Eçcinselim Cahil Olmyanlar Yardımcı Olursa Sevinirim?

Merhaba az önce buna benzer bir soru açtım ama tüm cahiller ve kulaktan dolma bilgilerle gelen insansı varlıklar üşüştü. Öncelikle az önce birçok araştırma yaptım ve Allah'ın bizi dindarlığımıza göre imtihan edeceğini öğrendim. Dinimde bana zina yapılmaması gerektiği söyleniyor. Eşcinsel olanlara ya da olmayanlara farketmez. Eşcinsel demek herk erkekle keyfine birliktelik yaşamak değil. Belkide benim sınavımda cinselliktir. Belkide hayatım boyunca kimseyle birlikte olamıycam. Bu da benim imtihanım. Lut Kavimine gelirsek lut kavimi aile içi ilişki ve tecavüz yüzünden lanetlenmiştir. O kadar sapkınlar ki eşcinselliğe bile gitmişler. Ama insanlar sadece burdan cımbızla çekip sadece eşçinsellik yüzünden lanetlenmiştir diyor. Erkek erkeğe ilişkiye girmeyen eşcinsellerde var. Çünkü günah olduğu biliyorlar. Yani hayatları boyunca kendileriyle ihtiyaçlarını karşılayacaklar onların sınavıda bu. Belkide dinimiz değiştirildi bilmiyorum. İlk kuran kitabıyla son kitap arasında çok büyük farklar olabilir. Çok araştırdım şimdi allaha fazlaca dualar edicem ve bana bir yol göstermesini isteyeceğim. Belki rüyalarla belki başka birşeyle bana eşcinselliğin günah mı olduğunu bir şekilde anlamamı sağlamasını istiyce ki Allah kullarının dualarını geri çevirmez. Sizin düşünceleriniz nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
Yani imtihanım gereği hayatımdan cinselliği çıkarıp kendi bedenimle ihtiyacımı karşılasam ve eşcinselliği cinsellik olmadan kendi içimde yaşasam günaha giriyor muyum? Arkadaşlar eşcinsel insan diyince sadece aklınıza cinsellik gelmesin bizde namaz kılıp oruç tutabilen varlıklarız. Anatomimiz bile aynı.
Eçcinselim Cahil Olmyanlar Yardımcı Olursa Sevinirim?