Sağlık Bakanı Fahrettin Koca aşılamada iddialı bir hedef ortaya attı: “Yaz döneminde 18 yaş ve üstünün aşılanmasını tamamlamakta kararlıyız.”


Aklı olan aşı olmasın asıl gerçek virüsü aşılananlar yayacak oyuna gelmeyin. virüs diye bir şey yok sen grip gibi hastalıklara yakalaniyorsun test cihazı bu testler için uygun olmamasına rağmen testler yapılıp pozitif çıkarılıyor. insanların ağır geçirme sevenleri verilen ilaçlar. Oyuna gelmeyin benim oda arkadaşıma da dediler coronasin diye ama bana bulaşmadi. Ablam oldu bir etkisi olmadı çünkü bahar kirginligiydi. turkiyede büyük bir deprem sonrası birçok insan ortadan kaybolacak bunları unutmayın. yapay depremler oluşturulup insanları İstanbul'dan gemilerle tahliye edecekler gemiler hazır su anda. o gemilere binenler geri dönemeyecek. Bill gatese in dediği nüfus azaltilma projesi hayata geçirildi her şekilde öldürme pesindeler. ilk plan bu olmayan hastalığı yatma projesiydi. arastirin 2019 da Türkiye'de vefat sayısı 400 bindi.2020 de 450 bin şu an ise 350 bin binlerce ölümden bahsediliyor ama geçen sene ki normal vefat sayısı geçilemiyor. Sağlık bakanı ve diğer bakanların söylediklerine inanmayın galeyana gelmeyin aşı olmayın. Bir çok ülke uyandı maske takmıyor asi olmuyor aşı sizi öldürecek ve aşı olmayanlar dislanacak sebebi onlardır denilecek ama asıl virüsü yayan bu aşılananlar olacaktir.
Hiç inandırıcı gelmiyor bana nedense 🤔
"Duzelcez inşallah" deyip duruyoruz yok normalleşme falan uzun bir süre daha.
Sanki bu açıklamalar geçen seneki senaryonun tekrarı gibi,
Normallesiyoruz denilecek,
yazın yine sezon açılacak millet tatilini yapacak ,
sahiller dolacak,
Eylül Ekim de yine kısıtlamalar, kış ortası yine okulları kapatmalar, sonra gelecek yaz yine bu senenin tekrarı...
Böyle sürüp gidecek...
Cevap
7Cevap
Bunların sadece Allah bir dediğine inanmak lazım güya yerli aşımız en geç 2020 nisanda çikacaktı ne nisanlar geçti hala tık yok koskoca profun sesi kısıldı
Sanmıyorum yeterli aşıyı bulamayacağız gibi. Aşının da faydası olur mu orası meçhul
Herkes aşı olursa hasta olma riskimiz de düşer doğal olarak.
Haziran ayında 40 yaş üstü bitecek diyordu bugün 1 Mayıs. Fahrettin Koca'da inandırıcılığını kaybetti.
En az 2023 yılında yavaş yavaş maske takmayı bırakırız diye düşünüyorum
Hedefleri bana göre herkesi aşılamaktansa herkese bağışıklık kazandırmak daha muhtemel neden çünkü maliyeti az.
Hiç bitecek gibi görünmüyor aşınında etkisi olduğunu düşünmüyorum
Normalleşme olmaz kardesim aşı oldu şu an hastanede yatıyor
Asla aşı olmam aşıya karşıyım
Ben aşı olmayacağım her ne olursa olsun söyledikleriniz doğru değil sanki aşı olsaydı hayatta mı olacaktı kesin devlet onu öldürmüş
İnandırıcı gelmedi. Çünkü yeterli aşı yok.
Biz normalleşmeyi rüyasa görürüz artık
asilarin birseyi degistiricegine inanmiyorum
Bu imkansız fkkfmdms
Gerek yok ya
şaka gibi
yaa ben aşı olmam 🥺
Ben yaptırmam
Sanmıyorum
Sanmam
Hadi laaan ordan
Napim☺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?