+1 yılDoğuştan böyle bir özelliği varsa çok da kafaya takılacak durum değil. Ama bahsettiğin arkadaşın, çevresindeki kişilerin etkisiyle böyle bir durumdaysa bu tehlikeli bir arkadaşlıktır. Seni kendi cinsel hazzını doyurmak için kullanabilir. Ki zaten buna benzer olaylari çok kez yaşadım ve ağır yaralar aldım. Beni tecavüz edenler bile oldu Bizim okulda gay ya da lezbiyen çok...(Abartı değil). Fakat ben de eşcinselliğe kesinlikle karşıyım. Bir kişi karşı cinsinden hoşlanabilir fakat kendi cinsinden hoşlanması toplum tarafından çok hoş görülen bir durum değildir. Eğer kıza uyarsan aksine toplumdan itilirsin. Bence arana mesafe köy hatta kızla olan bütün olan ilişkilerini kes. Benim yaşadıklarımı yaşarsın yoksa! Önlemini sağlam bir biçimde al.
12 Yorumla
Soran+1 yılKız son zamanlarda değişti, önceden erkek arkadaşları vardı ancak son zamanlarda böyle oldu bana karşı. Kendi yüceltip beni küçük düşürüyordu, en iyisi arkadaşlığı kesmek. Ona uymak gibi bir niyetim yok ama uyarsam bana çok kötü davranabilir, dediğim gibi arkadaşlığımı kesicem galiba.
En İyi Cevaplar
+1 yılHiç hoş değil gerçekten. Eşcinsel yaşam tarzına karşıyım. Hani belki doğuştan hisleri böyledir falan ama. Hoşlandıysa bile senin heterosexüel olduğunu bile bile saygısız bir şekilde mesaj atmış. Birde düşün diyor. Lan homosexüel ilişki kurmak istiyorsan karşındaki insanı kendine benzetmek yerine onunda homosexüel mi olduğunu öğren önce. Toplumda böyle böyle yayılıyor işte. Doğuştan homosexüel olmayanlar homosexüel yaşamayı tercih ediyor sonra. Arkadaşınız olmasına rağmen ağzının payını vermişsiniz. İyi etmişsiniz. Kendi haline bırakın gitsin uğraşmaya bile değmez.
10 Yorumla
+1 yılValla yorumlari okudum evallah biz herkese saygi duymak zprundayizda noluyo yani biz musluman degilmiyiz senin kardes bildigin insanin bunu yapmasi normalmi asla ve bu konular gittikce artiyo ulkemizde niye biliyomusunu saygi duymaliyiz mış duyuyoruz ama kararında kimse kusura bakmasin buda benim gorusum gorusumunde bin kat arkasindayim
15 Yorumla
Soran+1 yılNormalde saygı duyarım ama küfredene saygı duymam, Müsülman olduğumu biliyor bide
- +1 yıl
O musluman degilmi
- +1 yıl
Ve sen bu yasa kadar arkadassan hic mi anlamadin ya
Soran+1 yılMüslüman değil de konuşmuyorduk zaten o konularda, O çocuktan ayrılınca böyle yapmaya başladı.
- +1 yıl
Yok artik ya valla zor kurtulmusun ha
Gizli Üye(25-29)+1 yılO nasıl bir tepki ya kız seni sevebilir bunda ne var? güzel bir şekilde arkadaşlığınızın bozulmak istemediğini söyleyebilirsin iğrenir gibi bir halin var cidden bu nasıl zihniyet
35 Yorumla
Soran+1 yılTamam sevebilir ama aramızda 1-2 hafta önce bir tatsızlık olmuştu o yüzden biraz sert davrandım. Hem güncellemeyi okumuyor musunuz? Messenger üzerinden küfür etti bana.
Cevap sahibi+1 yılKüfrü bu olaydan sonra ettiğini düşünüyorum yazdıklarında sıralama yaparsak sana cinsel kimliğini açıkladıktan sonra yani yaptığın şeye kılıf uydurmana gerek yok fazla tepki vermişsin
Soran+1 yıl1-2 aydır yakın davranıyordu ben de ses çıkarmıyordum, sonra ona dedim bu kadar yakın davranma diye yanlış anlıyorlar dedim. O zaman küfür etti, ondan sonra aramız soğudu, sonra bunları diyince de sert çıkıştım biraz. Sonra küfretdi, üstüne sosyal medya hesabıma girip şifresini değiştirdi. şu an giremiyorum Twitter'a, her şeyimi paylaşırdım onunla. Sana böyle bir şey yapsalar senin hoşuna gider miydi? hem sevdiklerime küfretti hem de özel hesaplarıma çöktü...
- +1 yıl
Ya bisey dicem sen bu muzafferden ayrilmisin onlarin evine falan gitmissin hatta o kadar yakinliginiz var sen ona kardes diye bakiyon o sana bu gozle bu seni bozmadi ettigi kufurlermi bozdu bide demissin ya ufacik bir ihtimal olsa bile eskiden arkadasin simdi ahni cinsiyetin sevgilinmi olcak kimseyi yargilamak istemiyorum ama dogru seyler degil bunlar bana arkadasim bu yazdiklarini yazicana hoslandigini falan istedigi kadar kufur etsin sesimi cikarmam
- +1 yıl
Sevmekte sorun yok kardeşim o sevgi farklı boyutta farklı niyette olursa sıkıntı. Kimse kimseye o tarz mesaj atmaz kolay kolay. Kız demek ki erkeklerden hoşlanmıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
+1 yılİstemiyorsan reddet. Karşındakini kırma, üstelik lezbiyen diye asla. Kibarca reddet, bunun normal olduğunu da bil. Teşekkürler.
41 Yorumla
Soran+1 yılAramız bozuk diye sert çıkıştım biraz.
+1 yılYönelimine saygı duyman gerekir kibarca reddetmen yeterli kaç yaşındasın sen bu nasıl üslup ya
44 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemeyi okumuyor musunuz? küfür etti bana.
- +1 yıl
Verdiğin tepkiler aşırı suçlayıcı ve aşağılayıcı, küfür etmekte haklı olmuyor ama sen onu kışkırtmışsın diyebilirim keşke sakin kalsaydın.
Soran+1 yılAramız bozuk gibiydi son 1 haftadır, o yüzden sert çıkıştım :(
- +1 yıl
Olan olmuş. Boşver o da kendi seviyesini belli etti bundan sonra görüşmezsin.
+1 yılAbartmışın, sadece ben kızlardan hoşlanmıyorum diyerek konuyu kapatabilirdin, hak etmişsin.
32 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemeyi okumuyor musunuz? küfür etti bana.
- +1 yıl
Şimdi gördüm, karşı taraf bildiğin çamurmuş
Cinsel Yaşam konusunda 885 cevap paylaştı. Insan hayati bu neler goruyir neler yasiyor ama cokta uzulme
25 Yorumla
Soran+1 yıl://
Soran+1 yılO daha sıkıntılıymış o zaman :( bizimkine ben insta hesabımın şifreyi vermiştim, şifreyi değiştirmiş benim adıma paylaşımlar yapıyor.
Vay aqq çok kötü bir durum o kadar zaman kardeşim dostum diyorsun amacı seni yemek düşünsene 🤒
14 Yorumla
Soran+1 yılBir de beni aşağılayıp kendini yüceltmeye çalışıyordu, tam bir ezikti.
Soran+1 yılNe hali varsa görsün bundan sonra, eziğin tekiymiş.
Bir de erkeklere sapık diyorlar.
Demek ki bunun cinsiyeti yokmuş arkadaşlar.01 Yorumla
+1 yılLezbiyen değil, bir de olabilir. unutma ki onun da duyguları var, sırf yönelimi yüzünden onunla arkadaşlığını kesecek misin?
45 Yorumla
Soran+1 yılKesmem ama bana ve sevdiklerime bayağı hakaret etti.
- +1 yıl
nedeni?
Soran+1 yılKendini yüceltip beni aşağılamaya çalışıyordu, bu sayede havalı olacaktı hanımefendi. Bu yüzden 1-2 hafta önce kavga etmiştik o yüzden sert çıkıştım burada da, sonra Messengerdan küfretti bana. Güncellemeye yazdım zaten.
- +1 yıl
e sana aşık değil mi
Soran+1 yılİşte ondan etkilenmem için kendisini yüceltiyor, sürekli egolanıyordu benim yanımda.1-2 kez de aşağıladı beni. Böyle olunca onu seveceğimi düşündü herhalde.
Yanında erkek de görmediyse hoşlanması ve sana açılması gayet normal 😃
12 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim vardı ama yurt dışına gittiği için ayrılmıştık.
+1 yılMuzafferler için böyle kızları üzmeyin dememi bekliyosanız boşa beklersiniz. Böyle kızlar bizim kısmetimizi kapıyor beyler durmayın birşeyler yapalım :D
00 YorumlaNeden kızdın ve kötü karsıladın ki bu kötü bir sey değil
24 Yorumla
Soran+1 yılAramızda tartışmıtık bana küfretmişti.
Soran+1 yılCinsel tercihinden banane benim kalbimi kırdı mı? kırdı o yüzden böyle sert çıkıştım.
Cinsel Yaşam konusunda 7,8b cevap paylaştı. bu kadınlar heryerden ekmeğimize daş koyacaklar arkadaş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6,4b cevap paylaştı. Ne güzel işte dürüstçe açılmış sana, sev onu kaybetme :)
Arkadaş olarak devam edebilirsiniz kabul etmesen de ne de olsa :))10 Yorumla
+1 yılLezbiyen ilişkilerini hiç desteklemiyorum bize düşen kız sayısı azalıyor
10 Yorumla
+1 yıliçinden ne gelıyosa onu yap.
22 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden fikirlerine değer verdiğim bir kızdı ancak son zamanlarda değişti, galiba arkadaşlığı kesicem :/
- +1 yıl
sen bilirsin. sendede ne güzellik varmış :)
Hadi sizin cinsini kılsız 🙂 ya biz erkek ler ne yapalım. Bende mi bir şanssızlık var anlamadım eşcinsel erkekler hep beni bulur enson yeni işe başladığım yerdeki tanıdığım sonradan ögrendim o biçim oldugunu 😟 Bide bıyıkları vardı 🤮
00 Yorumlaaletin yok ben alet isterim de. daha da ısrar etmez
10 YorumlaMuzaffer mi bu kız mı bir düşün hemen karar verme
00 YorumlaMuzafferi iyi kapatmissiniz 😂 bir de kızları dene bize de söyle Şaka bir yana korkutucu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılKız kibarca hislerini anlatmaya çalışmış. "Hayır olmaz, benim tercihim bu değil" dersin dersin olur biter.
Meseleyi alevlendirmek çok manalı değil bana göre.11 Yorumla
Soran+1 yılAramızda kavga ettik 1-2 hafta önce, sert çıkıştım o yüzdne
Cinsel Yaşam konusunda 17,7b cevap paylaştı. Lezbiyen olabilir de senin böyle tepki vermen hiç hoş değil
11 Yorumla- +1 yıl
Leş gibisiniz... Leş...
Senden hoşlanabilir, kötülemene ve sert yapmana hiç gerek yoktu. Kibarca reddetmiş olsaydın küfür edeceğini sanmıyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılAramızda olaylar olmuştu 1-2 hafta önce, birbirimize sert davranıyorduk. Hem önceden bana küfrediyordu zaten.
+1 yılİsimle okunuyor yalnız... :)
12 Yorumla
Soran+1 yılUmurumda değil, zaten güncelledim soruyu dedim Muzaffer diye.
- +1 yıl
Tamam sakin olmaya çalışalım. İnsanlar istemediğimiz şeyleri sıklıkla yapar ya da teklif ederler. Dünyanın sonu değil. Uzaklaştırırsınız kendinizden olur biter.
+1 yılUzak dur senin de böyle bir eğilimin yoksa
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılProblem yok ortada arkadaş kalabileceğinizi belirt
20 Yorumla
+1 yılBirsey yapma saygı duy
25 Yorumla
Soran+1 yılBana küfredene nasıl saygı duyayım, zaten 4-5 tane arkadaşım vardı birisi gitti işte.
- +1 yıl
Ne dedi ki küfretti
Soran+1 yılGüncellemede yazdım, ağzını topla dedim sonra "s**tir git o zaman o***spu" dedi
- +1 yıl
Ha o zaman haklısın ama sadece lezbiyen olduğu için diyorsan Birsey yapmana gerek yoktu normal çünkü
Soran+1 yılMuzaffer dediğim çocukla ayrıldık ama güzel bir şekilde ayrıldık, yurt dışına gideceği için ayrıldık. Bu da o çocuğa küfretdi
+1 yılİyi bu yazışma instagram ortalığı yıktı sesli güldüm
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım?
- +1 yıl
Bu yazışma sana ait değil diyorum kısaca sı
Soran+1 yılBana ait olmasa niye atayım şizofren miyim ben?
- +1 yıl
Evet öylesine
+1 yılUzak dur. Kaç ondan. Hem lezbiyen hemde çirkef
00 Yorumla
+1 yılOha
Yok daha memeler 😃00 Yorumla
+1 yılTelini şarj et. Olur öyle
00 Yorumla
+1 yılDemek ki boş kalmaman gerekiyor..🙂.
00 Yorumla
+1 yılBence tepkin yanlış olmuş
10 YorumlaTamam kanka mesajları ss aldım
00 YorumlaAma bir dur düşün 😂
00 YorumlaHadi tamam dedin diyelim napabilirki bu salak sana
10 YorumlaYol ayrımana qir
10 YorumlaEngelle
21 Yorumla
Soran+1 yılFake hesapları var, Muzaffer dediğim çocuğu fake hesaptan trollüyorduk.
+1 yılmuzafferi niye silmeye calistin ya da edayi?
01 Yorumla
Soran+1 yılMuzafferin babası Yurt dışına taşınıyor diye ayrıldık.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşlar kaç ki partnerim de lez ağırlıklı bisex
12 Yorumla
Soran+1 yıl28
Cevap sahibi+1 yılKız arkadasımla yasıtmıs. Nedense o yaşlar boyle oluyor 😅
+1 yılseninde gönlün varsa artık,)
13 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz, ufacık bir ihtimal bile olsa ettiği küfürlerden sonra hiç olmaz.
- +1 yıl
muzaffer aranızı bozmuş öldürün onu
Soran+1 yılMuzafferi hala seviyorum, ayrılmamız uzun hikaye. Ailesi yurt dışına çıktı ve bir daha dönmeyecek.
Cinsel Yaşam konusunda 14b cevap paylaştı. Sakin ol
20 Yorumla
+1 yılNe güzel iişde belki bigün sende olursun
05 Yorumla
Soran+1 yılsen hiç gay olur musun? saçma sapan konuşma
- +1 yıl
Tabiki olmam ama lezbiyen kötü degilki kadın kadına
Soran+1 yılo zaman gay de kötü değil erkek erkeğe çok güzel bence.
- +1 yıl
Bak zevk denilen şey çok farklı bisey gay farklı lezbiyen farklı
- +1 yıl
Tk atarmisin sana bisey Göster cem
+1 yılVay i*ne
00 YorumlaModa olmuş bu işler
00 Yorumla
+1 yılBu devir de oluyor ondan bekar kaldık bizde işte
00 Yorumla
+1 yılHahah. Te Allam.
00 Yorumla
+1 yılDüşün demişte açıklamamış ki deli midir nedir😀
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonusmus işte ne güzel senle
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. benmkide gy cıkmıştı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu benle tanstr
12 Yorumla
Soran+1 yılArtık konuşmuyoruz
Cevap sahibi+1 yılSen n dusnysun
+1 yıldüşün biraz 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılNe düşünücem ya, müslümanım zaten bir de çok kötü küfürler etti bana
- +1 yıl
o zaman bir daha muhatap olma
- +1 yıl
Düşünmesini önermen gözlerimi yaşarttı..
İnandik
00 YorumlaBence bir dene
10 Yorumla🤣🤣🤣
00 YorumlaSen bilirsin
10 YorumlaVay anasını
00 Yorumla
+1 yılSevişin la nolcak
04 Yorumla
Soran+1 yılMüslümanım ben, öyle şeyler ile işim olmaz. Mesengerden küfretti bide
- +1 yıl
Fazla naz aşık usandırır bak seviyor seni kaçırma derim
Soran+1 yılSaçmalama
- +1 yıl
ibbbbne herkes sen mi yapacak arsız it...
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında süper bence...
16 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü bence
Cevap sahibi+1 yılLez kızları severim.
Cevap sahibi+1 yıl@Elisolder orada dur. O iğrenç.
Soran+1 yılBence de lezbiyenler iğrenç Gay'ler harika, Gay erkekleri kim sevmez değil mi?
Cevap sahibi+1 yılTam tersi tam.
+1 yılSikicen. Bunlari
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım