Ne yapmam gerektigini bilmiyorum birazda dertliyim sanirim konusmaya ihtiyacim bar birilerle?

Merhaba arkadaslar ben gecen seneden bu yana daha dogrusu hamileligimden simdi kizim 10 aylik kaynanamla kaliyorum. Biz baska sehirde kaliyorduk ama esim is bulamayonca dedikki memleketine geri donelim orda belki bulur hemde ev aldik bitmesini bekliyoruz of cok uzadi buda 2 aya biter insallah, hem kizim aile ile buyur babaanesni halasini vs gorur. Ama yasanmayacak kadar olduk, hergun bir tartisma cikiyor. Kaynanam ben esimle kavga ettigimde zevktwn dort kose oluyor, kavga etmedigimzde aramiz iyiykende kaynanam suratsiz geziyor surekli boyle olmaya basladik simdi birde gorumcem geldi oda herseyde bir sorun bulmaya calisir. Bende yoruldum bunaldim tartismaktan ve mumkun oldugunca onlarla gorusmuyorum daha az konusmaya calisiyorm kizmla disari cikiyoruz ama yine yaranamiyorum yine sorun oluyor. Esimde benim yanmda degil , onlarla bir soz dalisi yapsak esim gelip bana bagiriyor surekli oyle. Cok bunaldim ne yapsam bilmiyorum gercekten. Ya evde yasayan iki yabanci olduk esimle inanilmaz zor. Ya öyle birşeye geldiki bugun görümcem şunu dedi: bugun yemek yok herkes kendine yemek ayarlasın tamam dedim (genelde kaynanam hazırlıyor çünkü benim mutfaga girmemi istemiyor ne yapsamda beğenmiyor zaten), onlar kendine yemek söylediler ve bana hiç sormadılar. Bu kadarmı ya... gerçekten düşünüyorum ben neye düştüm diye...
Ne yapmam gerektigini bilmiyorum birazda dertliyim sanirim konusmaya ihtiyacim bar birilerle?