Masturbasyon yaparken odama annem girdi birşey almak için gördü beni öyle çıkarken pardon kızım çıkıyorum dedi kapattı kapıyı ne yapıcağımı şaşırdım ne düşünüyordur şimdi basılmıs gibi hissettim kendimi gelip konuşur mu
Cevabın nedir?
Cinsellik konusunda 573 cevap paylaştı. Basılmış gibi hissetme çünkü direkt basılmışsın sen :D
Annen sanırım ki yaptığını anlamış olacak ki yoluna devam etmiş. Kişisel bakım yaptığını sanmış olabilir.
O yüzden o konuyu açmadığı sürece susmasını bil.12 Yorumla
Soran+1 yılYok yüzyüze bile gelmemeye çalışıyorum
En İyi Cevaplar
sizin evde kapı kilitleme adeti yok sanirim. pardon kızım cıkıyorm dedigine göre anlayişli sanirm. ayrıca cok ilginç durum :D
24 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ilginc ya :/ yok kilitlemem hiç kapı ve hiç yakalanmadım ilk defa oldu kaldım öyle panikledim pardon deyince anladı diye ne yapıcaımı sasırdım
Soran+1 yılYok sormadı birşey şu an görmemiş gibi davranıyor :D
Devam edip bitirseydin keşke israf olmaz dı :) şaka bir yana pardon demiş çıkmış sanki yapmadığı şey bu kadar takma
53 Yorumla
Soran+1 yılDevam ettim zaten ama o an kaldım öyle
Soran+1 yılOlabilir evet
O konuşmadıkça sen lafını bile açma. Zaten bir şeyde diyeceğini sanmıyorum.2, 3 gün utanır sonra normale dönersin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
76Cevap
Gayet de basılmışsın işte :D annen çok olgun davranmış ama helal olsun.
14 Yorumla
Soran+1 yılAnne gibi anne :D
Soran+1 yılEn azından kimle olduğunu sorabilir :D
Cinsellik konusunda 524 cevap paylaştı. Oda mastürbasyon yapmıştır ve zaman zaman yapıyordur belki sen çok farklı tavır almazsan konuşmaz fakat tavırlanırsan seni rahatlatmak için konuşabilir
10 Yorumlapardon kızım çıkıyorum demiş... Anne işte ya <3 ne yapsın kadın :)
13 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle ama utandım o an bişey demeden çıksa daha iyiydi ne yapıcagımı sasırdım :D
Soran+1 yılBence yakalanmasam bilmezlerdi çünkü hiç hissettirmedim böyle birşeyi
+1 yılAnnen gayet olgun karşılamış senin de utanmanı gerektirecek bir durum yok endişelenme normal hayatına devam et..
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam :)
- +1 yıl
:):)
Zor bir durum annen de nasıl davranacağını ne diyecegini düşünüyordur şimdi sen en iyisi bisey olmamış gibi davran
08 Yorumla
Soran+1 yılYüzyüze gelmemeye çalışıyorum
Soran+1 yılTam değil
Soran+1 yılPsikolojim bozuk gibi mi duruyor
Soran+1 yılYoo
Cinsellik konusunda 385 cevap paylaştı. Kızlar anneleri ile cinselliği çok rahat konuşur. Köyü bişe yok bunda herkesin yaptığını yapmışın bence annenle sen konuş anlayacaktır seni ayrıca herkes yakalanmıştır
05 Yorumla
Soran+1 yılHerkes yakalanıyor mu?
Soran+1 yılHadi ya ne yaptı peki
+1 yılbişey yapmana gerek yok bunlar gayet normal şeyler annen bu durumu anlayışla karşılayacaktır utanmana sıkılmanada gerek yok ihtiyac cunku
20 Yorumlaannende bu yollardan geçti, sıkıntı yapma, doğanın kanunu bu. Elbette konuşur , bir şey olmamış gibi davranır veya kızım odanın kapısı kitle der
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkızın başını vurmuş azmış diye düşünmüştür babana derki artık bunu evlendirelim diye
10 Yorumla
+1 yılPardon kızım dediyse anlayışlı annedir üstüne gitmez sende iredeleme fazla :D görmezlikten gelmek en mantıklısı ben öyle yaptım
03 Yorumla
Soran+1 yılSen de mi basıldın
- +1 yıl
Yok ben kuzenimi bastım :D zavallı kız 3 gün odadan çıkmadı :D gördüğün şeye kızdınmı dedi neye kızdımmı dedim mala yattım yüzü güldü falan anneme söyledinmi derken korkusu gitti :D
Soran+1 yılHadi ya o da fazla uzatmış :D
ölü taklidi yapsaydın keşke, valla annen bişey düşünmez de pardon kızım çıkıyorum nedemek ya ben utandım :D
23 Yorumla
Soran+1 yılYa işte onu deyince anladığını belli etti ben de utandım biraz
Soran+1 yılHahatım boyunca kapımı kitlemedim hiç basılmamıştım ilk defa oldu kitleraem bu sefer kesin şüphelenir
+1 yılbirşey olmaz gayet normal karşılamıştır en kısa zamanda seni evlndirirler
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmutlaka konuşur..
sanırım anlayışlı bir kadın.. merak etme seni anlayacaktır..
ve mutlaka onunda gençliğinde buna benzer şeyler olmuştur..
sen hiç bir şey olmamış gibi davran..
neticede bir adamın altında yakalanmadın ya..016 Yorumla
Soran+1 yılYok konuşmadı birşey birşey olmamış gibi davranıyor
Cevap sahibi+1 yılmutlaka konuşur derken seninle konuşur küsmez manasında dedim.. yani meçbur kalırsan kaşıntı vardı da kontrol ediyordum gibisinden ( her ne kadar inanmayacak olsa da) ısrarla kıvırabilirsin.. zamanla normale döner..
sonuçta seni evlendirmeyi ciddi ciddi düşünmeye başlamışlardır..
Soran+1 yılYok evlenmek istemediğimi biliyorlar :D
Cevap sahibi+1 yılbence bunu tekrar düşünecek ve evlenmen hususunda ısrar edeceklerdir..
bencede evlen seks hayatın düzene girsin..
beklemen gereksiz..
iyi kısmet çıkarsa kaçırma derim..
Soran+1 yılİyi biri çıkarsa ve sevmediğim huyları yoksa olabilir ama yine de evlilik değil uzun bir süre nişanlı kalabilirim
Cevap sahibi+1 yıliki ayrı çuvaldan alınan unla yapılan hamuru yanyana getirdiğinde mutlaka farklı oldukları blli olur.. önemli olan bu iki hamuru birlikte yoğurarak aynı hale getirmektir..
bir kişi ile evlenirkende görünen veya görünmeyip sonrada ortaya çıkan bir çok sorun olacaktır..
önemli olan onu akıl ile istediğin kıvama sokabilmen. birazda insanın bu işlerde şansı olmalı..
bence sen evlen...
Soran+1 yılÖyle kolay değil ama birini bulup evlenmek tanımam lazım zaten basta ailemin onaylaması lazım o kişiyi ve benim mantığıma uyması lazım kafa yapısının siz evli misin bilmiyorum ama genelde etrafımdaki çoğu evli çift boşanıyor özellikle kadınlar daha çok pişman oluyor umduğunu bulamıyorlar kafalar uyuşmuyor. Bir çift var ikisini de çok iyi tanıyorum çok iyiler karakter olarak ama anlaşamıyorlar kadın artık bana anlatıyor kocası için onu artık kız arkadaşım gibi görüyorum bana da evlenme pişman olursun diyor
Cevap sahibi+1 yılele verir talkımı kendisi yer salkımı...
sana evlenme diyenler aynı şeyi yapmamış ve evlenmiş, akşamları yatakta fitnes yapıyor..
yani herkesinde sonu aynı olacak diye bir şey yok.. tabiki inişli çıkışlı ama en azından bu durumlara düşmezsin.
seni zorlamak bana düşmez.. ben sana sadece öneride bulunuyorum. son bir şey daha sana öğüt veren abla bugün boşansa inan yarın başka bir erkekle evlenmenin hayalini kuracaktır.. karar senin...
Soran+1 yılHaklı olabilirsiniz ama evliliklerin çoğu iyi gitmiyor bunu gördükçe insanın evlenesi gelmiyor. Yani cinsellik yaşamak için evlenmek saçma geliyor cinselliği yaşarsın ama aynı evde o kişiyle nasıl idare edersin o ayrı dert oluyor :)
Cevap sahibi+1 yılbakireliğe önem vermiyorsan birlikte yaşama seçeneğini de deneyebilirsin..
küçük yerlerde göze batar ama büyükşehirlerde hiç sorun olmaz..
kısacası şı ki;ister erkek olsun ister kız bir yaştan sonra kendi evine çıkmalı yani..
Soran+1 yılTek yaşamayı düşünüyorum ilerde ama bir hata yapıp evlenirsem bilmiyorum :D
Cevap sahibi+1 yıltek yaşamak zordur.. bir kadın için.. kurda kuaşa yem olursun..
Soran+1 yılBence kadın için daha iyi maddi olarak iyiysen erkek zorlanır biraz
Cevap sahibi+1 yılnormal şartlarda tamam.. ama senin aklına gelmeyecek bir sürü tehlike var.. elinden zorla senet alıp fuhuş yaptıran mafyalar var.. iyi düşün.. gazeteleri takip et bu konuda ne haberler var..
bence sen evde kal daha iyi.. mast. yaparken kapıyı kilitlersin olur biter..
Soran+1 yılVar ama o kadar çok değil bir sürü evlenmeyen var ama dediğin de olmayacak değil teksin evde diye evine girer hırsız para almak için girip öldürür gider herkesin başına gelebilecek birşey neyse şimdilik böyle gidiyor teşekkür ederim yorum için :)
Cevap sahibi+1 yılrica ed.
- Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılDemkki annende bu yollardan gecmis o yuzden normal karsilamis sorun yok 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
sen iyi sadece annene yakalanmışsın :)
+1 yılahahaha oda utanmıstır
bende kuzenimi yakalamıstım cok utanmıstı01 Yorumla
Soran+1 yılNe düşünmüştün o sıra
Gizli Üye(30-35)+1 yılBikaçgün konuşmassın utanırsın sonra yavaş yavaş eski haline gelirsin birdahakine kapıyı kilitle ben evde kimse olmasabile sanki birden birisi gelcekmiş gibi hissediyorum sendeki cesarete bak
017 Yorumla
Soran+1 yılBen hergün yaparım yakalanmam ilk defa oldu bu
Cevap sahibi+1 yılHergün yapman bağımlılığa yol açar hafta 3e düşür benim gibi fit banyoda yap
Soran+1 yılBağımlılık yaptı zaten azaltmak istiyorum ama yapamıyorum
Cevap sahibi+1 yılseni tahrik eden şeylerden uzak durmalısın haftada 3e indirmeye çalış kaç yaşındasın
Soran+1 yıl22. Ya aslında aklıma getirmemeye çalışıyorum ama onu düşünecek şeyler çıkıyor karşıma o sırada dışarıdaysam kendimi kötü hissediyorum biran önce eve gidip yapmak istiyorum hastalık gibi oldu
Cevap sahibi+1 yılBende öyleyim hemen tahrik oluyorum zamanla geçermiş ama hergün çok aşırı
Soran+1 yılKaç yıldır böyle inşallah geçer
Cevap sahibi+1 yılLise 2de girdim ergenige ozmandan beri haftada 3kes falan ilk Başlarda günde 2kesdi :-) sen kaç yaçında girdin
Soran+1 yıl13 de
Cevap sahibi+1 yılSevgilin oldumu hiç
Soran+1 yılOldu ama cinsellik yaşayamadık
Cevap sahibi+1 yılBende senin gibiyim yolda mini giyen birisi görünce tahrik oluyorum sende by şekilde okıyosun hergün mutlaka yapıyormusun
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılKendine kural koy mesela sadece salı perşembe cuamrtesi yapıcam diye onun dışında aklına gelirse unutmak için başka şeykerle meşgul olmatı dene
Soran+1 yılNasıl olucak o iş aklıma gelir sürekli yapmazsam bugün 6 kere yaptım hala acıp birseyler izlemek istiyorum ama acmıyorum cünkü görürsem mutlaka yaparım
Cevap sahibi+1 yılOha 6keremi seninki hastalık olmuş hemen psikoloktan randevu alıp gitmelisin yoksa ilerde çok büyük sorynlar olur ailen bilmesne girek yok hastane randevu alıp gitmelisin hergün yapman ve günde 6kere yapman psikolojik rahatsızlık yapar hayattan zevk alamaz depresyona girersin mutlaka en yakın zamanda psikoloğa gitmelisin
Soran+1 yılNe psikologu ya herkes benim gibi
herşey normal diodur.. en azından cinsellik var die.. utanırsın ama 2 gün sonra unutup gene yaparsın.. dikkat et tabi bide
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmama mani olsam olucam zaten ama haklısın
+1 yılannen görmüş daha ne istiyosun. birşey olmaz rahat ol sen de kapını falan kitle bir dahakine komşunun cocugu bile girebilir odana
02 Yorumla
Soran+1 yılKomşunun çocuğu yok allahtan :D
- +1 yıl
sakıncalı bir durum dikkat et
+1 yılAnnem:Ne yapıyorsun oğlum
Ben:Hiç birşey anne
Annem:Tamam
Ben:Ohhh08 Yorumla
Soran+1 yılHaha bu ne
- +1 yıl
Ben annem aramızdaki diyalog
Soran+1 yılNasıl oldu seninki :D
- +1 yıl
Canım sıkıl birşey yapım dedim pat annem oda daldı
Soran+1 yılHadi geçmiş olsun
- +1 yıl
Kurtulmak kolay anneden
Soran+1 yılKurtulmaya gerek kalmadı kendi anlayıp gitti zaten :D
- +1 yıl
Sen çok biliyon *
+1 yılBence konuşmaz, sonuçta sende bir kadınsın annende.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılla ne olucak sonuçta oda bayan ve zamanında oda yapmıştır belkide ara sıra halen daha yapıyodur buda sana ders olsun bir dahada kapını kitlemeden bişeylere kalkışma
03 Yorumla
Soran+1 yılHiç kitlemiyorum ki daha önce yakalanmadım
Cevap sahibi+1 yılaklın başına gelmiştir ozmn nasıl bişey hissettin o an
Soran+1 yılBilmiyorum kaldım öylece
+1 yılBelki kendi gencligi aklina gelmistir bak gorursun yakinda evlendirirler seni ☺️☺️
18 Yorumla
Soran+1 yılNe evlendirmesi daha sevgilim bile yok
- +1 yıl
Bak annen bu konuyu acmassa birsey bilmiyorum ben 😂😂😂
Soran+1 yılHep sorar biri var mı diye ama evlilik için değil ya erken :D
- +1 yıl
Sevgilin niye yok senin ya boyle seylere kalkisiyosun☺️☺️
Soran+1 yılİste yok üstüme gelmeyin bulamıyorum demekki
- +1 yıl
Hem bulamamaktan sikayet et hem gizli kal😂😂
Soran+1 yılBurdan mı bulcam ya :D
- +1 yıl
Bilemessin nerde karsina cikacaginii ☺️☺️
eve bir kaç ay patlıcan almaz herhalde.
11 Yorumla
Soran+1 yılHahahahah güldürdün :D
+1 yılhiç bir şey olmamış yakalanmamışsın gibi davran
22 Yorumla
Soran+1 yılYüzyüze gelmemeye çalışıyorum
- +1 yıl
bence yüzyüze gel...
Gizli Üye(36-45)+1 yılzamanında annende yaptı :) pardon demiş zaten hiç birşey olmamış gibi davran, görende odada erkekle bastı sancak :D
15 Yorumla
Soran+1 yılFarketmez ha erkekli ha erkeksiz :D
Cevap sahibi+1 yılolur mu ya :) farketmezse ben geleyim bari :D
Soran+1 yılHahaha konu önemli olan :D
Cevap sahibi+1 yılkonu bellli değil mi canım :) madem farketmiyor ana hedef belli :D
Cevap sahibi+1 yılsen şöyle özele bir gelsene :D
+1 yılCok komik bir durum ama bir de pardon diye. Kusura bakma harbiden hosuma gitti shnanahsjsj 😁
06 Yorumla
Soran+1 yılGül diye mi anlattım 😕
- +1 yıl
Ya beni babam yakaladi yillar once. Boyle derinden bir ssssserefsiz dedi gitti takma bu kadar
Soran+1 yılİyiki bana demedi öyle birşey :D
- +1 yıl
Kizsin sen sana demezler bir sey
Soran+1 yılEvet görmezden gelsinler :D
- +1 yıl
Heyecani kes. Olucak olan bu
Sanki annem yapmıyordu, pardon demiş annemde suç. #D
01 Yorumla
Soran+1 yılHiçbirşey anlamadım
- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılnormal annende kapıyı çalsaymıs sende kıtleseydın ya
06 Yorumla
Soran+1 yılHiç kitlemem
- +1 yıl
aferim iyiki annenmiş ya ben açsaydım kapıyı
Soran+1 yılEn azından aileden biri değil
- +1 yıl
ama sonuc kötü olabilirdi :) annende zamanında yapmıstır ve anlayışlı bir anne baska yerde olsa kızının sacını basını yolan anneler var
Soran+1 yılHahah çok saçma ama yinede kapıyı açmasaydı iyiydi :D
- +1 yıl
kitle sende bundan sonra :)
yaa oda senin yaşlarından geçmiş pek dert etme anlıyodur halinden ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyor ama ben garip oldum
Soran+1 yılYüzyüze gelmemeye çalışıyorum şimdi
Gizli Üye(30-35)+1 yılannende aynı şeyleri yapmıştır zamanında bişi olmaz git yanına kek yapın :D
03 Yorumla
Soran+1 yılNe keki ya ahahah :D
Cevap sahibi+1 yılanneler sever kek felan ondan :D
Soran+1 yılHaha yok benimkinin yemekle aradı yok :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbugün anaya babaya yakalanma günü sanırım. ne bu ya.
04 Yorumla
Soran+1 yılSen de mi
Cevap sahibi+1 yılhayır, senden 1 saat önce de bir kız sormuştu p*rno izleyip mast. yaparken babasına yakalanmış, dan diye girmiş adam. vs. öyle birşeydi işte :)
Soran+1 yılHaha çok komik :D
Cevap sahibi+1 yılkomik bu site bence de :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılpardon demiş yani anlayışla karşılamış daha ne istiyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılPanikledim ondan
Cevap sahibi+1 yılboşver panikleme anlayışlı annen varmış en azından
Soran+1 yılEvet
+1 yılinsan bir kapiyi kilitler demi resmen basılmışsin :) çıplak miydin
00 Yorumla
+1 yılOyle demısse utanmıştır saygılı bı annen var gırur duy sorarsa anne yaaa de sırıt yeter
01 Yorumla
Soran+1 yılYok sormadı allahntan :D
Pardon demis iste anlayis gostermis durumuna ciplak mi yapiyordun sende
04 Yorumla
Soran+1 yılElim iç çamaşırımın içindeyken gördü anladı yani
Soran+1 yılOlabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yıloha kadın cıkmıs ıste uzatma bızımkı gorse benı asar sanırım :)
01 Yorumla
Soran+1 yılYok daha neler :D
- Cinsellik konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılUlu orta yerde asılmayın mala cancan.
22 Yorumla
Soran+1 yılOdamdaa
- +1 yıl
hahahha :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılKomple çıplakmıydın? bariz bellimiydi kuku'nu okşadığın inliyormuydun?
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır komple çıplak değildim ama elim çamaşırın içindeydi ve anladı
Cevap sahibi+1 yılGözler kaymıştır tabi senin. O birşey diyene kadar sen doğal davran. Annen odadan çıkınca devam ettin mi rahatladın mı? Gerçi oda yapıyodur mast sorun olmaz.
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılNe oldu o konuyu hiç konuştunuz mu ananla?
Soran+1 yılHayır normal kınuşuyoruz olmamış gibi sanki
Cevap sahibi+1 yılNe var bunda normal zaten. Oda sanki kendini parmaklamıyor mu. Normal ihtiyaç.
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızımız artık büyümüş evlenmek istiyor demiştir içinden kesin
020 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek istemiyprum ya ne ilgisi var :D
Cevap sahibi+1 yılmast yapıyorsun yakalanıyorsun annen kız azmış evlendırek demiştir yani :D
Soran+1 yılHer azan evlendirilirse ohoo
Cevap sahibi+1 yılo zman dışarda kimşe öpüşmez evinde eşiyle öpüşür :D
Soran+1 yılEğer evliliği bunun için yapacak olursak o kadar kısa süre içinde kimse anlaşabileceği kişiyi seçemez hoop yoldan geçen birini tutup kendimi rahatlatıcam diye koca mı yapıcam kendime :D mantıksız değil mi
Cevap sahibi+1 yıldışarda herkes buduğuyla öpüşmüyorki zaten sevdiğiyle öpüşüyor yatanlar bile var ben diyorumki evlensin sonra bozdu beni ayrıl dı elledi beni ayrıldı sorularıda burada otomatikman biter haksızmıyım :D
Soran+1 yılAma evlilik için her an hazır olunmuyor ve bir de tanıma süreci var hemen evlenmek ne kadar doğru bilmiyorum. İkinci dediğine gelince nişanlı çiftlerin ilişkiye girmesini yanlış bulmuyorum olabilir artık ciddi bir adım atılmış. Sevgiliyken de bir yere kadar bazı şeyler yapılabilir kimse ellenmekten rahatsız olmaz karşı taraftan hoşlanıyorsa :)
Cevap sahibi+1 yılölüm var diyorlar ya gerçekten doğru bence nişanlı olunca iki gün sonra nişanlının ölmeyeceği ne malum bana kalırsa nikahı bas git ne yaparsan yap derim bana eski kafalı diyebilirsin ama bizim insanımız bir kızdan hoşlanınca niyeti bozuyor kullanmaya çalışıyor gerçekten sevip elliyorsa evliliği istiyorsa eyvallah ama öyle yapan kızları ucuz basit görüyor kullanmaya çalısıyor onun için eski kafalı olmayı ben daha uygun buluyorum :)
Soran+1 yılYa bir yere kadar haklısın ama (evlenmemeleri için bir uygun degillerse her konuda belki maddi olarak vs) içgüdüsel seyler var sen kendi tarafından düsünüyorsun ama kadın da artık bir erkekle az da olsa birseyler yasamak istiyor sevgilisi ya da nisanlısı varsa onla yasamayacak da kimle yasayacak karsı taraf ne düsünüyor onu düsünmüyor duygular sadece bir tarafta yok
Cevap sahibi+1 yılsiteye baktığında azgınları görmüyormusun tamam yaşamak istiyorsan eyvallah ama benim tavsiyem kendi kendine masta devam etmek olur ya da sanal olarak çünkü birebir bir erkekle karşı karşıya gelirsen sonunun nereye gideceğini tahmin edemezsin sen bunu göze alabilirmisin asıl soru bu bence?
Soran+1 yılHerhangi bir erkekle değil de sevdiğin kişiyle mesela? Göze almak değil sonuçta adam yiyen yok bana göre bu konu kötü birşey değil sevdiğin kişiyle yakınlaşmayacaksan kimşe yakınlaşacaksın insanlar bunu olmaması gereken bir konu olarak algılıyor ben de bunu anlamıyorum hak vermeyebilirsin ama ben böyle düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılOlmaması gerek demedimki olacak tabi ama yeri geldiğinde oda nikahtan sonra bende böyle düşünüyorum eski kafalı diyebilirsin
Soran+1 yılNişanlı demek de yarı nikahlı sayılınır ondan bahsediyorum :D
Cevap sahibi+1 yılSende nişanlına yarım vericen işte o kadar :))
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılYani evlenince herşeyi yapıcan. nişanlıyken yarısını yapıcan ;)
Soran+1 yılSonuçta birşeyler yapıyorsun nişanlıyken de sen yapmamak gerek dedin onun için diyorum :)
Cevap sahibi+1 yılKendime göre düşündüm sen öyle deyince herşeyi yapmam ama tatmin olacak kadar gerekeni yaparım
Soran+1 yılO da olur sonuçta hissiz insan yok :)
Cevap sahibi+1 yılYan neyse artık :)
+1 yıldemiştir kızım elllere yar olmuış. d :D
26 Yorumla
Soran+1 yılEspri yapmasaydın :D
- +1 yıl
birşey olmaz sen mast yaparken yakalnmşssn ben kötü espiri yapsam ne olur :D :D
Soran+1 yılSenin diline düşmedin allahtan espri yapmak için beni bahanr etme :D
- +1 yıl
hangi noktada yakalandın annene tam coşmuşkenmi yeni başlamşkenmi :D elin o bölgede kala kaldımı D: :D
Soran+1 yılAz kalmıştı :D
- +1 yıl
hadiyaaa tühh fenaa lmuş :D
Galiba anlayışla karşılamış gibi sende doğal davran gitsin
00 Yorumla
+1 yılsağol anne azmıştım rahatladım de öp
16 Yorumla
Soran+1 yılYa ahahah o an bu kadar rahat düşünemedim pardon
- +1 yıl
iyide ihtiyacın bosalman lazım vajınan onucta bırde zevki var bırıde dun babasına yakalanmıs bende kız kuzenıme yakalandım
Soran+1 yılAa sen ne yaptın
- +1 yıl
o güldü ve çok kızarmış kafası deyip çıktı ben devam ettim ama o anahtar deliğinden bosalmamı ızlemş sonra onu boşalttım
Soran+1 yılSacmalık
- +1 yıl
Ama ggerçek ve daha faZlası
Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sizin kapılarda kilit yok sanırım
01 Yorumla
Soran+1 yılKullanmayız pek
+1 yılAnnende yaşamıştır aynı şeyleri. Sorun etme
10 Yorumla
+1 yılEvlendirme lafları etmeye başlar
03 Yorumla
Soran+1 yılYok daha :D
- +1 yıl
''Pardon kızım'' deyip çıkmasından halden anlayan bir yapısı olduğu belli.
Tasalanma.
Soran+1 yılYok anlar ama sapık gibi düşünmez herhalde
e salonda yapsaydın abd mastırı bu ne genişlik?
11 Yorumla
Soran+1 yılOdamda yaptım kapı kapalıydı
Cinsellik konusunda 726 cevap paylaştı. ya ne olcak yapmayan mı var
04 Yorumla
Soran+1 yılYok ama yakalanmak..
Soran+1 yılHaklısın valla
Babana söyler bey artık şu kızı evlendirelim😃😄
03 Yorumla
Soran+1 yılYok ya
Soran+1 yılDemese daha iyi :D
Kapıyı neden kitlemedin bu ne rahatlık
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç kitlememki
konuşmaz normal bişey bu bişey demez rahat ol
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıyafet yokmuydu üstünde ciolak mi gordu
11 Yorumla
Soran+1 yılYarı cıplak ama elim ordaydı
+1 yılzamanında annende yapmistirki mutlaka?
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılÜsteleme. annen unutur bunu
01 Yorumla
Soran+1 yılUnuttu bile sanırım
Inanmadim oyle bir durum mast yapmak delilik
04 Yorumla
Soran+1 yılMast yapmak mı delilik bence senin düsünce yapın deli
Soran+1 yılHiç girmedi simdiye kadar
- Cinsellik konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılkeşke bende orda olsaydım :D
06 Yorumla
Soran+1 yılAynaya bakarak yap kendine
- +1 yıl
Sana bakma şansım yok mu :(
Soran+1 yılBilmem var mı sence
- +1 yıl
belki vardır gelsene özele :D
Soran+1 yılBen ne gelicem
- +1 yıl
Gizlisin akıllı... Ben nasıl gelicem? Gizlenme madem ben geleyim
Git konuş bugünde sizin yakalanma gununuz
05 Yorumla
Soran+1 yılNe konuşucam ya
Soran+1 yıl22 yasındayım ne ergeni :D
tamda sevkin doruklarında olaydın :d
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyleydi
Soran+1 yılTam değil
Soran+1 yılYok kapalıydı elim içindeydi sadece
Gizli Üye(30-35)+1 yılPek üsteleme sende annen görmemiş gibi davran
01 Yorumla
Soran+1 yılYüzyüze gelmemeye çalışıyorum zatem
+1 yılBişey olmaz canım dert etme sen ;)
00 YorumlaSalağa yat derim ben ki o da öyle yapmış
00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026