Bu saçma bir derttir yahu..Annen senin yatak odandaki çekmeceleri karıştırmaya ya da düzeltmeye utanmamış almış onların yerini değiştirmiş üstelik sen yerini sormaya mı utanıyorsun?
611 Yorumla
Soran+1 yılorası öyle. İyi niyetle ben yorulmayayım diye kadın toplamış. Ama sormaktan başka çarem yok. Bir tane bile bulamadım nereye koyduysa.
Soran+1 yılinanmamakta serbestsin. Neye, niye bunu yazayım? Ne kazancım olacak. Dediğiniz şekilde sorum ilk zaten.Onları söyledi ama benim aradıklarım diğeri idi. Onu sormadım. Bilmeden sadece yorum yapmak için yorum yapmasanız.
Soran+1 yılben onun için sormadım da sen cevaplama için sadece cevaplamasan?
Soran+1 yılhayır neden eksi vereyim ki? Hem sen benim soruma geldin ben neden gideyim:)
Soran+1 yılama siz benim sorumdasınız sizin yazmamanız lazım değil mi inanmadıysanız?
En İyi Cevaplar
+1 yılevliysen sorun yok
o da anlamıştır zaten abi yatak odanızdan annene ne ki54 Yorumla
Soran+1 yılyardım etmek istemiş bana toplayayım diye. Düşünememiş olacak.
- +1 yıl
yardım etmek istemiş görmüş etmez daha yardım neyim.
Soran+1 yılevet aynı fikirdeyim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılevliysen çekinecek ne var :) annen de seni yapmış bir şekilde :) sonuçta senin başarılı ve arzulu bir cinsel hayatın olması ailen için de güzeldir.
051 Yorumla
Soran+1 yılama bilmesine özelimizin hiç gerek yoktu.
Cevap sahibi+1 yılgerek yoktu ama öğrenmiş bu saatten sonra yapacak bişey yok. fantezi de olacak canlı bir cinsel hayat da olacak hepsinin olması normal şeyler değilmi sonuçta.
Soran+1 yılnormal tabi ama mahremimizi bilmesi hiç hoş olmadı. Birde sormak zorunda kaldım bulamayınca utandı derken.
Cevap sahibi+1 yılyatak odanı kendin toparlamalısın :) hiç sokmamak gerek başkasını yatak odasın :)
Soran+1 yılevde olsaydım sokar mıydım? Finallerim vardı annemde bana yardım etmek için toplamak istemiş. İyi niyetle ama orası özel girmemesi gerekirdi normalde.
Cevap sahibi+1 yıliyi niyetli anne sendromu :) biz de evleneceğimiz sıra tüm fantezi iç çamaşırlarına bakmıştı kadınlar :D ne meraklı bu yaşlı teyzeler :D
Soran+1 yılaslında bu özeldir, bakmamak lazım hiç doğru değil. Hatta hiç girmemek lazım. Bir keresinde çekmeceden annem eşarp alacaktı pat diye açtı yine, ben vereyim anne dedim ama açmıştı çoktan bu kaçıncı yakalanışımız nasıl söylenir kırmadan bilemiyorum. Siz de evlisiniz herhalde.
Cevap sahibi+1 yılannen de biraz düşüncesiz davranıyor demek ki sürekli olduğuna göre uygun dille söylesen iyi edersin. ben boşandım. ama bizim yatakodasına kimse girmiyodu :)
Soran+1 yılgirmemesi de lazım zaten. Kibarca ''ben veririm anne'' dedim kaç kez ama pat açıyor çekmeceyi kaç kez eşime ait özel şeyler buldu. Birde ''açma'' dediğimde ''neden açmayayım ben alırım'' diyor. Anne ben veririm dediğimde ''aman aldım ne olacak'' diyor, düşünemiyor herhalde. Çekmece mi kitlenir anne gelince oda olmaz. Sizin boşanmaya geçmiş olsun mu denmeli bilemedim şimdi. Özel değilse öyle mi gerekti? Anlatmak isterseniz buyurun.
Cevap sahibi+1 yılgerekirse odayı ya da çekmeceyi kitleyeceksin ki fiili bir cevap olsun. öyle gerekti evet. bazı olaylar oldu ve eşimde bana karşı 1 gram sevgi hissedemedim. çeşitli saygısızlıklar oldu. şöyle anlatıyım ortada sorun yokken sen bişeyi sorun edersen ve bunu büyütürsen sürekli yaparsan bu da sevgiyi saygıyı bitirir. eşimin ailesi de bunu yaptı. o da evi bırakıp gitti. şiddet filan bir sorun yok sadece bir tartşma oldu evi terketti ailesinin desteklemesiyle. sonra yapmadığı saygısızlık kalmadı.
Cevap sahibi+1 yıltabi bu olaylar olunca bana karşı bir gram sevgisi olmadığını da gördüm tavırlarında. daha önce de güvensizlik vermişti sevgi ve güven olmayınca bitirdim.
Soran+1 yılyuvaya üçüncü kişilerin müdahil olması o kadar yanlış ki. Maalesef büyüklerin bazıları bunu hala kavramış değiller.Bizde de oldu, annesi tarafından.ben ne kadar saygılı olsamda o bir türlü hazmedemedi beni. Oğlunu yanında olmasını istiyormuş iş nedeni ile biz uzaktık annesinden ama sürekli arar, bayramlarda tatillerde, fırsat bulduğumuz her an giderdik. Ama annesi bir türlü bunu kabullenemedi.Yuvamıza müdahale etmeye başladı saygımdan sessiz kalmayı tercih ediyordum bu seferde daha çok karışmaya
Soran+1 yılbaşladı anladım ki ne kadar saygılı olursanız kendilerini bilmeyenler daha küçülebiliyor üzerinize geliyorlar. Benim hatam büyüktür diye idare etmem, onun gibi çocukça davranmam. O da kavgayı sevmediğimdendi. Huzursuzluktan nefret ederim. Sizi anlıyorum yuvalar maalesef dışardan ellerin dokunulması ile bu hale gelebiliyor. nerde ne yapabileceklerini,hadlerini bilseler. Eşim müdahale etmeseydi biz de ayrılmıştık şu an.O kadar bunaltmıştı ki beni annesinin huzursuzlukları .Anlamam neden karışırlar
Cevap sahibi+1 yılmüdahale ederek çocuğunu mutsuz ettiğini yuvasına zarar verdiğini anlasalar keşke. yüzde 90 kaynanam yıktı evliliğimi. o olaylar olmasa sevgisiz bir hayata mahkum kalacaktım erkenden görmş oldum çocuk yokken o ayrı mesele :)
Soran+1 yılizim yuvamı da yıkılacaktı eşikten döndük. Tamamen annesinden kaynaklanacaktı. Ya aramızda problem yok eşimle. Seviyoruz bir birimizi. Ama annesi evimize geldiğinde sürekli eşime bir şeyler anlatıyor. Kıs kıs .Hep bir hata aramaya çalışıyor. Ne yapsam ne giysem, ne okusam veya nefes alsam bile gözüne batıyordu. gözümün üzerinde kaş neden var demeye başladı nerdeyse.Ne kadar ucuz egosu varsa üzerimde tatmin etmek istedi. Bende büyüğüm aman kırmayayım, saygısızlık yapmayayım diye hep alttan aldım.
Cevap sahibi+1 yılbizde de aynısı nefes alsam batıyo gibi bişey. öküz altında buzağı aradı herşeyi sorun etti. problem çıkarmak için elinden geleni yaptı. fısıl fısıl bişeyler anlatıp huzur kaçırdı. tek fark bizimkinde sevgi bağı olmadığı için senin eşin gibi evliliğinin arkasında durmak yerine annesinin pisliği peşinde koştu.
Soran+1 yılhep idare edeyim diye uğraştım. Baktım daha çok söz söyleme hakkı buldu kendinde. Karşısındaki iyi niyetli ise insan utanır. Annesi tam tersi daha da sessizim diye üstüme geldi. Benim nezaketim, samimiyetim ona fazla idi. Anlamayana. O kadar yıprandım, annesinin bu hareketlerinden. Görmeyeyim diye bunlara maruz kalmayayım diye ayrılmak istedim. Nasıl bu vebali taşırlar bu anlayışsız büyükler bilmiyorum. Saygı duymayandan her şey eklenir. keşke hak etmeyene bu kadar imtiyaz tanımasaydım. Şımardı
Cevap sahibi+1 yılaynen sessiz kaldıkça daha da dozunu kaçırdılar. ama Allah büyük. burda olmayacak ama hesap kitap gününde Allah huzurunda hepsinin hesabını sorarım elbet.
Soran+1 yıleşim defalarca konuştu annesiyle ama nasıl bir insan taş olsa hislenirdi o anlamadı, bende kırmamak için hep yuttum ama bende insanım doldum, doldum, taştım kendi kendime ağlamaya başladım bu sefer.Eşimde her şeyin farkında tabi. Annesin de görüyor, kaprislerini de.Ne yapsam hata, her şeyi o bilir.Kimse bir şey bilmez. Kendisi ilk okul bitirmemiş görseniz ordünalyüs dersiniz. Ben ünv. mezunuyum ama hiç bir an ona bunu üstünlük olarak kullanmadım. Bana yakışmazdı. Ama annesi benim onun seviyesine
Cevap sahibi+1 yılyapacak bişey yok neyse ki eşin akıllıymış ki seni korumuş evliliğine sahip çıkmış.
Soran+1 yıldüşmemek için gösterdiğim çabayı görmezden geldi. Onun gibi ağzımı bozmak istemedim. Yoksa çok söz söyleyebilirdim ama kişilik meselesi. neden yakışıksız bir üslupta olayım ki. Beni hiç yansıtmayan. O kadar iyi niyetimi ve samimi yaklaşımımı hak etmedi ama ben yine de kendime yakışanı yaptım anlamdı o ayrı. En azından vicdanen rahatım. Ahiret kısmını düşündüğümde hesap veremeyecek. Orda artık nasıl kaçar bilmiyorum. En son baktım olmuyor o kadar bunalttı ki beni eşime ''ayrılalım'' dedim. Bizim
Soran+1 yılaramızda bir sorun olmadığı halde. Ondan sonra eşim annesine artık ne dediyse bir daha cesaret edemedi bir şey demeye. Bende tartışma olmasın diye hep susuyordum ama bir yerde artık boğuldum. Taşı , taşı yoruluyor insan. Oğluna saygısı olan bir anne zaten böylesine karışmaz. Bilmediğimiz bir şey varsa da insanca söyler. O hep aşağılamaktan başka bir şey bilmezdi. Diyeceksiniz ki, ''senin ne eğitimin, ne de kültürün buna müsait değil.'' İşte olmuyor. En sonunda oğlunu da çıldırttı. Sabır, sabır..
Cevap sahibi+1 yılkocan sağlam çocukmuş helal olsun :)
Soran+1 yılne açıdan sağlam çocuk?
Cevap sahibi+1 yılarkanda durmuş seni korumuş sahip çıkmış evliliğine karısına.
Soran+1 yılonu da bunalttı annesi sabrede sabrede ne hale geldi garibim ya:( Sizde sevseniz arkasında durmaz mıydınız? Biraz geç cevap verebilirim. Girdiğimde yazarım.
Cevap sahibi+1 yılgerektiğinde arkasında durmuştum dururum da. şimdi ben de çıkıyorum yazı olursa yarın cevaplarım iyi geceler.
Soran+1 yıliyi akşamlar
Cevap sahibi+1 yılsize de iyi akşamlar .
Soran+1 yılaynı ortak kaderi paylaşmışız. Büyüklerin hadlerini bilmemesi ve müdahale hakları varmış gibi bir yuvaya dışardan etkilemeleri.
Cevap sahibi+1 yılaynı ama aradaki sevgi farkı bağlılık farkı da net belli oluyor
Soran+1 yılhadi biz kibarlık yaptık, büyüktür dedik, saygısızlık yapmaktan çekindik. Peki neden anlamaz karşı tarafta ki bizim tavrımızın asaletimizden olduğunu? Zaafiyetimiz gibi anlamaları kendileri gibi nerde nasıl duracağımızı bilmediğimiz olduğunda mı erdem olacaktı? Bir insanı neden bu kadar sabrı denenir? Kaldı ki bir yuvaya dışardan 3. kişilerin karışmalarındaki mantık ne olabilir? ve keşke diyorum diğer gelinler gibi ağzının payını verseydim de hiç bir sözünün altında kalmasaydım daha mı hakkıydı?
Cevap sahibi+1 yılo zaman kendi değerinden kaybederdin. böylesi seni eşinin gözünde daha değerli kılar. normalde anne babalar bir sorun olsa bile susar huzur bozulmasın diye. bizde ise tam tersi hiçbişey yoktu anne baba ortalığı karıştırdı yuva yıktı adi karaktersizler
Soran+1 yılaynen bizde de öyle. Eşimle hiçbir sorunumuz yok, gelip sürekli sorun üretiyorlar. Hiç akla gelmeyen yerden bir kavga çıkartıyorlar. Öyle bir hal aldı ki neden o rengi değilde bunu giydin, neden kızının saçına toka taktın, neden tatlıları o değil de bu tabağa koydun demeye başladılar. Bunları ergenler yapmaz ya.. Ağzımızda ne tat nede sohbet edecek moral bırakıyorlardı.Bizde hiç bir şey yokken telefon açıp sinirlerimizi yıpratıyorlardı. neden böyleler bunlar gibileri.Büyük dediğin kuşatıcı olur.
Cevap sahibi+1 yılaynı şey işte bizdeki de. saçmasapan insanlar. kız olunca üzerindeki etkisi de büyük oluyordu. hiç alakasız normalda 40 yıl aklımıza gelmeyecek şeylerden kavga etmemize sebep oldu pislikler. öküz altında buzağı aranmaz bu kadar da.
Soran+1 yılbizimkiler bırakın buzağayı çiftlik arıyorlardı. Artık her şeyden endişe eder hale gelmiştim, ne yapsam bir laf olacağını bildiğimden nasıl davranacağımı belirleyemiyordum. Rahat değildim çünkü. Çay hazırlasam, çaydanlığın içine bakardı kireç var mı diye, hafif varsa kocasına söyleyip beni mahcup ederdi. Oklavayla yatağımın altına bakmalar, evimde neden ne kadar var her şeyi süzerdi, nerde çay tencere var, kaç battaniye. halının renginden, tülümün duruşuna, kızımın kazağından nevresime kadar.
Soran+1 yılfarklı şehirlerde olduğumuzdan bayramda sabah namazından çıkar çıkmaz eşime ara derdim beklerler, üzülmesinler. Ben aratırdım düşünün. Bebeğimiz henüz bir kaç aylıktı kıştı, gidemezdik o soğukta aradık telefonu yüzümüze kapattı bayram sabahı. Neden gitmemişiz diye. Bir anne bunu yapar mı evlatlarına? Anne dediğin fedakar, göğüsleyen, ayıp bile olsa kapatandır, yatıştırandır, k. validem ise her şeyi büyüten, pöf pöfleyen, olay çıkartandı. Ben sürekli idare ettim onun çirkefliğine düşmemek için.
Cevap sahibi+1 yılçok iyi anlıyorum aynı tarz kaynanayı bende gördüm kesinlikle katlanılmaz. Allah ıslah etsin ne diyebiliriz ki.
Soran+1 yıliyi ki ahiret var. Siz de ne gibi üzüntülere yol açtılar?
Cevap sahibi+1 yıliyi ki var o da olmasa elimden geleni yapardım. eşimle aramız iyiyken sürekli alttan alttan bişeyler söyleyerek sürekli bişeyleri dert etmesine sebep oldu. hiç sorun etmediği şeyleri sorun eder olduk. hayatta tartışmayacağımız şeyler için tartışır olduk. soğuduk, yıprandık. evi terketmesi yönünde desteklediler evi bırakıp gitti o da. yetmedi beni boşanmayla tehdit etmesi yönünde süründürüp avcunun içine alması yönünde aklına girdiler. durup dururken evi terketmek normalmiş gibi bütün hatalarını
Cevap sahibi+1 yılnormal gösterdiler. o da hiçbir hatasını anlamadı. ben konuşup sorunları çözmek istediğimde buluşmamıza izin vermediler. karı kocanın arasına nasıl girersin. karışmasınlar aramızdaki sorunları kendimiz çözeriz dedim dinlemedi. konuşup sorunları halledemedik. boşanmak istiyorum dedi amaç beni yalvartmaktı. bende bu karakterde bu tavırda birisini görünce karşımda istemedim. boşanalım olur diyince anlayabildi ama ben geri adımi atmadım. sevgi yokmuş demek ki aramızda. sevgi olsa bile yok kadarmış
Soran+1 yılsizi çok iyi anlıyorum...Benzer durumları bizde yaşadık maalesef... Uzun uzadıya anlattım size... Hiç hak etmiyorduk, hiç bir evli çiftte hak etmez, sizde bizde...
Soran+1 yılBıraksalar karı-koca arasında hiç bir problem yok zaten olmayacakta.. Ama bizi bize neden bırakmazlar?Bizde k. valide, k. baba olacağız böyle mi yapacağız çocuklarımıza? O kadar yıprandık ki, ben o kadar alttan aldığım, o kadar şımarıklıklarına rağmen saygıda kusur etmediğim halde. Ona eli maşalı gelin hakmış ama ben gibi sessiz, saygılı birine düşmüş, öpüp başına koyacağına, ahde vafa duyacağına, kıymet bileceğine.. O gelin ben k. valide gibi hep kuşattım, duymamazlığa geldim kötü sözlerini.
Cevap sahibi+1 yılkarışmasalar 5 yıl nasıl sürdürdüysek öyle sürdürebilirdik ilişkimizi. ama bir yönden iyi oldu sevmeyen sevginin değerini bilmeyen birisiyle sefil bir hayata katlanmak zorunda kalacaktım. hayırlısı olsun:)
Soran+1 yılben o kadar saygılı davrandım da ne oldu? Daha çok minnet duyacağına, kıymetini bileceğine haddini aştı gittikçe.Eşim ilkimdi. İlk elini tuttuğum kişi. En son bir gün dayanamadım. Ne yapsam ama ne yapsam kabahat buluyordu.Sadece bana değil, kendi gibi düşünmeyen herkesi küçümsüyordu.Tek doğru kendisi. Eşine bile hükm ediyor. O kadar dominant egoist psikolojik bunalımlı birisi ki ben gibi birini bile çıldırttı.Eşime artık sırf annesi oluğu için tekrar tekrar o bakışlarını görmeye dayanamadığımdan
Soran+1 yılayrılalım dedim. Annesi olduğundan araları iyice kötüleşmesin diye fitnelemek istemedim. Ne de olsa annedir diye. Ben bu kadar ince düşünürken kendisi hakkında o hiç beni düşünmedi. Beni değil sadece oğlunu da aslında. İkimizin de moralini sıfıra indiriyordu. Ona hakkımı asla helal etmeyeceğim. Dünyada tek helallik vermeyeceğim insan odur...
Soran+1 yılhayat işte...
Cevap sahibi+1 yılneler oldu ki :) ben annesine de kızıyorum ama insanın hiç değeri olmadığını evlendikten sonra farketmesi çok kötü bişeymiş. kendini çöp gibi değersiz hissediyosun.
Soran+1 yılbu his bana annesi tarafından defalarca hissettirildi.O aslında çöpün dibi çünkü bir yuvayı hain ve kötü olmayan bir insan bozmak istemez.Aksine kadın uzlaştıran,sahiplenen, kuşatan olur.Onun gibi daha çok kışkırtan tahrik edene nasl insan hatta kadın denirki?Böyle dengesizler yüzünden sinirleri yıpranıyor insanın.Dengeli olanın yuva bozmakla ne işi,çıkarı olur?Kötü adımlar her zaman insani olmayanlarda olur.Niyet kötü ise ömür boyu namaz kılsın,sadece yat-kalktan ibarettir.oruçları ise açlıktan
Cevap sahibi+1 yılçok güzel özetlemişsin. içi kinle şerefsizlikle dolu olduktan sonra gerisi boş. namaz kılıyorum diye övünmekten başka bir etkisi yok namazının. namaz kılıp da insanların huzurunu bozuyosan sürekli etrafta huzursuzluk çıkarıyosan sen bedenen kılıyosun demek ki.
Soran+1 yılvar ya yatacak yeri yok.Yüzünden hırs ve kin akıyor.Çoooook çektim çokkk sabr ettim her defasında bir kere daha, bir şans daha diye kendi kendimi telkin ettim.Eline trilyonlarca şans, kredi verdim aynı hataları yapmaz diye hep iyi niyetle düşündüm. Anlamadı çünkü vefasız, nankör, kıymet, değer bilmez. Şimdi o uğraşlarıma bile duyarsız kalan kadın hayatı boyunca yalnız kalacak. Evladını bile ben gönderiyordum yanına.O kadar vicdanlıyımki eşim istemediği halde ''annen ne olursa olsun git'' derdim.
Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. ovvv :( o sana bişey söylemeyene kadar sende sormucaksın haliyle... bazen böyle kazalar olur dert etme
014 Yorumla
Soran+1 yılkoskoca bir çekmece yok olmuş. Belli etmeden sorayım dedim, dolabımda değişiklikler var anne diye ama soramadım direk. Nasıl sorulur ki?
Soran+1 yılevliyim ama soramıyorum. Anladı tüm özelimizi damadıyla ya:(
Soran+1 yıldokunmaması daha doğru olurdu. Eşimin prez. falan hepsi ordaydı. Rezil oldum ben.
Soran+1 yılArtık sormalıyım diye düşünüyorum. Çoğu eşimin beğendiği idi.
Soran+1 yılbir şey diyeceğinden değil, demez zaten evliyim sonuçta ama hep utanıcam ne giydiğimi eşimin pez. kadar her şeyi görmüş.
Soran+1 yılinş. öyledir. Hatırlasa da yakışıksız bir durum yokta insan yine de utanıyor işte. Eşiminkileri de görünce iyice çekiniyor insan.
Soran+1 yılmantıken öyle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Annen niye çekmecelerini düzenliyorki belli bir yaştasın özel eşyaların olabilir sana ait çekmeceleri açması bile hoş değil bence. Ben olsam birdaha benim çekmecelerime elini sürme derdim. Sen haklısın niye utanıyorsunki.
022 Yorumla
Soran+1 yılkadın iyiniyetle ben gelene kadar toplayayım , yorulmayayım istemiş. Düşünemedi her halde.
Soran+1 yılsöylerim, annem çok alıngan diye çekindim anan özelimiz olabilir açma diye.
Soran+1 yılben kırarım diye annemi sert tepki veremiyorum. Sizin başınıza buna benzer bir şey geldi mi ki böyle konularda sert tepki veririm demişsiniz.
- +1 yıl
Tabiki gelmiştir ama ben üniversiteden beri ailemle yaşamıyorum lise çağında bir gençle 26-27 yaşlarında evli bir yetişkin bireyi kıyaslayamayız. Benim bu konudaki hassasiyetimi bildiklerinden ve özelim konusunda hep düşünceli yaklaştıklarından bana sormadan hiç bir eşyamı toplamak için bile ellemezler. Özetle en son lisede böyle bir durum yaşamış ve tepki vermiş olabilirim.
Soran+1 yılbelki erkek olmanız farklı davranmanıza daha kolay zemin hazırlamıştır , bayanlar daha duygusal oluyorlar kırılmasın diye işte. Evet düşünmüyor biraz annem daha öncede çekmeceden bir şey almak istedi, ben vereyim dedim, ''neden ben alırım'' dedi. Açmaması gereken bir yerdi ben açma diyene kadar açtı pat diye.
Soran+1 yılbuldum artık dün sordum öğrendim.
Soran+1 yılbiraz utandım ama yapacak bir şey yok. Onun sormadan girmemesi lazımmış. Eşime ait prez. falanda vardı, neyse gördü artık.
Soran+1 yılöyle tabi, ama mahreme annede olsa girilmez.
Soran+1 yılanneyim.Ama annem evli kızınınkinin mahremine girdi Bekar olsam o zaman hadi bir derece anlaya bilirim.
Soran+1 yılevet öyle bir ailede büyüdüm ama çoğu türk ailesi de böyledir zaten. Sizde değişmez miydi o esnada? Artı evleneceğiniz bayanın ilki olmanız gibi bir önceliğiniz olmaz mı?
- +1 yıl
Bizimkiler öyle değildir pek annem falan arada yakınır ama komediye vurup geçiştiriyoruz işte :) Değer yargıları söz konusu gönül ister tabiki ama karşıdakinde önceliğim iyi vasıflarla beraber dürüst temiz bir kalbe sahip olması ve mutlu bir aile oluşturabilmek. İlki olsamda bu iyi vasıflardan yoksun olsa neye yarar. O yüzden yabancı biriyle evlenmeyi düşünmeye başlamıştım son yıllarda.
Soran+1 yıliyi vasıflardan yoksun olamaz zaten önceliği belirlemedeki temel noktadır kriter belirlemedeki öngörü bu. Ama evlenmeden bir erkekle en özelini paylaşan bir bayan ne kadar gönüle hitap edebilir?Her beraber olunduğunda öncesinde başka erkekle nasıl,neler yapmış düşüncesi fazlasıyla yıpratıcı olmaz mı? Çok af edersiniz ama bayan kocası dışında zevki için bir erkekle bunları yaşıyorsa yüreğinde, aklında,zihninde ne derece değer taşır bir erkeğin?Mahremini kocası ile yaşar kendine saygısı olan bayan
- +1 yıl
Peki tamamen haklı olduğunu var sayarak avrupada insanlar nasıl mutlu evlilik yapabiliyorlar kaldıki ülkemizdeki boşanma sayısı avrupaya göre daha fazla? Yani bunlar düşününce herkesi rahatsız eder gönül en iyisini ister ama benim esas kriterlerim mutluluk ve aile saadeti üzerine kurulu çok geniş bir insan değilim ama taş yerinde ağırdır. Kriterlerime uyuyor diye hoşlandığım biriyle evlenemektense kriterlerime uymasada karşılıklı aşktan ve sevgiden doğan bir evlilik yapmayı tercih ederim.
Soran+1 yılsanırım ben net anlatamadım. Hem kriterlerinize uygun hem de ilki olacağınız birini kast etmiştim.
Avrupa'daki mutlu evliliklere gelince, hiç bir belirleyici kıstas olmayan mahremiyeti hoşlandıkları herkesle paylaşan yapıdaki kadınlar İçin dediyseniz zaten oonlariçin mahrem: koca değil. Bu mantalitedeki bir kadın daha ne kadar geniş olabilir*Erkekte karısının kendisinden önce yattığı onlarca erkeği görmezden geliyorsa zaten neden sorun olsun? Tencere- kapak misali.- +1 yıl
Diyorumya gönül en iyisini ister herzaman, keşke her anlamda uygun bir insan karşıma çıksa ama hayat bu büyük konuşmamak lazım. Avrupaya gelince benim yerli yabancı sayısız kız arkadaşım oldu bu zamana kadar. Mevzu buysa eğer avrupada onlarca insanla birlikte olanları, burada bekaretimi korudum diyip her haltı yiyenlere tercih ederim malum sökük diker gibi kızlık zarı dikiliyor bu ülkede baba mesleğimden bu konulara aşinayım.. Şimdi kime ne kadar güvenebiliriz? fikir neyse zikirde odur misali.
Benim annem gorse - zamazingoların surada derdi.gidip opeyim..
34 Yorumla
Soran+1 yıldedi ama o dedikleri değil aradıklarım.
- +1 yıl
zamazingolaştıramadıklarımızdansınız? dkfhfgkgg
Soran+1 yıltamam:)
ne var bunda kaç yaşına gelmişsin elbette özel eşyaların yaşına uygun iç giyimin olacak..bunda utanılacak bir şey yok baban olsa neyse ama sonuçta annen rahat ol... sormassın gider yenilerini alırsın olur biter...
013 Yorumla
Soran+1 yılatmamıştır , ama nereye koyduğunu soramıyorum.
- +1 yıl
bence sorma zaten o şimdi senin sormanı bekliyordur, kendince sen senin soracağını onunda sana hesap soracağını hesaplıyodur bence bu oyuna gelme... biraz bekle git kendine yetecek kadar yenisini al hiç bir şey olmamış gibi davran elbet o bir gün dolabına geri koyacaktır sıkma canını...
Soran+1 yılevliyim.
Soran+1 yılbekar olsam cinsellik yaşamazdım asla.
Soran+1 yılben tercih etmezdim yaşayan yaşar. Tercih meselesi. Bana doğru gelmiyor.
Soran+1 yılsize saygı duyarım ama ben böyle düşünüyorum. Hem kültürel hem de dini gerekçelerle.
Soran+1 yılevet bence de. Teşekkür ederim yorumlarınıza.
Soran+1 yılsorucam artık. teşk.ler.
evliysen neyini merak ediyosun kocan var amk:D:D:D yaa bende bişi sandım ciddi ciddi cevap veriyroum ses çıkarmıcak annen korkma:D
04 Yorumla
Soran+1 yılses çıkaracağından değil. Özelimizi gördü hep. Sorulamaz ki. Yüzeysel sordum. Söyledikleri aradıklarım değil. Nasıl sorayım onlar değil diğerleri diye?
Soran+1 yılteşekkürler. Sorucam artık
bence utanma gelip sana sölemez bile gençlerinöle şeyler giydiğini herkes biliyor artık=) hiç telaşlanma umrunda bile değil annein emin ol kızacak olsa bişi derdi annen o=)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaw bacım dalga geçer gibi soru sormuşsun,k bakma da
evliymişsin,doğal bu
sanki annengil yapmıyor mu?tövbe töövbe..23 Yorumla
Soran+1 yılhayır dalga geçmek değildi amacım kesinlikle. Anne de olsa fantezi kıyafetlerim nerde denir mi?
Cevap sahibi+1 yıle güzelim bu eşinle yaptığın şey,kimse görmüyor
anne iç çamaşırlarımı bulamadım de,o söyler zaten gerisini
fantazi demene gerek yok
Soran+1 yılzaten dediğiniz gibi sordum tarif ettikleri aradıklarım değil ki canım.
+1 yılEvli isen utanacak ne var bundan kocan için giyiyorsan onları ?
014 Yorumla
Soran+1 yılee nasıl sorulur?
- +1 yıl
hiçbirşey yokmuşcasına anne benim şuradaki eşyalarım nerede biliyor musun gibi doğal şekilde sor. Zaten yanıtlayacaktır ki insanız kadın erkek yani eşler birbirlerine böyle sürprizler yapabilir bu en doğal hakkıdır eşlerin bunun da ötesi dünya bilir kadın erkeğini elinde tutmak için böyle ufak sürprizler yapar o yüzden hiç çekinme derim ama konuyu da açma eşya olarak sor.
Soran+1 yılyüzeysel olarak sordum söylediği aradıklarım değil. Diğer özel kıyafetlerim nerde diyemedim. Ama diycem sanırım artık. Bir tane bile yok ortada.
- +1 yıl
ama saklamış olamaz diye tahmin ediyorum sonuçta evli barklı bir kadınsın ne yapıyorsan eşin için yapıyorsun :S
Soran+1 yılhayır saklamamıştır muhakkak ama nereye koyduysa eşimle aradık bulamadık.
- +1 yıl
O zaman başbaşa iken sor bunda bence utanılacak birşey yok. Sonuçta evlisin. Evli olmasaydın o zaman büyük sorun oluşturabilirdi duruma göre.
Soran+1 yılevli olmasaydım zaten onların ne işi var çekmecemde. bekarken ilişkiye karşıyım.
- +1 yıl
işte yani bende ondan bahsediyorum sana. Bu sebepten ötürüdür ki sende açık açık annene sor gördün mü diye kıyafetlerimi
Soran+1 yılöyle yapıcam. Oda sağ olsun en özelimizi gördü ya:( Keşke hiç ellemeseydi.
- +1 yıl
olur arada böyle şeyler sıkma tatlı canını sen
Soran+1 yılbenimkileri neyse de eşimin prez. falan hepsi ordaydı hiç biri yok. O utansın bence:)
- +1 yıl
hhaha. Kusuruma bakma ama işte buna gülerim :D
Soran+1 yılartık topu ona atıyorum. Benden çıkar.
- +1 yıl
topu orta şeklinde gönder ki gol atabilsin :D
+1 yılBunda ne var ki. Annen mutlu olmuştur bence buna. Kızım normal diye. Fantezi iç çamaşırı sevmeyen kızmı var bu devirde.
05 Yorumla
Soran+1 yılAma annemin görmesine hiç gerek yoktu.
- +1 yıl
Annen bilerek karıştırmıştır güzelim. Yapar anneler bunu. Benim annem de yatağımın altında playboy dergileri bulmuştu. Ne yapalım meraklılar işte. Çocuklarının özelini merak ediyorlar.
Soran+1 yılutanmadınız mı bulduğunda?
- +1 yıl
Tabi ki çok utandım. Hatta bir süre kapıyı sürekli kilitli tutmuştum. Evden çıkarken odamı kilitliyordum.
Soran+1 yılben olsam aynen sizin gibi olurdum. Annelerde yakalıyor ama ya.
annene sakayla karısık benim oyuncaklarımın yerlerini değiştirmişsin dersin.
03 Yorumla
Soran+1 yıloyuncak değil, badybol falandı.
Soran+1 yılevliyim ama hala utanıyorum anne de olsa nasıl sorayım.
Anneninde öyle çamaşırları var mıyoksa hep paçalı donmu ?
13 Yorumla
Soran+1 yıldalga mı geçiyorsunuz ?
Soran+1 yılhayır, paçalı don değildi.
+1 yıltamamen normal birşey bu utanmana gerek yok ama anneyede o iç çamaşırlarımı nereye koydum diye soramazsın
03 Yorumla
Soran+1 yılevet soramadığımdan bende nasıl bir yol izlemeliyim diye sordum zaten. Direk soramadım ki.
- +1 yıl
bulamadınmı :) işin zor valla
Soran+1 yılbulacağız artık.
bısey olmaz suana kadar bısey dedımı annen sana demedıyse bu saatten sonrada bısey demez buna emınol fantezı ıccamasırlarını ne yapıyordunkıı sen :)
012 Yorumla
Soran+1 yılne yapılır sizce?
Soran+1 yılbir kaç tane olsa tamam ama bir sürü idi.
Soran+1 yılevliyim mağaza açmak değil.
- +1 yıl
ok evlı oldugunubastan belırtmen daha guzel olurdu ama ısın solebır boyutu evlıysen madem hıc bır sey deme aslında denecek cok seyvar ama sen genede deme sen senın evınde senın esyalarını annende olsa hangı hakla kaldırıp atabılıyor aklım ve mantıgım bırbırıne zıt dustu vallaha ıyı para vermısın onlara :)
Soran+1 yılatmamış, başka bir yere koymuş düzeltirken. Yüzeysel olarak sordum tarif ettiği yerde onlar yok. Aradıklarım başka benim. Onu da soramadım. Dantelli olanlar nerde diyemedim.
Soran+1 yılneden sizinle irtibata geçeyim? siz mi bulacaksınız.
Soran+1 yılbaşka yerden alın toptancıdan falan.
yaşın 25 utanacak bir sey yok anneyi yaptığı çok ayıp senin özel eşyalarını karıltırmış sen ergensin olgunsun... annene bunun hissetmeli.
111 Yorumla
Soran+1 yıltamamen iyi niyetli, odamı düzeltmek istemiş kadın.
Soran+1 yılokuldaydım kadın yardım için gelmişti eve, ben gelene kadarda düzeltmek istemiş, ne bilsin?
Soran+1 yıleşimin preza. falan hepsi ordaydı.
Soran+1 yılburadan sorsanız. Bu sorudan sonra özele eklemem doğru olmaz.
Soran+1 yılisterseniz gizliye alın kendinizi öyle sorun.
Soran+1 yılburadan sorum kendinizi gizliye alıp.
+1 yılSürekli değil, sadece sevgilim için giyiyorum dersin.
03 Yorumla
Soran+1 yılevliyim.
- +1 yıl
o zaman benim değil, eşim kullanıyor dersin. ya da arada sırada kostümlü parti veriyoruz o zaman giyiyorum, abartacak birşey yok dersin.
Soran+1 yılartık sorucam başka çaresi yok. Bir tane bile kalmamış nereye kaldırdıysa.
+1 yılNe kadar renkli bir cinsel hayatının olduğunu öğrenip mutlu olmuştur kadıncağız.
23 Yorumla
Soran+1 yılgarip mi? Neden?
- +1 yıl
rahat ol git de ki anne fantezi giyim eşyalarım nerde bu akşam sevişecem de.
Soran+1 yıloldu başka?
utanmana gerek yok bende anneme para verirken cuzdanımdan prezer vatif düştü :D ışık hızıyla hemen aldım ama gördü yani :D
01 Yorumla
Soran+1 yılutanmışsınızdır ama.
+1 yıldon dondur annen anlamamıştır fantaziymiş, klasikmiş,paçalıymış toplu olarak çekmeceden çekmeceye taşımıştır
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır dantelli falandı anlamaması mümkün değil.
bişey olmaz sıkma canını olmadı bulamzsan hediyem olsun ben alayım yenilerini...
00 Yorumlabosuna uzuluyorsun anlar halınden sonucta o da bu yollardan gectı
029 Yorumla
Soran+1 yılbuldum artık teşkler.
Soran+1 yılBekar olsam zaten böyle bir şey yakalayamazdı. Evlenmeden doğru bulmayanlardanım.
Soran+1 yıltercih meselesi. Eleştirmedim sizi zaten.
Soran+1 yılyani anlayışlı derken? Uyumluyuz anlamında mı?
Soran+1 yılöyle olmak gerekiyor. Sonra erkekler evde bulamadığını dışarda arayabilir.
Soran+1 yılharam dışında (anal)
Soran+1 yılevet anlayış derken o günah olduğundan tercih edilmemesi en mantıklı olanı. Ama diğer konuda hak veriyorum size. Eşiniz yorgun ve çok uykusuzsa eğilimi olmaya biliyor mu? Bedenen bir yorgunlukta.Çocuk var mı?
Soran+1 yılyorgunluk çok etkiliyor. Normal eşinizin öyle olması. Bebekten sonrada hormonel olarak eğilimi olamıyor bu süreçte bayanın. Haram olan konuda siz ne düşünüyorsunuz?
Soran+1 yılharam olduğundan vicdani boyutu var işte.
Soran+1 yılbebeğe zararı olabilir diye psikolojik nedenlerle olabiliyor evet. Eşinizin mesleği nedir?
Soran+1 yıldış ticaret mezunu mu oluyorlar onlar, ya da işletme okuyorlar?
Soran+1 yılne bazen iyi bazen kötü anlamadım?
Soran+1 yılşu an için hayır. Çocuk var.
Soran+1 yılbelki de.
+1 yılyuuhh yav annen sormaz mı kızım ne naneler yiyon diye.
19 Yorumla
Soran+1 yılneden sorsun ki ?
- +1 yıl
evli misin ki ? değilsen sormazsa yuhh derim.
Soran+1 yılbelirtmemişim evliyim evet.
- +1 yıl
o zaman sadece utan bişey olmaz.sonuçta senin cinsel hayatın.
Soran+1 yılkeşke bilmese idi.
- +1 yıl
iç güveysi mi yaşıyo eşin.ya bide senin yatak odana girmesymiş keşke
Soran+1 yılhayır, okulum vardı bir haftalığına finallerim vardı oda gelmiş evi düzeltmek için, sağ olsun bu arda yatak odama da girmiş düzenleme yapmış. bana kolaylık olsun diye. Keşke en azından yatak odasına girmeseydi yakalanmazdım bende böyle.
- +1 yıl
hımm anladım bişey olmaz ya annen anlayışla karşılar bence.
Soran+1 yılanlayışla karşılayacağı bir durum değil zaten. Sadece çekindiğimden soramıyorum .Ona göre de normaldir sonuçta evli kızı. Ama bilmeseydi iyiydi özelimizi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılfantazi kıyafetlerini keyfi mi aldın ? yoksa gerçkten sex içinmi ?
37 Yorumla
Soran+1 yılkeyfi değildi.
Cevap sahibi+1 yılhaa anan keyfi olduqunu sansa bile sen onu s...mek için aldın utan . :/ üüzüldm
Soran+1 yılEVLİYİM. Neden utanayım?
Cevap sahibi+1 yılboşwersene ozmn neden utanıon evliysen nie soruon allhm ya :DDDD
Soran+1 yılnasıl sorulur? Anne o iç çamaşırları değil, fantezi olanları mı diye? İnsan çekiniyor haliyle. Bildiğin yakalandık ya.
Cevap sahibi+1 yıl:S Güzelm annende biyerde senn özeline girmemisi lazm suçççlu o o çknmiorsa snde çknme sen demedn düzelt onları die
Soran+1 yılöyle tabi.ama buldum :)
saçmalama lütfen sen evlisin annen zaten biliyor bunların olduğunu utanmana gerek yok :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılannen nasıl goruslu bırısı ? ona bağlı universte okumus ozellıkle batı illerde ya da ıstanbulda yaşamıssa bıraz daha açık fıkırlı olabılır genctır yapar gozuyle bakar :)
014 Yorumla
Soran+1 yılevliyim.
Cevap sahibi+1 yılevliysen ne sıkıntı olacak canım karı koca arasına gırmez anneler ;) tabı kısmen
Soran+1 yılsıkıntı olacağından değil, çekiniyor insan haliyle.
Cevap sahibi+1 yılhmm yok canım cekınmene gerek yok bence onunda vardır oyle seylerı
Soran+1 yıltutucu biri sanmıyorum. Bu yüzden utanıyorum zaten. Alışık olmadığından bu tarz kıyafetlere.
Cevap sahibi+1 yıltutucuysa hıc gormemıstır buyuk ıhtımal bunekı dıyıp kaldırmıstır bır yere :D
Soran+1 yılkeşke öyle olsa. İyi ki çöpe atmamış.
Cevap sahibi+1 yılbuldunmu onları
Soran+1 yılsordum mecburen evet buldum:)
Cevap sahibi+1 yılyuzu nasıldı sordugunda :) merak ettım
Soran+1 yılben zaten utanarak sordum oda benden daha çok utandı. Üzüldüm ya:( Ha onlar mı şurada dedi. Yerini söyledi. Artık rezil olacağımız kadar olduk. Ne yapalım. Damadının da benimde en özelimizi gördü.
Cevap sahibi+1 yıl:) :) bende kız arkadasın evını tasıyoduk babasının prezervatıflerını bulmustum muzurluguna bune felan demıstım kız arkadasıma delı felan dıye tıye aldı benı ama utanmıstı oda aıleden olunca ınsan ıster ıstemez cekınıyo bılmesın ıstıyor
Soran+1 yılHaklıymış. Bende bekarken babamınkini bulmuştum. Kötü bir duygu.
Cevap sahibi+1 yıl:) şakayla karısık gecmıstı oda oyle ıste ... herkes birbirinin özelıne bır sekılde şahıt oluyo sanırım :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsorun yapma yaptıgın şey eşin için nasıl olsa evlisin
06 Yorumla
Soran+1 yılöyle de hiç gerek yoktu özelimizi bilmesine.
Cevap sahibi+1 yılboş ver her gencin başaında gecer anneninde başına bu tür şeyler gelmiştir. o konuyu açmadı ise normal karşılamıştır zaten. sadece yapacagın gidip annene iç çamaşırlarıöı mereye koydun diyerek normal bir üslüpla sormak
Soran+1 yılsordum yüzeysel ama dedikleri aradıklarım değil. Nasıl sorayım fantezi olanlar ve eşimin prez. nerde diye ya off:(
Cevap sahibi+1 yılya ne utanacaksın
ber adresi ben gelip sorayım bu kadar utanılacak sıkılacak ne var belkide bir kaçını kendine almıştır
Soran+1 yılyok daha neler:)
Cevap sahibi+1 yılneden olmasın annen baban genç olmadımı onların mecaraları hatıraları olmadımı. bu gayet dogal bir olay
yıl olmuş 2013 hala başkalarının yatak odasını kurcalayanlar var mk.
00 Yorumla
+1 yılOluruna bırak. Konusunu açma, o açarsa bilemem tabi.
00 YorumlaBayan değilmisiniz normaldir böyle şeyler. Utanacak birşey yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlisiniz de annenize ne ki kocanıza karşı sorulusunuz :)
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. evliymişsin daha neyine utanıyorsun git sor.
33 Yorumla
Soran+1 yılsorucam bir şekilde artık.
Soran+1 yıl:) tamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılGizli evli olmadığını çok iyi biliyorum. Neden böyle şeyler yapıyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılevliyim.
Cidden zor durum ama anlar seni annen sor annene :)
00 Yorumla
+1 yıl'Arkadaşımındı bende kalmış' anne de. :)
54 Yorumla- +1 yıl
geri zekalıyım anne desin daha iyi olur bence
- +1 yıl
Sanane
Soran+1 yılbir çekmecemi? Belki otuz tane vardı:(
- +1 yıl
O zaman banane.
1 yılNasıl bir şey tam olarak yani evlimisin bekarmı yaş kaç
00 YorumlaAnnen sonuçta yani anlayiş gosterir... utanma bence..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe işi var bu çamaşırların sende owww kötü bir durum :)
015 Yorumla
Soran+1 yılolmaması anormal olurdu.
Cevap sahibi+1 yılneden anormal olsun ekmek ,su gibi bir ihtiyaçmış gibi konuştun :)
Soran+1 yılevliyim.
Cevap sahibi+1 yılhımm o mesele bu o zaman kimseyi ilgilendirmez.
Soran+1 yılgörmeseydi iyiydi.
Cevap sahibi+1 yılmutlaka öyle...
Soran+1 yılartık sorucam bulamadım çünkü.
Cevap sahibi+1 yılhayat senin çamaşır senin.. :)
Soran+1 yılböyle mi diyeyim anneme:)
Cevap sahibi+1 yılhayır deme tabi de hayat senin, çamaşır senin istediğini yapabilirsin özelin olduğu için kimsenin haddi değil ;)
Soran+1 yıldemem. Sizin yazdığınıza atıfta bulundum. Sorarım artık ne yapalım. Bulamayınca.
Cevap sahibi+1 yılSexyyyy :)
Soran+1 yılanlamadım?
Cevap sahibi+1 yılYok bişe neyse ya töbe töbe kib
Soran+1 yılbende anlamadım ne dediğiniz ama neyse.
evliysen hiiç utanmana gerek yk bence.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. hiç bir şey olmamış gibi davran,sorun olmaz,
00 Yorumla
+1 yılbir şey demez normal karşılar üzme canını
19 Yorumla
Soran+1 yılsorabilsem bi.
- +1 yıl
sorma olayı akışına bırak bir şey olsaydı annen sorardı sana zaten
Soran+1 yılama yerlerini bilsem sormam zaten.
- +1 yıl
birde o var demi :)) anne benim iç çamaşırlarım nerde bulamıyorum yerleri karışmış de
Soran+1 yılyüzeysel sordum söyledi bazılarını.ma o aradıklarım değil. Dantellileri nerde diyemedim.
- +1 yıl
de ne olcak evliymişsin canım bekarda olsan farketmez ne var utanma
Soran+1 yılsormayı düşünüyorum artık.
- +1 yıl
en güzelini yaparsın boşu boşuna strese girer üzersin kendini
Soran+1 yılevet haklısınız.
annenin iç çamaşırlarının arasına bak
02 Yorumla
Soran+1 yıloldu, ne arar orda ya:)
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSorun etme anlayışla karşılamıştır.
01 Yorumla
Soran+1 yılsorun teşkil ettiğinden değil, çekiniyor insan ister istemez.
Bi tanede ona hediye et, gönlü olsun :)
012 Yorumla
Soran+1 yılYapmayın Allah aşkına.
Soran+1 yılevet uçuklarda vardı.
Soran+1 yılne tarz diye sordunuz bende cevap verdim ama daha ötesi özele girer. İlki nasıl?
Soran+1 yılözelimi açtığımı düşünmüyorum. Eşimle mahremimizin detaylarını yazmadım. Sadece anneme nasıl sorabileceğimi sordum. Bunun özeli açmakla ne alakası var ?
Soran+1 yılmahremimizi, özelimizi anlattığımı düşünmüyorum. Eşim şöyle, bn böyleyim ya da aramızdaki özelimizi hiç bir şekilde anlatmadım anlatmamda. Sadece çamaşırlarım anneme nasıl sorabilirim dedim. Aynı şey mi sizce? Evet ben aldım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiriyle yattığını düşünür
15 Yorumla
Soran+1 yılbiriyle mi?
Cevap sahibi+1 yılevet sevgilinle vs.
Soran+1 yıleşimle düşünür ancak. Evliyim ben. Bekar olsam ne işi var bu çamaşırların çekmecemde.
Cevap sahibi+1 yılbekarlarda giyiyor
evliysen niye çekiniyorsun normal
Soran+1 yıltek tek katlamış kaldırmış. Neden görsün ki en özelimi :(
+1 yılgerek yok utanmana normal şeyler bunlar bence:)
00 Yorumla
ona ne? ne işi var senin elbiselerinle014 Yorumla
Soran+1 yıliyi niyetle düzeltmek istemiş.
Soran+1 yılhaklısınız neyse ki buldum.
Soran+1 yıl:)
Soran+1 yılsormaya mecbur kaldım, buldum.
Soran+1 yılaradıklarımı.
Soran+1 yılgüzelmiş:)
Soran+1 yılbu daha iyiymiş.
bi ara açılır söyler belki atmıştır çöpe
013 Yorumla
Soran+1 yılyüzeysel sordum bazılarının yeri değişmiş bulamadım diye.
Soran+1 yılyenisini alırımda onları da sorucam artık utan utan elimdekilerden olamam.
Soran+1 yılşansla ne alakası var bunlar çok normal değil mi evlilerde?
Soran+1 yılne aleti? İç çamaşırı sadece ve eşimin prez. o kadar.
Soran+1 yılama bunlar evlilerde zaten olmaz mı? Şansla alakalı mı dersiniz. Bana çok normal geliyor.
Soran+1 yılher bayanın vardır bu tarz kıyafetleri diye düşünüyorum. Olmalı veya.
Soran+1 yılsiz evli misiniz?
+1 yılkazık kazar kadın olmuşsun bişey olmaz =) utanma
09 Yorumla
Soran+1 yıliyide nerde olduklarını soramıyorum. Aramakla bulunmaz ki.
- +1 yıl
geçen fatmanın çamaşırlları koymuştum nereye kaldırdın de =) buluştuğumuzda vericem dersin kızsın uleyn ben mi yalan bulıyım sana =) ya da direk çamaşırlarım nerde de
Soran+1 yıleşimde bende aradık bulamıyoruz nereye sakladıysa:( Sorsam direk diyecek belki ama nasıl denir ki?
- +1 yıl
la evliysen sor neyine çekiniyon eşine at suçu =) zorla giydiriyor de hehe
Soran+1 yılçekinmem nasıl sorayım? Normal iç çamaşırı diye sorsam çekinmeme. Oraya getirecek şekilde sordum bazı kıyafetlerimi bulamadım yer değiştirmiş diye.Tarif ettikleri arasında aradıklarım yok .Diğerlerini de soramadım. Ama sorucam artık.
- +1 yıl
fantezi iç çamaşırlarım vardı diye söyle
Soran+1 yılonu demesini bende bilirim ama nasıl denir onu bilemiyorum. Artık sorucam bir şekilde
- +1 yıl
layn yeter ver teyzenin numarasını ben isteyecem o derece geldi bitsin bu sıkıntı =)
Soran+1 yıl:) Arayan derviş hesabı, aşkımla ararız baktık bulamadık artık sorarım direk:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇalmıştır kendi giyer.
01 Yorumla
Soran+1 yıloldu:)
Allah yardim etsn
36 Yorumla
Soran+1 yılevliyim ama soramıyorum.
Soran+1 yılnormal iç çamaşırları olsa utanmazdım ama hepsi dantelli v.s
Soran+1 yılannem takacağı bir şey değil o açıdan sormadım zaten evliyim. Soramıyorum özellikle onları. Diğer sorduklarımı buldum ama tarif ettikleri içinde aradıklarım yok.
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlisn utanman gereken bir durum yok
20 Yorumlahiç utanma bence
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler