İyi geceler. Kurumsal bi firmada müşteri temsilciydim bugün adamın biri telefonda çok ağır hakaret ve küfürde bulundu. Bu bardağı taşıran son damlaydı benim için zaten işi bıraktım.
Merak ettiğim şu adamın bütün bilgilerini not aldım en yakın vakitte mahkemeye vereceğim bu süreç nasıl oluyor hukuki konularda bilgisi olan var mı?
Merak ettiğim şu adamın bütün bilgilerini not aldım en yakın vakitte mahkemeye vereceğim bu süreç nasıl oluyor hukuki konularda bilgisi olan var mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Açabilirsin, ama önce suç duyurusunda bulunman lazım, sonra araştırma, soruşturma, olayın üzerinden uzun mu uzun süreler geçer, heleki pandemide. Sonrasında mahkeme süreci ve Avukat hanım ÇOK İYİ ve düzgün açıklamış. Karar senin, uğraşmak istersen açabilirsin. Avukat tutman lazım. Buda maliyet, Allah'a bırak istersen, mahkeme cezasını versede/vermesede mevlam unutmaz ve yanına koymaz. Yarına kalır ama yanına kalmaz.
öncelikle iyi akşamlar kurumsal firmalarda müşteri temsilcisi ile müşteri arasında geçen konuşmalar kayıt altına alınır alınmak zorundadır kurumunuzdan öncelikle rica edebilirsiniz vermezler ise dava açtıktan sonra mahkeme kararı isteyip ses kayıtlarını alabilirsiniz bu süreçte size yardımcı olucak bir avukat tutmanızı tavsiye ederim nitekim bu işlerin piiri avukatlar ve hakimlerdir.
Tabii ki de tazminat bir de alırsınız hukuksal olarak bi avukatla konuşun bence bu meseleyi
'Yazılı' hakaret ve küfür olması gerekiyor diye biliyorum dava için
Müşteri temsilcisine edilen küfürler şirkete edildiği için birey bazında algılanmıyor.
dava açılır. siz zaten başta ses kaydediliyor diyorsunuz ispat kolay olur.
Bulunduğunuz şirket bunun için çalışma yapmadı mı?
Ben yardımcı olabilirim
Kanıt olduğu sürece hakaret davası açabilirsin
Uğraşmaz bile merak etme
Ya bu bi bileni nasil etkiletliyosunuz
açamıyor maalesef