Madem başka kızın kıymetini anladı, bana niye gelip yazıyor?

Bana aylardır “şimdi sevgili olamayız sana anlatamayacagım ailevi sıkıntılarım var, senden tamamen özür dilemek istemiyorum çünkü her şey bitmiş değil, halletmem gereken şeyler var “ dedi. Sen evlilik anlamında sorun yaşanacak kız degilsin dedi. Daha 1 ay oldu bu konusma üzerinden. Hatta benim psikolojim artık dağıldıgı için psikologa gidiyorum, bana psikologun ne dedigini sorup duruyor, ondan uzak dur diyor mu dedi. Ertesi gün beni dısarı cıkardı gezdik yemek yedik.

Aradan birkaç gün geçti. Bir kız buna sulanıyordu ben de dayanamayıp kızdım geçen hafta, o da “sen hangi sıfatla bana karısıyorsun, merak etme kökten çözcem bu sorunu eylülde tamamen arkadas gibi olcaz eski sevgilimin kıymetini anladım, ona evlenme teklifi edeceğim “ dedi. O günden beri hiçbir şekilde konusmadım, 4 gün geçti geldi kendi yazdı sabahın köründe 9 da. Niye yazıyor madem? Naptın diye mesaj attı, yarım saat bekledim sildi sonra mesajı. 3 gün daha geçti yine yazdı, işle ilgili çok basit bir şey sormak için tatil olduğu halde. Niye yazıyor? Beni mi deniyor aklı sıra?
Madem başka kızın kıymetini anladı, bana niye gelip yazıyor?