En son çok önce binmiştim😐
Ehliyet gerekiyor mu bu arada🤪
Eğlenceli Güzel Olur Binmedim Ama Binme gereği de duymam 😄 Gerçeği Dururken Bebişe Binerim Gerçek Araba sürmek Daha eğlenceli keyifli tabi yoğun trafik de değilsen
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Çocukken çok bindim ama yıllardır binmiyorum. Çocukluğumu özledim ya 🙄
20 sene olmuştur en son bineli sevmiyorum o aniden çarpma hissini sinir basıyor bana dövesim geliyor 😂
En son 5 sene önce falan bindim :D bizden geçmiş böylemsi şeyler 🥺
Böyle ne diyorlar apaçi erkekler biniyor çarpışana, çarpınca kendilerini bir şey sanıyorlar :D hhahaha onlar geldi aklıma. Bu arada sensin çiçek 😘
Seneler evvel binmiştim
Hayırlı olsun, tebrik ederim fenomenliğine 🌸
Çoook hala binerim. Fenomen olmuşsun hayırlı olsun. 😂
Çok bindim ama şimdi binmiyorum daha doğrusu luna parka gitmek istemiyorum gidersem de bir şeye binmek istemiyorum
Bindim insana acayip haz veriyor stres atıyor ama çok uzun zaman oldu binmeyeli sığmam gibi artık ahah
Bak bu ortak yanımız... Ben de çok önceden binmiştim :)
Bindirdim arabayi garaja carptirdik bazen birbirine filan zevkliydi baya
Evet bind im çok güzel ya en son 5. Sınıfta falan binmiştim
Bindim. Ehliyetsiz olmak gerek sonuçta kaza yapmak için gidiyorsun. Ehliyetim olduğu için hiç kaza yapamıyorum tadı çıkmıyo
Şaka yapıyorum tabii ki 😄 bu sorun üstünden bi soru sordum. Kimse cevaplamadı atayım da sen cevapla bari
Bindim yakın zamanda güzel oluyor, fenomenlik almanız ne kadar sürdü çok zahmetli mi?
Hayır zahmetli değil o kadar klasik bir cümle olucak belki ama bol bol görüş paylaşın fenomen olmak istediğiniz konu etiketinde soru sormayı da unutmayın😃
Sitede hangi soruyu görsem fenomenler sormuş ondan sordum 😄 teşekkür ederim cevapladığınız için
Bende en son 3 yıl önce bindim ehliyet gerekse iyi olurdu 😅😅
Çarpışan arabaya çarpmamaya çalıstım evet 😂
En son 15 yıl önce bindim.
Çocukken binip dudağımı carpmışt
Dün bindim sürmeyi beceremedim, zayıfım gelen vurdu giden vurdu, sırtım zedelendi
Kemiğim ağrıyor. Bide kurugöt olunca zor oluyor
En son 15 sene önce bindim.
1 sene olmustur haftaya yıne olabılır belkıde
Hiç binmedim..
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş