Annem bizi yakaladı yüzüne nasıl bakacağım?

Lütfen durumu yargılamayın sadece tavsiye ve moral istiyorum. 3 buçuk yıllık yakın kız arkadaşım var ve kendisi biseksüel. Ben heteroyum ama hep kızlarla ilişki yaşamak istemişimdir merak ettiğim için. Arkadaşımla da bunu yaklaşık 8-9 aydır yaşıyoruz sadece birbirimizin ihtiyacını gidermek için aşk falan yok arkadaşız. Esra *arkadaşımın adı* bizde kalmaya geliyor arada ailelerimiz tanışıyor ve yakın olduğumuzu biliyor. Bir de annemle babam boşandı evde babam olmadığı için rahat rahat takılıyoruz bizde kalıyor falan ilişkiye giriyoruz genelde gece vs. Neyse işte onun ailesi akrabalarına ziyarete gideceklerdi 2. Bayram günü Esra'da bize gelmişti hem ailesiyle annem de bayramlaştı oturdular falan. O gün ailesinden izin almıştık bizde kalması için ve kaldı da. 3. Bayram (dün) annem anneannem ve dedeme korona oldukları için yemek götürmeye gitti bizde yine rahat durmadık yakınlaştık öpüşüyorduk falan o sırada eve annem geldi. Dış kapıyla benim odam çarpraz olduğu için direkt görmüş bizi ne o bir şey diyebildi ne biz odadan çıktık o da yanımıza gelmedi. Sonra Esranın ailesi almaya gelicekti annem söyler diye çok çok korkmuştuk fakat Allah'tan bir şey demedi ama bana ters ters baktı hep 😔 Sonra Esra annesine gizlice Cerenin *ben* annesinden izin al bizde kalsın falan demiş annem bir şey demesin falan diye o da izin verdi ve ben burdayım dünden beri. Annem aramadı mesaj falan atmadı bende yapmadım arkadaşımla ne yapacağımızı bilemedik o yüzden buraya yazayım dedim napabilirim? Sanırım annemde ne tepki vereceğini bilmediği için bir şey demiyor😔 sonsuza kadar burada da kalamam ama eve gitmeye çok korkuyorum ve utanıyorum😔😔
Annem bizi yakaladı yüzüne nasıl bakacağım?