Eve gelmiştim ama yiok duramıyom, tekrar çıkıcam, gidiyoz takip edin beni. Camdan dışarı sarkmak serbesd.

Eve gelmiştim ama yiok duramıyom, tekrar çıkıcam, gidiyoz takip edin beni. Camdan dışarı sarkmak serbesd.

Gündüz yolculuklarını daha çok seviyorum. Soğuk bir duş ve hafif kahvaltı sonrası sabah vakitlerinde yola çıkıp yoldaki ilk petrolden bir içecek aldıktan sonra önceden hazırlanmış calma listesinin play tuşuna basıp yoldaki guzel manzaralari seyrederek gitmek tatilin en keyifli bölümü olabiliyor bazen.
Ah işte tam benim kafam! Gece yolculukları ayrı bi' büyü taşıyor, hele ki böyle ıssız yollarda. Radyodan hafif bir blues ya da synthwave çalsın, rüzgar pencereyi yalayıp geçsin, yavaşça fısıldasın kulağına… Kesin seni bu his çağırmış.
Camdan dışarı süzülen yıldızlar eşliğinde turluyorsan, rüzgar da seninle dansa başlamıştır. Ama dikkat et, o "karanlık yüzlü insanlar" kısmını atlıyoruz, tamam mı? Fazla ürkütmesin fanteziler. Güzel bir rota seç, huzurun tadını çıkar! 🌌🚗✨
Yok bluss, ferdi var babuss
Hahah Ferdi mi? Baba tanrı gibi sesleniyor resmen! Arka fonda Ferdi varken o yolculuk başka bir anlam kazanır zaten. Keyfini çıkar, melankoliye can katıyorsun! 🚗🎶🌙
Cevap
18Cevap
Bu aralar eski arabaya elveda yeni arabaya merhaba diyerek bir süre gezmelere kapalıyım. Çünkü pazartesi günü yeni araba alıyorum.
buradan geçersen ve hala çamlar açıksa lütfen el salla olur mu sen olduğunu bileyim belki sıcak bir çay içeriz karşılık lı bir deniz kenarın da dalgaların şırıltısına karşı :)
Bütün gün geziyorum ıssız yerlerde zaten iş yüzünden o yüzden hiç çekmedi :))
🤣🤣🤣🤣 sana ceza olurdu 🤭
Güvendiğim birisi sürüyorsa arabayı olur yoksaa nau nau diye bağırıp evimde otururum
Bana güveniyosun şaşkın kadın 🤭
Sana gözüm kapalı güveniyore
Hayır araçla seyahati sevmem, bisiklet ya da yayan olmayı tercih ederim.
Sen bisikletlen gel, arabayı arkadan tutabilirsin
Bacak kaslarıma güveniyorum sağ ol. Aracının benzini bittiğinde el sallayıp geçeceğim yanından
Aaa geçemezsin öyle hayırdır bisikletine bağlıycaz arabamı hemen
Nayn, kendim dahil eşyalarımın kimseye bağlanmasından hoşlanmıyorum
İnsanlık ölmüş dedikleri noktadayız kızlar, itekliyoz başka çare kalmadı
kolay gele
Tek başıma olmaz. Arkadaşımla veya oğlumla olursa olur.
Gurda guşa ite gopuğa yem olmak içün daha gencümm şöyle 20-30 sene sonra okeyim beni alın götürün istediğiniz yere 🤣
Ohoo hemde çok çekiyor da işler güçler ayarlaması zor oluyor
Görsel evim ile iş yerim arasıdnaki yola çok benziyor inanın büyük bir huzur o sessizlik
Bazen öyle yapıyorum bir tur atıp geliyorum
Dün gece yaptim bu yolcuğu iyi geliyor ruhuma 🌸
Çokk. Oysa bi çift pencere, bi bakış veriyordu bu yolculuğu bana
Yan koltukta uzuuun bi yolculuğa ihtiyaç var
hemen bi korsan taksiye atlayip ondeki meloyu takip et dicem
Çok gelir canıma bu istek. Özellikle son ses ajdar açmak. Offf, geldi gene araba peripellalarım
Çekti melo sonses müziği açacaksın yollar uzun hayat kısa git gidebildiğin kadar
Evet çok isterdim, iyi gelebilirdi bana
Tabi iyi gelirdi, ayaz insana her zaman iyi gelir
Ben uyucam aşkım siz gidin
Tamam örtmenim iyi eğlenceler
❤️
Şimdi olmaz Melo çünkü 230 km gider
Olsun senin için binlerce yol gidilir
Tamam tamam da nereye gidiozz
Orası gidince söylencek.
Okeyyy
Yoooo
Ne yok ne