- +1 yıl
senin gibi kafirlere küfretmek sevaptır diyen, ne bir kelam, hadis, fıkıh bilgisi olmayan; kuranı bile takılmadan okuyamayan insanları görüp dinden çıkıyorlar. haklılar. inandığın şeyi ve kendini sorgula. külliyen zararsınız.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Eeee caz yaptın da noldu şimdi
- +1 yıl
boş insansın işte. kullandığın cümleler bile öyle. sen dindar olsan dine faydan ne olur ki?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- +1 yıl
Her konuda batıya özendiği için olabilir ya da netten uydurma bilgilere inanıp onları benimser, eline açıp da okumaz dinin hükümlerini ya da neyi anlatmak istediğini.
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Aynen batı özentileri
- Soran+1 yıl
@ıTranen hiçbir şey kesin değildir ama inanmak başka
- Soran+1 yıl
@ıTranen sorgulayınca bu dünyanın sonsuz evrenin yıldızların hayvanların galaksilerin 7 milyar insanın tesadüfen oluştuğu kanısına mı varıyorlar 😂
- +1 yıl
Bak ben bir yüce yaratıcıya hep inandım. İslama göre de bu Allah. Allah'ın varlığı yazın açan benzersiz renklere sahip olan bir çiçeğe bile bakınca anlaşılır zaten. Ben kuran konusunu sorguluyorum sadece. Her şeyin tesadüfen olduğuna inanan insanlar da var elbet. Bişey diyemem. Bunu onlarla konuşmalısın :).
Anne babanın yeterli bilgi vermediği için. Sosyal ve dijital platformlar çok etkiliyor. Dinde olmayan şeyleri normal olarak empoze ediyorlar. Herkesin zaten işine geliyor. Yemek ye gez dolaş her haltı yap. Dine gelince namaz kıl deyince yok. İlginç bir topluluk olmaya başladık. Kıyamet yakın zaten. Herkesin hakkında hayırlısı
00 Yorumla- +1 yıl
Araştırıyorlar, okuyorlar, farklı hayatları inceliyorlar, özgür iradeleri ile karar veriyorlar. Genç kızların evlenmek yerine okumayı tercih etmesi, bir şeylere susmak yerine konuşmaları, bir şeyleri olduğu gibi kabul etmemeleri, gençlerin farklı bakış açılarını objektif bir şekilde incelemeleri rahatsız ediyorsa; yallah..
28 Yorumla- +1 yıl
Bu şekilde tavırlar sergilemeye devam edin, islamfobi yaratmaktan başka bir şey başarmıyorsunuz dostum 😏
- Soran+1 yıl
Sizde yallah arabistana diyerek kafirafobi yaratmaktan başka bişe yapmıyorsunuz 🙃
- +1 yıl
Arabistan dediğimi hatırlamıyorum aslan parçası, bilinç altına hakim ol..
- Soran+1 yıl
Caz yapma uza
- +1 yıl
Tamam 😏
- Soran+1 yıl
Tipini s
- +1 yıl
Ne güzel müslümansın maşallah, dinini çok güzel savunuyorsun küfürler ile.. Eminim ki senden daha çok dini bilgiye sahibimdir. Kur'an'ı Kerim'i bile okuduğunu zannetmiyorum.. işine bak dostum seninle diyaloğa girmeyeceğim 😏
- Soran+1 yıl
Kafirlere küfretmek sevaptır
Çünkü İslam dini günümüzde araç olarak kullanılıyor.
17 Yorumla- Soran+1 yıl
Eee yani? İslam dininin ne suçu var aqq
- Soran+1 yıl
Peki bunun İslam diniyle ne alakası var? İnsanları gelişmiyorsa İslam dininin suçu ne?
- Soran+1 yıl
Eeeee peki tüm bunların İslam diniyle alakası ne İslam dininde Müslümanlar birbirinin kuyusunu kazsın birbirini öldürsün mü diyor?
“Müslümanlar kardeştirler.”
(Hucurat/10) - +1 yıl
Ben tam anlatamıyorum sana derdimi😅. Bir ayet de ben yazayım.
"Ey iman edenler! Size izin verilmedikçe Peygamberin evlerine girip de yemeğin hazırlanmasını beklemeyin; fakat yemeye çağırıldığınızda girin; yemeğinizi yiyince de hemen dağılın, söze dalıp oturmayın. Bu davranışınız peygamberi rahatsız ediyor, size söylemeye çekiniyor, oysa Allah hak olanı açıklamaktan çekinmez." Ahzap 53 55
Şimdi şu ayeti okuyunca sanki Peygamber bu durumdan rahatsız olduğu için kendi yazmış hissi oluşmuyor mu senin içinde😅? - Soran+1 yıl
Ne alaka yaaaaa Hz. Muhammed rahatsız oluyormuş ama bunu söyleyememiş Allah da en sevdiği insanın rahatsız olmasına dayanamamış söylemiş ne var bunda?
- +1 yıl
Çok okuyup çok araştırdıkları için aydinlandiklari için diyenler gelmeden 😀
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Aydınlanmak bu dünyanın ve evrenin tesadüfen oluştuğuna inanmak oluyor sanırım hahshs
- +1 yıl
Onlara göre öyle. Kendileirni karanlığa hapsedip adını aydınlanma koymuşlar. Aynı ışık böceğinin karanlıkta kalıp kendi ışığına güvenip güneşi çürüttüğünü güneşe ihtiyacı kalmadığını düşünmeleri gibi. Iki kitap okuyunca evrenin sırrını çözdüklerini zannediyorlar zannetsinler bakalim
- Soran+1 yıl
Geberince kimin aydınlandığını görecekler hahshshsh
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
internetten okuduğu her halta inandığı için. yeni nesil işte
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Sosyal medya ve ozentilik
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Aynen özentilik ve batı hayranlığı
Hakikatı buluyorlar
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Hakikat = bu dünyanın sonsuz evrenin yıldızların hayvanların galaksilerin 7 milyar insanın tesadüfen oluştuğuna inanmak ✅
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Derdimiz bumu
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet bu
- Cevap sahibi+1 yıl
Derdini seviyim
- Soran+1 yıl
Senin derdin ne lan
Detaylı bilgi