular böğrüm ağrıyor cıstak cıstak WİHUĞĞĞ Yorumla
Karaboyy Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yatıyom knk sen 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Coştum bende uzanıyom pikenin altında sıkıldım yaa Yorumla Karaboyy +1 yıl Amuda kalk bıraz Yorumla Soran +1 yıl NCNZMCMXMDÖZÖMFÖDÖCÖDSÖ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
kafamda kalıcak kafamdaaa kjesndköawensd sorun kaldırılabilir
Olsun şekerim maksat gırgır
wesndmwaeksd overlok makinesi ayağınıza geldi halı klim yolluk paspas kenarına...
Oooo senin kafa da güzeeeel
Hayat bir yudum sudur iç iç kudur 😉
sdjndkjawensakdn benim kafam hep güzel
koştur hafızım koşturrrrrr
Dıgıdık dıgıdık breeeeeh
Nsndmsfmwmdmmdc
Bazıları geceye hazır 😂🍷 bense kakaolu sütümü içip uyurum şimdi 😂😂
Geceler coşmalık ama yatakta uyumalık ikiside güzel afiyet olsun bacım 🙆♀️
😘😘
Senin kafa iyi sanırım ☺️
EVEEEET hoşgelmişsen alırım bi like ını kardeşim 😝😝
Ne içtin bakalım
Adaaaam helal et hacım 🥰
Şehzade çayı
Beyaz olandan mı ☺️
Kırmızı 🙆♀️ bide normal çay üstüne miss susadım birden lan cnxmz su içem bari
Hmm iyiymiş
👌
Çok içme dağıtılırsın bak 😄
Fnkxdmkcmxxö
Zaten dağıtmışsın koyver gitsin
Bende normal de senin kafa güzel ama sevdim 😄
😆😆 bende seni sevdim bacım breh breh
Roman havası daha iyi ya siz benim saçım ayakkabım makyajım olamazsınız hayde 😄
Aplam benim yürrü be
Ah nerede o eski kafalar
Adamsın sen varyaaaa
Harman kaldık bu sıra 🙃
Alırım bi like ını abim 😍 hmm bi tık?
Likeladım bi tık 😌
Adaaaam ♥️♥️
Hangi kafayı yaşıyor sun
Mutsuzluktan mı bilmiyorum böyle arada aşırı enerji geliyor birkaç dakika geceleri sonrası hüsran 💃
Hmmm anladım
Abim bi like ını alırım sevindirirsin 🥰
Helal et hacı 😝
Kafalar zehir
Heralde hacı bizde böyle 💃
Kendiminkini söylemiştim 💁♂️
Olsun bizimde zehir xD
ne yaşadın guzum 😒
Ooo bizim ev yüksek gerilim hattı ᕙ (⇀‸↼‶) ᕗ
Ulan ne diyeceğimi bilemedim awq. Allah sabır versin umarım bir gün huzura eresiniz
Sanmıyorum mümkün değil NCKDLDMDÖÖSÖDÖD
Bence delirmeden önce kafayı temizle yoksa düzelemiyorsun benim hayatım depresyonda geçmiş farkında değilmişim bilmiyormuşum öğrendikten sonra hayatım kalmamıştı zaten geriye 💁♂️ hala toparlanmıyor
Benim sebebi belli zaten de sağolsun babamdan bana sıra gelmiyor NCKDLDMDÖÖSÖDÖD
Yani benimkisi nacizane tavsiyeydi gerisi sana kalmış 💁♂️ iyi eğlenceler o zaman
Teşekkürler abim 🥰 saygılar
Rica ederim kardeşim 💁♂️
Sjakjsjsjsj ben de bu kafadayım şu an hahahah
OOO GÜZEEEEEL ozaman cıstak cıstak
Huuuuuuhhhhuuuuuu kop kop 🤣🤣🤣
Üçüncü rüyamdan gidiyorum gözüm açık olduğuna bakma NFKXMXLDMDXDÖMD
senin kafadan istiyorum
Nasipte VARSAĞ
bu kafaya nasıl ulaşırım? :d
Travma geçirerek 🥳
Ama sen korkaksin hiç bulaşma yaklaşmazsın 😂
4 5 kişiyiz dışarda yukardan ses geldi aminigi sego sego 😂😂😂
Bizim üst kattakiler de gece üçte gitar konseri veriyorlar sağolsunlar varolsunlar
Ağam bizimle egkeiy😀
Ne dirsen loğ NCLFMXLDXLCLDLLCCLDDŞLDDŞŞXLF
Bir zamanlar şarkısı geldi aklıma 😀
Maziler maziler ah bu maziler 🚬🚬
Daha yaşın kaç ki ne yaşadın
Ben yaşamadım yaşayana yakıyorum NFMDMDMZMXXMX
Ne xper kasmasi ya ne geçecek eline
Ln lazım oluyor özelden mesaj atamıyorsun 1 xperle at lan bi tık hadi kardeşim yaparsın sen 😘😘
Ergenlik yapma ne öpücüğü o
Lan milletin osuruğunu ergenlik bellediniz ama yani bu ne emojiyi kullanalım diye koymuşlar oraya işte 👯♀️
Öyle koydum işte yani ne şeettin
Xper kasmak miş
Ne var lan ne ergense millet sana mı ergen sanki sen ananın karnında 25 doğdun tövbe yarabbim
uçmak istiyorum babbba
Lıkır lıkır bira 🍺 🙆♀️👯♀️
Müzik dinliyorum
Ne dinliyorsun hacı söyle bizde dinleyelim 😝
Biz iyiyiz ama sen degilsin galiba...
şu an bi geldiler NCMXMXMLXMDLXMDLDMLDFKDÖ arada geliyor
Kanka ne ictin sen
Bak bugün c vitamini d vitamini şehzade çayı normal çay ve su içtim NCMXMXMLXMDLXMDLDMLDFKDÖ
jupiter
Satürn daha güzel 💅
geçen ay oradaydım sarmadı havası
Mars a da bi uğra güzel diyorlar
sonra ki gün oradayım
Oo bizim aptide ordaydı selam söyle gitmişken
Aleyküm selam
🤝
Ne diyon lan deli
Nörüyonuz diyom sıkıldım cjdkd
Looo tavşağın mı var
sokucu erkekler burda mı ;)