İnternet & Teknoloji Stalk yapıyordum bı kızı , kız bana yazmış? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Profili çok mu beğendin diye nediyim Güncellemeler+1 yıl Uyg tiktok Güncellemeler+1 yıl Helpp Stalk yapıyordum bı kızı , kız bana yazmış? Cevapla Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. bence uzak durun. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bişey yazmayım mi o beni takip ediyor ben etmiyorum
Umaypolat Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Off rezil oldun neyse bak şimdi kıza evet diyeceksin ve takip edeceksin bu kadar. 🙂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O beni takip ediyor ben etmiyorum. Birine benzettim desem kurtulr muyum Yorumla
Medical34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Rezalet aq 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Demi ya görüldü bile atmadim Yorumla Medical34 +1 yıl İyi yaptın Yorumla Soran +1 yıl Ne yazsam bilmiyorum Yorumla Medical34 +1 yıl Koşarak uzaklaş olum ya engelle filan Yorumla Soran +1 yıl Daha çok şüphe çeker kız beni takip ediyor Yorumla Soran +1 yıl Ben onu etmiyorm Yorumla Medical34 +1 yıl Tiktok hesabın ne ben de indiriyim bakiyim sana merak ettim kız seni takip ediyor sen etmiyorsun filan garip valla Yorumla Soran +1 yıl Yardımcı olucak misiniz Yorumla Soran +1 yıl Hesabımı vermek istemiyorum Yorumla Medical34 +1 yıl Ya yok nasıl yardımcı olayım ne diyebiliriz ki kıza yani görüldü bile atma salla gitsin Yorumla
zsrndr Takip Et Guru Yaş: 76 , eic 97% +1 yıl Nasil farketmis stalkladigini 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Tiktok uyg. Profile girenler gorunuyo Yorumla zsrndr +1 yıl Tiktok mu iy Yorumla Soran +1 yıl Bende sevmiyorum ama birşeye bakmak için indirmistim Yorumla Soran +1 yıl Ne yazsam Yorumla zsrndr +1 yıl Fake hesabinsa birsey yazma Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 321 cevap paylaştı. Stalk yaptığını nasıl anlamış 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Uyg tiktok Yorumla Beyoğlu +1 yıl Ayarlarda yapabiliyorsun aslında kimse görmüyor Yorumla Soran +1 yıl 30 gün geçmeden kapatsanda belli oluyor ben açmıştım Yorumla Soran +1 yıl Ne demeliyim sizce Yorumla Beyoğlu +1 yıl Öylesine baktım de video var mı diye filan salla😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne alaka de 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tiktok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam ne alaka yaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bence uzak durun.
Bişey yazmayım mi o beni takip ediyor ben etmiyorum
Off rezil oldun neyse bak şimdi kıza evet diyeceksin ve takip edeceksin bu kadar. 🙂
O beni takip ediyor ben etmiyorum. Birine benzettim desem kurtulr muyum
Rezalet aq
Demi ya görüldü bile atmadim
İyi yaptın
Ne yazsam bilmiyorum
Koşarak uzaklaş olum ya engelle filan
Daha çok şüphe çeker kız beni takip ediyor
Ben onu etmiyorm
Tiktok hesabın ne ben de indiriyim bakiyim sana merak ettim kız seni takip ediyor sen etmiyorsun filan garip valla
Yardımcı olucak misiniz
Hesabımı vermek istemiyorum
Ya yok nasıl yardımcı olayım ne diyebiliriz ki kıza yani görüldü bile atma salla gitsin
Nasil farketmis stalkladigini
Tiktok uyg. Profile girenler gorunuyo
Tiktok mu iy
Bende sevmiyorum ama birşeye bakmak için indirmistim
Ne yazsam
Fake hesabinsa birsey yazma
Stalk yaptığını nasıl anlamış
Uyg tiktok
Ayarlarda yapabiliyorsun aslında kimse görmüyor
30 gün geçmeden kapatsanda belli oluyor ben açmıştım
Ne demeliyim sizce
Öylesine baktım de video var mı diye filan salla😅