Insanlarla ya illiski kuramiyor ya da cok cabuk tiksiniyorum, ne yapmaliyim?

Lise cagindayim, hatta liseye yeni gectim. Burada biraz akli basinda, olgun, benden buyuk insanlar oldugunu dusunerek yaziyorum. Ya aslinda hep bir iletisim problemim vardi. Her zaman tek bir kisiyle arkadas olabilir ve o kisiye de cok baglanirdim. Liseye gecine biraz bir seylerin degisecegini dusundum ama olmadi. Tum karantinayi sanal ortamda gecirip bir tane bile gercek insanla gorusmemis oldugym icin her seyin sanaldaki gibi isleyecegini saniyordum, yanilmisim. Ilk gun birkac biriyle konustuk ama utangacligimdan olacak ki ikinci gun benimle konusmayi kestiler. Birkac wy yanliz olduktan sonra bir kizla arkadas oldum fakat gercekten asla ayni boyutta degildik, tam tersim gibiydi. Kizi sevmememis olmama ragmen yanliz kalmaktan sikilmistim, arkadas oldum. Ama gercektwn hic ilerlemiyor yani bir sure sonra sadece basimi agritan bir fazlalik gibi gelmeye basladi ve ben de hayatimdan cikarttim. Bu arada tabi kii arkadaslarim var ama sanalda, en rahat, kendim olabildigim yerde bile yakin cevrem 2-3 kisi. Neyse, bunu ne kadar kendi istegimle de yapmis olsam insan olarak yanliz olmak bazen gercekten zor geliyor. Sinifta birkac kafa dengi, ufak sohbetlerimizin oldugu kisiler var ancak onlarla da konusamiyorum. Ne yapmwm gerekiyor asla bilmiyorum ama gercekten yanliz olmak, bir sene boyunca sevmedigin, yaptigin esprileri dahi anlamayan insanlara katlanmak zorunda olmak cok zor geliyor iste. Lutfen biraz yardimci olun.
Insanlarla ya illiski kuramiyor ya da cok cabuk tiksiniyorum, ne yapmaliyim?