Erkek kardeşlerim babamın mirasından bana hiçbir şey vermiyorlar, nasıl bir yol izlemeliyim?

Merhaba ben 10 sene önce Almanya’ya gelin olarak geldim. Babam ben kendimi bildim bileli sağlık sorunları ile uğraşıyordu. En sonunda hafıza kaybı tabiri caizse bunama yaşayarak yüksek şekerden kaybettik babamı geçen sene. Geçen Türkiye’den kuzenimle görüştüm bana durumu anlattı haberin olsun zamanında amcamı tapu dairesine götürüp hepsini kendi aralarında paylaşmışlar. Arkadaşlar az bişey olsa sesimi çıkarmazdım ama İstanbul’da çok gayrimenkulümüz var. Ve benimde çocuğum var onunda geleceğini düşünmek zorundayım. Bu durumu öğrenince abimleri aradım beni nankörlük ve paragözlülükle suçladılar. Sen artık bizim soyadımızı taşımıyorsun ayrıca Almanya’dasın orası ucuz bişey olmaz felan kapatmaya çalıştılar konuyu. Annemle konuştuğumda ise kızım abinler doğrusunu bilir boşver diyor. Tamam euro yüksek ama biz burda çarpmıyoruz ki ayrıca dediğim gibi çocuğum var kendim için istemiyorum kaldı ki isteyebilirim de babam o benim, benimde babamdı. Bunu anlamıyorlar geçen de küçük abimin karısı yazmış sen ordan buraya ne karışıyorsun sana mı kaldı, ayrıca dinimizde kıza az verilir mal mülk kale alıp cevap bile vermedim. Ben nasıl bir yol izlemeliyim lütfen bir bilgisi olan yol gösterip tavsiye verebilir mi?
Erkek kardeşlerim babamın mirasından bana hiçbir şey vermiyorlar, nasıl bir yol izlemeliyim?