bana dese niye tokat atayım, malmısınız
kendilerine laf yok.
eşiniz varken, başka birisini istiyor yatakta.
böyle pislik kadınlar sınız işte.
O bir birey , senin resmi olarak karın olsa da. Anca gücünün yettiği insana iki sinirlendim diye bırak vurmayı dürtmeye bile hakkın yok. Şimdi bu şekilde dövüyorsan ileride başka büyük birşey yapmayacağının da garantisi yok, valla kusura bakmayın beyefendi son pişmanlık fayda etmez nefsinizi koruyacaksınız. Umarım o kadın kendini kurtarır sizden , ya da kendinize umarım çeki düzen verirsiniz. Bu arada mi mı soru ekleri ayrı yazılır. İyi günler
kocan seni, başka adama paylaşsa, hoşuna mı gider? soruyu adam gibi okuyun
ha
Farketmez , olmazsa adam gibi konuşur hal çare bulursun bunun çözümü eşşek sudan gelene kadar dövmek değil , gayette iyi okudum merak etmeyin
Hoş bir durum yaşanmamış hoşuma gitmezdi, ama çözüm o değil dediğim gibi.
Hanfendi liberal falan mısın acaba eşiniz size yatakta deseki sen yeterli gelmiyorsun bana en yakın arkadaşını getir onu skicem dese ne dersiniz buna tabii ki klasik kadın birşeyi ister sıkıntı olmaz erkek isteyince kesinlikle olmaz kafası bu bu özgürlük insanlara fazla geldi.
Bilader boşanmışsın artık ama şöyle söyleyeyim birincisi kadını savunanlar haksız tamamen saçma ve genel olarak dünyada kadına hakları verdikçe verelimin yanlış anlaşılmasıdır. İkinci olarak aynısını erkek yapsa aldatma oluyor kadın yapınca fantezisini dile getirmiş aynı postu bir kadın kocam "bana yetmiyorsun başka kadın skeceğim" dediğini yazıp atsaydı kadınların hepsi Allah uzun ömür versin zart zurt diye yorum atardı. Senin durum toplumsal yozlaşmanın yanlış batılılaşmanın ve kültürel yok oluşun kanıtı.
Saygı göster. Eğer şiddetle karşılık veriyorsan sende sorun vardır. Sana ne derse desin ilgiyi kesersin küser konuşmazsın senin ilgini almak için can atar. Allah'ın verdiği can acı hissetmiyor mu?
Boşanmak istemiyorsun, yap yap boşanmak isteme, ne güzel..
Bence bu kadın seni bırakmalı ve darp raporunu da almalı, maddi manevi tazminat davası açmalı sana.
Senden boşanmalı. Biraz olsun aklı varsa bunları yapar.
Sizin gibi kişilerin iftiraları da yetti artık.
Umarım soru trolldür bu arada ama yaşayanlar da var maalesef
eşin, seni başka erkeklerle paylaşmak isterse, kabul edeceksin yani? 👏👏👏
Cevap
2Cevap
Esin tam ne demiş anlamadım ama ne olursa olsun yatakta bir fantezisini seninle paylaşmış
Sen onun kocasisin
Ne var bunda
Bu seni aldattığını göstermez
Dövmene ne gerek vardı
eşin, seni başka erkeklerle paylaşmak isterse, kabul edeceksin yani? 👏👏 siz böyle pislik kadınlarsınız işte
Soruyu guncellemissin o kısmı görmeden yorum yaptım
Ben sana diyor sandım
Başkası için dediğini anlamadım
bana dese niye yapıyım.
matığında mı yok.
Eşinin yatakta küfür etmesine kızan erkekler var, herkesin kafa yapısı bir olmuyor
Anladığım kendisinin başkasına sktirmeni mi istedi? Eğer bu varsa boşanma davası aç
Yahu eşinin dediğinde Bir şey Yok ki sana demiş beni s*k diye yanlış mı ruh hastası mısın sen böyle bir şey de kadın dövülür mü
başka sını kast etti, ruh hastası benmi
Ben sana dediğini sandım kaç yıllık evlisiniz daha önceki cinsel beraberlikte oldu mu böyle şey
kesinlikle hayır, böyle birşeyi kabul eden güzel kardeşim, adam degildir. zaten
2018. agustos da evlendik.
öyle deyince, delirdim bende.
Anladım keşke demeseymis
Ciddi mısın
Çok üzüldüm
Sorunu begensem özelden yazabilir misiniz
Hatun azmış demekki
düzelmezse boşarım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?