KIZ KARDEŞLERİM YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR YORUMLARINIZ DİŞÜNCELERİNİZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ YARDIMCI OLUN LÜTFEN?

Özet geçmek gerekirse ben kendi dükkanımızda çalışan bir esnafim yaşım 21 her sabah yan dükkandaki pastaneye gelen bir kız var tekstilde çalışıyor ben ona aşırı derecede aşık oldum 2-3 aydır sadece izliyordum birkaç kere göz göze geldik ve birkaç defa da eğerki beynim beni aldatmıyorsa yanındaki arkadaşlarına bak bu çocuk sözünü dudaklarından okudum neyse bunlar verdiği özgüvenle 4 gün önce bi anda arkasından gidip sizi birisine benzetiyorum adınız esmamı dedim hayır dedi peki bir sakıncası yoksa isminizi öğrenebilirmiyim dedim ve bana ismini söyledi rahatsız ettiysem kusura bakmayın teşekkür ederim deyip ayrıldım şimdi konuyu bir tık ileriye götürmem için nasıl yaklaşım sağlamalıyım numarasını nasıl alabilirim veya hayatında biri olduğunu nasıl öğrenebilirim şu an düşünüyorum yanına gidebilmek için aklıma bir fikir bir konu gelmiyor sizden yardımınızı beklediğim noktada burası gerçtekten çok ciddiye aldığım bir konu bu lütfen yardımcı olun şimdiden hepinize çok teşekkür ederim

KIZ KARDEŞLERİM YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR YORUMLARINIZ DİŞÜNCELERİNİZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ YARDIMCI OLUN LÜTFEN?