Aile & Toplum Kız kankamın bana yazdıklarına bakın ne bekliyordu ki başka? 😅? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Uzun zamandır arkadaşın kendisi bazen böyle samimi oluyoruz ama ben ipin ucunu kaçırıyorum sjjxjxnx Güncellemeler1 yıl Emdirdi Kız kankamın bana yazdıklarına bakın ne bekliyordu ki başka? 😅? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
böyleolmasıgerekiyor Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Benim de erkek arkadaşım oldu ama hiç böyle şeyler konuşmadık arkadaşlığınız çok iğrenç buna arkadaş demek şçin bin şahit gerekir 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bizim aramız böyle valla Yorumla
koyamamyerinesanki Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl kız “kankam”, nasıl bir kankalıksa, mk biz mi mağara adamı mıyız? yoksa millet mi çok meşrebi geniş 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sence Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Valla benim de var böyle pç arkadaşlarım 😂😂 tatlı sapıklar sizi 1 20 Yorumla Soran 1 yıl Ara sıra güzellik yap o arkadaşlarına 😅 Cevap sahibi 1 yıl Pislikler 😂😂 Soran 1 yıl Doğamızda var😅😅 senin de hoşuna gidiyor demek arkadaşlarının böyle yapması Cevap sahibi 1 yıl Tatlılık katıyor abartmadan olunca Soran 1 yıl Sen öyle san sjjxjxnxkx bi yeşil ışık yaksan neler olur biliyor musun nxnckvmmv Cevap sahibi 1 yıl Tahmin ediyorum tabiki 😂😂 Soran 1 yıl Yap onlara biraz güzellik mutlu olsun tatlışlar Cevap sahibi 1 yıl Olmaz tabiki Soran 1 yıl Olur olurr bal gibi olurr. Sana ne diyorlardı mesela arkadaşların Cevap sahibi 1 yıl boş ver, buna benzer şeyler işte Soran 1 yıl Foto filan atıyor muydun Cevap sahibi 1 yıl Yani normal foto evet Soran 1 yıl Hafif açık mıydı nasıldı Cevap sahibi 1 yıl Normal yani Soran 1 yıl Benim arkadaşım vardı her duştan sonra foto yollardı mesela ya da video Soran 1 yıl Onları yükselten fotolar mıydı Cevap sahibi 1 yıl Hayır Soran 1 yıl Anladım Cevap sahibi 1 yıl Ama tabi sanırım söylediklerim biraz yükseltiyor 🙈 Soran 1 yıl Ne söylüyorsun ksjxnnx
Gizli Üye (18-24) 1 yıl O da memnun tavrından belli bir kız olarak bunu söyleyebilirim. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Olsa devam ettirmez miydi. Çünkü bunun devamında konu kapandı normale döndü Cevap sahibi 1 yıl Devam ettirirse sen onun bu duruma istekli falan olduğunu düşünebilirsin. Yani en azından rahatsız olmamış bence Soran 1 yıl Normalde en son mesajdaki gibi yazmazdı. Böyle konuşmalar ara sıra geçiyor ben bişe yazarsam random atar sus der geçerdi
ModernKontes Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl İkinizde kusmuk gibisiniz 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla ModernKontes 1 yıl Niye mi arkadaşla böyle mi konuşulur. Yorumla Soran 1 yıl Biz böyleyiz Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,2b cevap paylaştı. Kız cilve yapıyor, tut ısır em. 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Devamını getirse bi Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Sen getir Yorumla Soran 1 yıl Ben daha napim ya Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Aç memelerini emme saatim geldi de Yorumla Soran 1 yıl Aynen kanka bunu nerde yapayım öyle müsait bi yer yok kkxmcmc Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Annem kakaolu kek yapacakmış ama evde süt yok, hazırlan seninkileri emip sütünü sağacağım de. Yorumla Soran 1 yıl Öyle bişe desem engeli basar m k ndkckclclxm ben bunu kaç kere eve çağırdım gelmedi ya Yorumla Soran 1 yıl Öyle bir anını yakalamam lazım ki sonuca ulaşayım Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Halledersin sen Yorumla Soran 1 yıl Keşkeee Yorumla Soran 1 yıl Emdirdi fazlası bile oldu😅 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Orul orul o. Cocığu dedikleri şekil a 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Niye bu kadar sinirlendin 😅😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dimi halbuki çok masum bişey senin bu yaptığın. Anan bacın yokmuş olum senin. Sevgilin olsa eyvallah diycem yine Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ahshdh kanka sana olmazsa beni emzirebilri hdhd 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 😅😅😅😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bekliyorum jsjd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Benim de erkek arkadaşım oldu ama hiç böyle şeyler konuşmadık arkadaşlığınız çok iğrenç buna arkadaş demek şçin bin şahit gerekir
Bizim aramız böyle valla
kız “kankam”, nasıl bir kankalıksa, mk biz mi mağara adamı mıyız? yoksa millet mi çok meşrebi geniş
Sence
Valla benim de var böyle pç arkadaşlarım 😂😂 tatlı sapıklar sizi
Ara sıra güzellik yap o arkadaşlarına 😅
Pislikler 😂😂
Doğamızda var😅😅 senin de hoşuna gidiyor demek arkadaşlarının böyle yapması
Tatlılık katıyor abartmadan olunca
Sen öyle san sjjxjxnxkx bi yeşil ışık yaksan neler olur biliyor musun nxnckvmmv
Tahmin ediyorum tabiki 😂😂
Yap onlara biraz güzellik mutlu olsun tatlışlar
Olmaz tabiki
Olur olurr bal gibi olurr. Sana ne diyorlardı mesela arkadaşların
boş ver, buna benzer şeyler işte
Foto filan atıyor muydun
Yani normal foto evet
Hafif açık mıydı nasıldı
Normal yani
Benim arkadaşım vardı her duştan sonra foto yollardı mesela ya da video
Onları yükselten fotolar mıydı
Hayır
Anladım
Ama tabi sanırım söylediklerim biraz yükseltiyor 🙈
Ne söylüyorsun ksjxnnx
O da memnun tavrından belli bir kız olarak bunu söyleyebilirim.
Olsa devam ettirmez miydi. Çünkü bunun devamında konu kapandı normale döndü
Devam ettirirse sen onun bu duruma istekli falan olduğunu düşünebilirsin. Yani en azından rahatsız olmamış bence
Normalde en son mesajdaki gibi yazmazdı. Böyle konuşmalar ara sıra geçiyor ben bişe yazarsam random atar sus der geçerdi
İkinizde kusmuk gibisiniz
Niye
Niye mi arkadaşla böyle mi konuşulur.
Biz böyleyiz
Kız cilve yapıyor, tut ısır em.
Devamını getirse bi
Sen getir
Ben daha napim ya
Aç memelerini emme saatim geldi de
Aynen kanka bunu nerde yapayım öyle müsait bi yer yok kkxmcmc
Annem kakaolu kek yapacakmış ama evde süt yok, hazırlan seninkileri emip sütünü sağacağım de.
Öyle bişe desem engeli basar m k ndkckclclxm ben bunu kaç kere eve çağırdım gelmedi ya
Öyle bir anını yakalamam lazım ki sonuca ulaşayım
Halledersin sen
Keşkeee
Emdirdi fazlası bile oldu😅
Babasının gururu kankan skdjd
Orul orul o. Cocığu dedikleri şekil a
Niye bu kadar sinirlendin 😅😅
Dimi halbuki çok masum bişey senin bu yaptığın. Anan bacın yokmuş olum senin. Sevgilin olsa eyvallah diycem yine
Ohooo av yav av
Ahshdh kanka sana olmazsa beni emzirebilri hdhd
😅😅😅😅
Bekliyorum jsjd
Fake konuşma aq
Aynen