Sevgilimin ablası telefonumu karıştırmış ve o mesajı görmüş.. Bundan sonra nasıl davranmalıyım?

2 aydır çıktığım kızın ablası tanısmak istiyomuş28 yaşında bekar vs işte, neyse bugun cafede buluştuk oturduk, tanıstık falan yarım saat geçti bir sigara içeyim dedim ablasıda tlfnunu kullanabilirmiyim falan dedi tamam dedim, sevgilimle dışarı çıktık o anda öyle bir baktım tlfla konusuyodu gerçekten neyse sigara bitti, içeri girdik tlfa dalmış bişiler okuyo gibi biz geldik diyince sevgilim panik yaptı tlf yere düştü sevgilim aldı bana verdi, ekranını falan siliyom bide ne göreyim geçen hafta yattığım evli kadından gelen mesaj açık şekilde okumuş demek alt satıra inilmiş hatta, yüzüm kıpkırmızı oldu aynı şekilde onunda, evli bir kadınla sadece seks ilişkim var o mesajları okumuş işte, 37 yaşıma geldim bu kadarı zevkin dibine ilk sen indirdin vs işte 5-6 mesaj var, hiç bişi olmamıs gibi davrandık işte, kalktık sonra, ablası az önce bu mesaj attı

- merhaba x o kadınla neden halen görüşüyosun benden bile büyük, sevmiyorsan kardeşimi üzme sakın bırak

- o benim özel hayatım, açıkçası sana yakıştıramadım tlfnumu karıştırmanı, kardeşine gelince tanımaya çalışıyoruz birbirimizi aşık falan değiliz 2mizde, kardeşine söyliceksende söyle farketmez benim için, nasıl gördüğünüde anlatırsın artık o mesajı !

- ben öyle bişey demedim neden söyliyimki? ama böyle devam edersen onunda anlaması uzun sürmez söyliyim

- olacağı varsa olur herkesin kendince yaşamak istediği hayatı ihtiyacı vardır

- evli kadınları memnun etmekte üstüne yok anladım, tlfnunu karıştırdığım için özür dilerim sanmaki seni haklı buldum, senin yaptığının telafisi bile olmaz

- uzatmanın anlamı yok hangi kadını mutlu edip tatmin edeceğimi ben bilirim, neyse nasıl biliyosan öyle anlat öyle konuş çekinceğim bir durum yok

sonrasında bana mesaj atmadı, anlamadım şimdi başkası olsa kesin kardeşine söylerdi, neden böyle davrandı, bundan sonra ona nasıl davranmam gerek?
Sevgilimin ablası telefonumu karıştırmış ve o mesajı görmüş.. Bundan sonra nasıl davranmalıyım?