Acelem var diye bir ev kiraladım kaporasini yolladım hatta eve internet bile baglattim kendi adıma bayramdan sonra tasinacagim ama tuttuğum yerle ilgili sürekli kötü yorum görüyorum. Pendik kavakpınar. Esenyurt Bağcılar gibi bir yer mi?
Burdan sana nasıl yardımcı oliyim ya herkese ön yargıyla yaklaşmayı bırakın artık insan gibi yazdım yardım edicem dedim hala kalkmışsın burdan yardım etsene diyosun oraya yakın oturduğum için çevremde var insan gibi yardım etmek istiyoruz hala ön yargıyla yaklaşıyosun neysr
Nereye taşınıcağın hakkında nerden ev tutucağın hakkında nerde rahat ediceğin hakkında yardım edebilirim anladın mı her size yaklaşan ya da yardım etmek isteyen erkeğin amacı aynı değildir şu egolu davranışlarınızdan bi vazgeçseniz mi artık cidden sıktıda
Sana geri dön ya da başka ev tut diyen olmadı zaten tam olarak nerden ev tuttuğunu falan sorucaktım böyle burdan yazarsan herkes görüyo ya hani görmesinler diye dedim anlamıyosun galiba iyi git ozaman diğer abazalar sana yardım etsinler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tek başınamı kalıcaksın? Ben yakınım o söylediğin yere kavakpınar ddimi?
Evet Kavakpınar. Hayır ev arkadaşıyla kalicam ama kadın
T@kp et beni bi detayı konuşalım yardımcı olucam sana
Hangi konuda acaba yardımcı olacaksin
Olmak isteyen iki cümleyle burda da olur
Burdan sana nasıl yardımcı oliyim ya herkese ön yargıyla yaklaşmayı bırakın artık insan gibi yazdım yardım edicem dedim hala kalkmışsın burdan yardım etsene diyosun oraya yakın oturduğum için çevremde var insan gibi yardım etmek istiyoruz hala ön yargıyla yaklaşıyosun neysr
Ne yardimi edebilirsin yahu neyse
Nereye taşınıcağın hakkında nerden ev tutucağın hakkında nerde rahat ediceğin hakkında yardım edebilirim anladın mı her size yaklaşan ya da yardım etmek isteyen erkeğin amacı aynı değildir şu egolu davranışlarınızdan bi vazgeçseniz mi artık cidden sıktıda
Soruyu okumadın sanırım ben kirayı ödedim daha da geri dönemem
Sadece Kavakpınar hakkında bilgi istedim onu da burdan verebilirsin uzatmadan bence sen çok uzattın
Sana geri dön ya da başka ev tut diyen olmadı zaten tam olarak nerden ev tuttuğunu falan sorucaktım böyle burdan yazarsan herkes görüyo ya hani görmesinler diye dedim anlamıyosun galiba iyi git ozaman diğer abazalar sana yardım etsinler
He bu arada da kavakpınar okadarda güzel bi yer değil içini rahatlatmak için farklı şeyler yazamam buraya biliyorum orayı
Konu güzel olup olmaması degilki. Konu mesela akşam 5 te bile sokakta başıma bir şey gelip gelmeyecegi. Esenyurt Bağcılar Tarlabaşı böyle çünkü
Orasıda öyle
Ne anlamda öyle
Her anlamda öyle keşke ordan tutmasaydın bizim dükkan velibabada kavakpınara çok yakın başka yerde tutsaydınız ya
Nesi kötü mesela
T@kp et beni anlatiyim yardımcı oliyim diyorum sana şu ön yargını bi kırsan?
Ettim
Kavakpınar iyidir eskide kaldı o serserllik olayları
Pendik velibaba tarafı sıkıntılıda kavakpınar iyi diyebiliyorum
Kimden duydun ki
Biliyorum kendime pendikte çalıştım 1 sene yakınım oraya
Arkadaşım vs çokda ğzülme canım
Hangi semti
Sultanbeylide yaşıyorum
Orası daha da kotuymus
Yanii bence bagcılara göre güzel bir semtteyim bir sıkıntı yok 3 tane awm var sen pendikten alışverişe bizim buraya geliceksin ya da gezmeye 😂😂
yok canım değil rahat ol. Sapık heryerde ama sen genede dikkat et.
Orada mi yaşıyorsunuz
yakın sayılır
Neresi tam olarak sokağa çıkabiliyor musunuz rahatça
açık giyinme. Kıvırmadan yürü. İstediğin yerde çıkarsın. Açık giyinip ağzını açarsan en güvenli yerde bile sarkıntılık yersin.
Açık giyinmiyoruz zaten ama dövmelerimiz var yobazmis oralar doğru mh
herkes değil. Rahat ol. İçiniz rahat olsun
Teşekkür ederim 🙏
Eskisi gibi değil diye biliyorum oralar
Millete ne bakıyorsun sen
Pendik iyidir komşu
Ama mahalleden mahalleye fark varmis
Sahil kenarı elittir
Kavakpınar burası
Fena değil uğra kahvemi iç tedirgin olmana gerek yok
Tek mı yasiyon
Hayır bir arkadaşımla yaşayacağım kadın