kız sana tutulur gibi olmuş sende hareketlerin ile ona haddini bildirmişsin sürekli arkadaşımsın diye belirtmiş olacaksın ki korkma olmam demek zorunda kalmış artık
Ben o beni yanlış anlamasın diye derdim meğerse kız öyle anlamak istermiş :Dd
durduk yere neden yanlış anlasın ki de arkadaş deme gereksinimi duydun bravo valla kız şu an sana sinirinden başka hissediyosa bile ters tepti eminim 😂
Eğer kafasından onu silecekse benim için okey :Dd
neyi silecekse 😂
Sevdiğini :Dd
sen kızı istemiyosun herhalde 😀
Kızı istiyorum ama o manada değil
ne manada
Arkadaşım olarak
belki kızda öyle görüyordur sadece arkadaş diye belirtmene sinirlenmiştir hani sende gözüm yok gibisinden
Cevap
10Cevap
Sana diyor ki seni istemiyorum bana aşık olduğunu biliyorum diyor. Kız ile erkek kanka olamaz uzak dur.
Seni seviyor belli ki ben arkadaş dediğim insana aşk gözüyle bakmam milleti anlamakta zor.
Kız senden hoşlanmış ya ama senden karşılık göremeyince bunu demiş işte
Bir tane de aynı arkadaştan bende var kankam harbi zor iş tanrı sabır versin.
Ahaha Tanrı sabır mı versin herkese amen 😂
Arapça derken ! Anlaşılan ilkokulda din kültürü dersinde uyukluyordun. Madem Arapça olan (sözde) Allah c. c. kelimesini kullanmıyorsun da gidip gavurun TANRI kelimesini kullanıyorsun? Bir de Müslümanım diye yazıyorsun. Müslüman olmak demek gururla her tarafta ALLAH'IN adını haykırmak demektir. Ayrıca ALLAH kelimesi Arapça olsa bile bunu demekten mi korkuyorsun? Allah diyemeyecek kadar mı korkaksın? Son olarak bence de Müslüman olduğunu sayma. Benim derdim senin Müslümanlığını sorgulamak değil. Zaten haddime de değil. Ancak ben de bir müslümansam eğer bu sözlerini hakaret sayarım. Lütfen bundan sonra sözlerini tart biç ondan sonra dile getir. !!!
Kiz sana asik olmus sen yesil isik yakmayinca kendi basina tripleniyo
Bakıyorum diyo yani sjajsjajdn o kalpte yer bulamadim diye arkadaslik ediyorum diyor
O kadar Abazasın ki bunları bile herkese kanıtlayıp "Ben iyi biriyim" diyorsun.
sen istiyorum seni desen atlayacak ustune o kesin
Karşı cinsle arkadaş olunur ne var ki vakası..
Knk kız tutuşmuş odunla koşman lazım
Düpedüz sana aşık o kiz
Kız senden hoşlanıyor bi pas bekliyor
sana olan aşkından ölüyür
Herkes aynı şeyi yazdı da benim görmediğim ne var ki bu mesajda
Kız sana vericek bro kaçırma.
Senin için ölüyor
bu kız sana yanık
Sana bitiyor kız
Buradan bu nasıl çıktı anlamadım doğrusu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?