Selam Arkadaşlar bu yıl başında arkadaşa araba almak için farklı şehire giderken karlı yolda 3 tur döndük sayılır mı bilmem siz böyle hareketler yapıyor musunuz
Geçen yıl gece vakti, ışıklardan çıktıktan sonra, tam göbeğin yanından geçtiği anda, refüj sulaması nedeniyle sıçrayan suların üzerinden geçerken, arabamın arkası 20 cm sağa doğru kaydı. Farkında olmadan arabam otomatikman drift attı. Mini drift attığımı düşünüyorum. Normal şartta, önden çekişli arabayla asfaltta drift atmayı beceremiyorum. Arabam çok hafif ve en ufak driftte takla atma riski bulunmakta.
Arabamın ömründen yer drift. Başta lastikler aşınır. Arkadan itişlinaraçlarda diferansiyel arıza verir. Frenler balataları her şeyi yıpratır yer. Kaza riski de cabası.
Trafiği tehlikeye atmayacak şekilde çok severim. Özellikle aracın kayıp kontrolün sağlanması çok keyifli. Ama cezası epey yüksek 9 bin TL civarıydı en son 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35Geçen yıl gece vakti, ışıklardan çıktıktan sonra, tam göbeğin yanından geçtiği anda, refüj sulaması nedeniyle sıçrayan suların üzerinden geçerken, arabamın arkası 20 cm sağa doğru kaydı. Farkında olmadan arabam otomatikman drift attı. Mini drift attığımı düşünüyorum. Normal şartta, önden çekişli arabayla asfaltta drift atmayı beceremiyorum. Arabam çok hafif ve en ufak driftte takla atma riski bulunmakta.
Arabamın ömründen yer drift. Başta lastikler aşınır. Arkadan itişlinaraçlarda diferansiyel arıza verir. Frenler balataları her şeyi yıpratır yer. Kaza riski de cabası.
Trafiği tehlikeye atmayacak şekilde çok severim. Özellikle aracın kayıp kontrolün sağlanması çok keyifli. Ama cezası epey yüksek 9 bin TL civarıydı en son 😊
Babam da beni atar dmenfknekfn
Attım
Attım
Hiç yapmadım.
Ben araba sevmem ama arkadaşım seviyor atmış.