Küçük kız kardeşimin sevgilisiyle uygunsuz mesajlarını yakaladım. Ne yapmalıyım?

Bu uygulamayı bu gün geçirdiğim şok yüzünden indirdim ne yapacağımı bilemedim. Bu karantina zamanları öncesinde kız kardeşim çok sosyal bir kızdı arkadaş çevresi belli, derslerine çalışan, ailesine saygılı bir kızdı. Bu karantina günlerinden dolayı değişik oyunlara sardı şu pubg falandır oralardan arkadaşta yapıyor. 1 yıldır konuştuğu bir erkek grubu var çokta iyi anlaşıyolar. Beni de bir kaç kez konuşturmuştu. Onların arasından biriyle sevgili ve sevgili olduğu günden beri telefonunu bizden saklar, uyurken telefonunu kapatır. Her yere de şifre koymuş tabi bilmiyor benim onu gizli gizli takip ettiğimi. Bir kaç saat öncesinde kardeşim uyudu, ben de telefonunu aldım şifresini gizliden biliyorum tabi. Açtım sevgilisiyle mesajlarını okudum inanamadım kardeşim olduğuna. Birbirlerine çıplak fotoğraflar atmışlar, sanaldan seks yapmışlar resmen. Ve üstüne gerçek hayatta buluşup bunları yapmak istiyorlar. Kardeşim de o çocukta en mahrem bölgelerini atmışlar birbirlerine ve bunu 3 aydır yapıyorlarmış. Lütfen yardımcı olun anneme babama da söyleyemedim kardeşimle de konuşamadım. Ne yapmam gerekiyor? Bir yandan etrafıma bakıyorum 13-14 yaşlarında çocuklar öpüşüp elleşiyor. Bunu artık çok mu normalleştirdiler? Ben mi çok abartıyorum? Yardımcı olun..
Küçük kız kardeşimin sevgilisiyle uygunsuz mesajlarını yakaladım. Ne yapmalıyım?