Ben C2 diye bir uygulamaya manzara fotoğrafı attım arkam dönük gözüküyordum. Biri kız mısın yazdı. Evet dedim. Bende müstehcen fotoğraf istedi , istemiyorum dedim. Sen bekle, galerine, hesaplarına erisicem. Ailene bile erisicem dedi. Ama hesapta adım, e postam vs. bir şey yok. Tek bir fotoğrafım vardı. Stresten titriyorum. 🥺
madem korkuyorsun neden foto paylaşıp eline koz veriyorsun adama ayrıca evet bulabilir e postanı telefonu tcni eğer iyi bir yazılım ağına sahipse ki öyle sitelerdeki erkekler hep boş olduğu için böyle şeylere çok uğraşırlar o adam da da vardır muhtemelen bu
böyle dandik sitelere kayıt olmadan önce düşünseydin keşke umarım adamın öyle bir şeye sahip değildir ve peşini bırakır ama takıntılı sapık insan çok hele ki öyle sitelerde herkesin amacı...
O küfürden davalik olsan ne olur olmasa ne olur sosyal medyada görmüyormusun millet ana bacı birbirine küfür ediyor öyle olsa Türkiyedeki herkes hapiste olurdu yani korkma zaten adamın yaptığı suç seni dava etcek yürek mi var onda korkma zaten suçlu o bırak dava etmeyi seni o şekilde tehdit etcek yürek yok onda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Ananı paylaş telegramda diyemedinmi koduğumun çocuğuna. Tilt oluyorum böyle köpeklere.
Çok sağol 😅 ahshs, Ama sg git yazdım. Hakaretten dava falan eder mi ki?
edemez ama sen şantajdan edebilirsin
Çoook sağol
Rica ederim
Ahahsh ben 15 yıllık hackerim şu dediğini ben bile yapamam.
Çok sağol
Bişey olmaz korkma abaza herif seni kandırmak istemiş
avukatımla konuşursun de geç sen de onu korkut polise verdiğini söyle falan filan korkma hiçbir şey yapamaz
Çok çok sağol
Troldür korkulacak bir şey yok bunu yapması için site sahibi olup panele girmesi gerekir çocuk felandır
Kopla sıkmış, Ufak bi tavsiye o uygulamadan kurtul en kısa sürede çünkü canım dolu
Biliyorummm, hemen sildim zaten igrencti.. Çok sağol
1. Yalan
2. Sil o uygulamayi sapik dolu
Sildim sildimm, kullanıcı adımı değiştirip sildim
değişik insanlarla değişik muhabbete girmenin manası ne?
Muhabbete girmedim, bir şey yapar diye korktum
madem korkuyorsun neden foto paylaşıp eline koz veriyorsun adama ayrıca evet bulabilir e postanı telefonu tcni eğer iyi bir yazılım ağına sahipse ki öyle sitelerdeki erkekler hep boş olduğu için böyle şeylere çok uğraşırlar o adam da da vardır muhtemelen bu
Ya ben hikayeme attım, ona atmadım ki.
böyle dandik sitelere kayıt olmadan önce düşünseydin keşke umarım adamın öyle bir şeye sahip değildir ve peşini bırakır ama takıntılı sapık insan çok hele ki öyle sitelerde herkesin amacı...
Üfff 🥺 Umarım
olmadı siber avukat tutun bir şey yapamaz o takdirde 👍
Savcılığa git ekran görüntüsü alıp şikayette bulun.))
Manüplasyon, hiçbir şey yapamaz korkma. Bu tür uygulamaları da kullanmayı bırak
rahat ol hiçbir şey yapamaz aq evladı
Çok sağol ama rica etsem 1 soru daha soracağım, beni zorlayınca bende sktr git gibi bir şey dedim yani küfür ettim, davalık olur muyum?
O küfürden davalik olsan ne olur olmasa ne olur sosyal medyada görmüyormusun millet ana bacı birbirine küfür ediyor öyle olsa Türkiyedeki herkes hapiste olurdu yani korkma zaten adamın yaptığı suç seni dava etcek yürek mi var onda korkma zaten suçlu o bırak dava etmeyi seni o şekilde tehdit etcek yürek yok onda
Şaka mısın ya hiçbir şey yapamaz
Ben pek internetten anlamıyorum, bilmediğim için sordum..
Yok ya bulamaz soy adin varmiydi uygulama da
Yokkk adım bile fakeydi
Bulamaz
Sen de yazacaksin savcılığa bizzat götürecem yarın bu yazismayi diyeceksin.
Blörf bunlar. Oltaya gelme ve saf olma
Bi b**k yapamaz palavra
bir şey yapamaz korkma
Zarflamış , bende seni şikayet edeceğim şimdi de.
Uygulamayı sildim, silmeden önce de hikayeyi sildim, kullanıcı adını da değiştirdim ztn. Umarım bir şey olmaz. Böyle canım da ugrasilmaz. Teşekürler
Uğraşmazsan başkasını kandıracak
Hiçbir şey olmsz korkma
Çok çok sağol 🤍
Dertleselim
Olurr
Acigim
Slgin vucut bulmus hali sensin sanirim
Ya öffff bu söz üzdü he, yanlış yaptık işte
Savciliga veririm. Nasilsa yakalanirsin yaz
hiç bi şey yapamaz sallıyor kanka korkma
Çok sağol 🤍🫶🏻
sakın korkma bak uyduruyor kork diye sallama kaale alma