Bir kere tesettür modeli olmak için bir ajansa kaydolmuştum girerken nolucak ya diye gülüp sözleşme imzalattılar bi şey olmaz diye. Sonra ajansın sahibi kendisi Denizli’ye deneme çekimi yazıyor ben Antalya’dayım yok olmuyor, gelemeyeceğimi baştan söylememe rağmen cevap vermiyorlar çekim günü geçtikten sonra sözleşmeyi icraya vermekle tehdit ediyorlar. Hep böyle tek konuştukları şey icra. Yine adam bundan 9 ay sonra kendi kendine Denizli’ye 10 çekim yazmış ben Antalya’da olmama rağmen yani benle alakasız bi şehir. Bunu bana bir gin öncesinden haber veriyorlar yarına Denizli’de çekim yazıldı diye. Buna gidemeyeceğim belli, sadece icra açmak için böyle bi şey yapmışlar. Ama şu an o sözleşme bitti sözleşme 21 ağustosa kadar geçerliydi. Hala dava açabilir mi adam hiç ordan para kazanmadım 800 tl de para mı aldılar hiç iş miş olmadı
Süresi geçmiş sözleşmeyle ilgili dava açabilirler mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Bitmiş geçmiş sözleşme için dava açamazlar dimi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ne namussuzluk ama
Bunun hukuki bir uzlaşısı olabilir
Hükümsüzlük olur gabin olur sen bir avukata danış
Açamazlar demi
Açamazlar ya
Ama tuhaf bir ülkeyiz sen yine bilen birine sor ayak üstü
Bir avukat bul 100 lira ver yarım saat konuyu anlat ona göre sana bilgi versin
100 lira mı ki
500 lira
Ülke kötüye gidiyor bacım
Benim avukat arkadaş var ona sorarım
Buradan yazarım sana tekrar
Tamam sağol bu arada hiç beni çekime almadıklarını sadece benden 800 tl aldıklarını da söyle inşAllah bulaşmazlar bana germe kalmaz
Bütün gelişmeyi sıralı ve ayrıntılı yazabilirmisin çocuk bir şey anlamadı
Özellikle sıralı
Tamam 1 saate dersten çıkarım anlatıcam
Laura menajerlik diye bir ajansa kaydoldum.
Kayıt gereği sözleşme imzalatıp kargoyla yollattılar yanımda bile yoklardı sözleşme imzalarken. Sözleşme daha ulaşmadan bi iş için aradılar yarın çekim var ama fotoğraf ücreti yatırman gerekiyor 350 tl diye. O an sadece 600 TL’m vardı yarısını verdim nasılsa yarın para kazanıcam diye. Yarın olunca bi bahane buldular bana 350 tl demişlerdi ama eksik ödemişsin 3 çekim ödemen gerekiyordu dediler ben de ne dediyseniz onu ödedim dedim. Eleman tamam hata ben de bi tek çekim olduğunda seni çağırırız dedi.3 ay geçti çağıran yok,3 ay sonra bu numara aradı beni deneme çekimine neden gelmedin icra açıcaz diyor arayan bu sefer eleman değil ajansın müdürü mü sahibi mi neymiş o eleman kovulmuş. Ben sözleşmeyi Ankara için imzalamıştım bana Denizli’de deneme çekimi yazmışlar lauranın kendi whatsapp hesabı attı ben de benim Denizli’yle bir alakam yok Antalya’da üniversite okuyorum o gün finalim var gelemem yazdım görüldü attılar buna rağmen 4 gün sonra deneme çekimi bitince adam arayıp neden gelmedin fotoğraf çekim ücretlerini ödemeliydin falan diyip tehdit ediyor bağrıyor. O şekilde icra açmamak için 500 lira attı. Neyse sonra bu adamla konuştuk bana sen benim kardeşimsin dedi ailemden destek almadığımı zor geçindiğimi falan anlattım öğrenci olarak, adam da iş olunca haber veririm dedi bu şekilde 8 ay geçti hiçbir şey yok ben de yazdım adama adam aradı kardeşim böyle böyle istemiyorsan çalışma bizim çekimler ön ödemeli fotoğraf ücretli dedi istersen Ankara'da 10 tane çekim yazıyım dedi yok abi ben öğrenciyim fotoğraf ücreti verecek param yok dedim tamam dedi. O yoluna ben yoluma. Neyse o zaman zaten o sözleşmenin dolmasına 1 hafta vardı. Adam bu konuşmayı yaptıktan sonra bana 6 gün sonra falan bi mesaj, Denizli’ye 10 tane çekim yazılmış hem de yarına yani resmen tuzak. Ben de benim sözleşmem Denizli’de değil Ankara'da gelmiyorum dedim neyse o gün beni adam engelledi.21 Ağustos 2022de de sözleşmenin süresi dolmuş oldu.
Hala bana dava açmazlar değil mi 21 Ağustos 2022de sürüş bitmiş sözleşme için?
“Bu yazdıklarımı olduğu gibi kopyalayıp atabilirsiniz”
İcra açmamak için 500 lira attı değil 500 lira istedi attım olucaktı😞Allah versin o paranın yerine