Kaynanam yüzünden eşimle tartıştım, yardımcı olur musunuz sinirim çok bozuldu?

5 aydır kaynanamda yaşıyoruz bazı sebeplerden. Bir de 24 yaşındaki görümcem var. 4 kişiyiz yani evde. ev işini benle görümcem yapıyoruz. Benim işim her gün wc ve haftada 3 mutfağı temizlemek. Adaletli iş dağılımı var şikayetim yoktu. Ama Bugün bayram temizliğine başladık. Görümceme dedim ki sen wc yi temizle dedim, yok ben yapamam bana başka iş ver dedi. Çok kıl oldum. Ben her gün merakımdan temizlemiyorum yani. Bir gün al yap. Gerginlik yaşadık annesi araya giriyor “sana iş yapmayacağım demedi ki, bunu yapamam midem kaldırmıyor, yerine başka bir şey ver dedi” diyor. Valla bunca zamandır benim de midem bayram etmiyordu wc temizlerken, sorumluluk diye yaptım. Ben yapıyorsam o da yapacak dedim. Tartıştık. O zaman benim de midem kaldırmıyor bana da başka iş verin dedim. Sonra eşimin hoşuna gitmedi, annesini tutmadı ama çıkıcaz zaten niye yüz göz oluyorsun dedi. Çok vanım sıkkın ya haksız mıyım. Daha hala söyleniyor görümcem sanki iş yapmayacağım mı dedim diye. Bundane var diye. Kim haksız şimdi
Kaynanam yüzünden eşimle tartıştım, yardımcı olur musunuz sinirim çok bozuldu?