Surekli görüldü de birakan israrla yazinca cevap veren surekli benim derdim yetyor senin kafa yine gitmiş diyen bir adam diyorum ki neredeydin merak ettim biliyosun dimi biliyorum canım yazmis insan derki üzülme ben iyiyim sen naptin bi sıkıntın var mı demez mi insan ya sonrada hadi güle gule bir susmayi bil yaa sozünu tut hem bida yapmiycam diyosun dedi yani dememde ona kizmam yazmamasi aciklama yapmamasi ben orda işi var sanyorum arkadan tv müzik sesleri geliyor :(( ? Gule güle diyip engelledi beni :(( ah bir pisman olsaaa varyaaa :(( ?
Güncellemeler
+1 yıl
Ygfghgffggy
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Böyle öküz insanlara o kadar değer veriyorsunuz ki g. tleri başları ayrı oynuyor
Dimii :( agzina sictmiin hanzosuu
Degmez canim. kim olursa olsun ne kadar secersen sev ilgisini eksik birak. degerli ol diye. birak o merak etsn seni
Ellerim kirilsaydi keşkee
Kendini yargilama sen bundan sonrasina bak. o insani da umursama bosver kendinle mutlu ol
Ben ona merhem olalim liman olalim birbirimize diyorum onun yaptığına bak
Sen kimseye melhem olma seni seven senin nazini cekmeli sen onun degil kimsenin derdini kendinden ustun tutma kendini herkesten cok sev
Iste bense kendimi sucluyorum boyle boyle olsaydim boyle olmazdi diye niye nerede igrenc insan varsa beni buluyor neden yaa
Senin bi sucun yok yargilancak kisi o sen degilsn. hayatindan gemis gereksiz insan diye duaun. bi dahakine de sana ilgi gostermeyeni hayatina dahil etme. deli divanese olsan surekli arama yazma neden aramiyoan diye birak merak etsn canm. ne kadar degerli oldugunu unutma birak onalr sana muhtac olsunlar
İste ben malim duramam hep yazarim hepte yazan oldum hic birini silemedim hayatim dan hic kimsede pisman olup benim icin cabalamadi
O yuzden artk degismenin zamani yoksa hep degersiz hisedrsin kendini
Cok mutsuz bir ailedeyim yapayalniz hissediyorum hep o yüzden bunlar
Ama inan secdgn yol en yalsn olani bende bunlardan gecdm * hic faydasi oladi gereksi zinsanlardan ilgi dilenmenin kendine baska egkence bul ya da bseyleelw ugras gelcegn icin bseyler yap kitap okumakda iyidr banada arkadasm onermisdi dugusal bosluklara iyi geliyor
Kafami toparliyamiyorum ki moral desen bombok sorunlu aile sorunlu psikolojim arada sıkıştım kaldım böyle huzursuz ://
Calişma sansin yok mu?
Almiyolar ki :(
Evet oyledr markete bile almyolar bende calsmak isterdm
Mesaj atmis :( şaka gibii bacağina yatabilirmiyim sessizce kimse olmasin cevap vermedim ama zor duruyorum
Sakn karslk verme sadece ihtiyaclari icin kullanacak seni. bana kalsa engelle derm.
Hep ceptesn bunu biliyor o yuzden kafasina esdigi gibi davraniyor
Bunun farkindayim :// ama iştee
Iştesi yok canim farkinda olarak kendine bu kotulugu yapma
Baskalarina siginarak guclu olmazsn hemde yalns kisilere ben de boyleydim tam senin gibi ama hep zarari dokundu bana
Bende hep zarar gördüm gercekten ://
Kendini sevip deger vermedikce kimsede sana deger vermez bende bunu gec anladm malesef. hatta toparlanana kadar hayatina hic erkek sokmazsan daha iyi olur senin icin
Malesef mutusuz aile cocuklarinin drami bu ama sen bu mutsuzlugun kurbani olma daha da guclu ol yenilme cunku daha bi omur guclu olmaya ihtiyacn var
Dunya gucsuzlere karai cok acimasz. gucsuz olmayi s3cersen yep yenik dusersin. ezilirsin kahrolursun. kendini sev cok sev kendine guven sadece kimseye degil. bide mesguliyet edin. kiz arkadasin varsa da canin sklnca onunla konus
Kimsede kalmadiki cevrede evet aileler mutlu iyi bir sevecen babada buyuseydik cigeri 5 para etmeyenlere deger biçmezdik
Evet malesef oyle
Durumlar paylastim açıp bakmış 😂😄 yakinda yine engeller
Boşver deli diye dusun
Onunda cani yansin istiyorum :(
Acaba yaniyor orasi da belli degil bende boyle birini tanidim cani sikilnca geliyodu isteyince gidiyordu hatta hep boyleydi yani boşver onu
Bu ilk kez geldi merak edyorum bida giderse kabul etmem
Ilk kez gelmiş ama hep ilgisiz diyosn bencil birini napicaksn. yine de sen bilirsin amma cok dikkat et seni ozel ihitiyaclari icin kullanmasina musade etme sakin
Bide duygularinla degil aklinla hareket et
Cinsel biseyler hic yazmadi ama yaptigi şuydu ya cogunda goruldu atar sen iyimisin sormaz ben herkese böyleyim der
O zaman senin herkesten farkn yok demek bu canim benim
Cinsel bseyler yazmamasi cok iyi ama duygulari da pek yok gibi istersen açık açik konuş dusuncelerini sor
Yok be sevdigi falan insan azcik bile hoşlansa bir tavrı olur hani bunda o hiç yok ilgi sıfır
O zaman hayatindan cikar onu neyi bekliyosun
Agzima geleni saydim num sildim benimde numarami tamamen sil dedim
Afferm iyi yaptn
Ama dikkat et kufr kullanma hakylken haksz duruma dusme
Kufur etmedim asla sadece degecek biri olmadigini soguttugunu git simdi engelle o yedekte tuttugun or. ospular la oynaş milletten ayrilip bosta kalinca bana gelme numaramida tamamen siil dedim
Dizimde uyuyacakmişmiiş baak seen yaa dedim gulerek goruldu yapti cevrim iciydi yine yazmadi öncesinde rahatsz ettim kusra bakma dedi özür diliyecegine ://
Neyin kafasini yaşiyor
Agzina s.. ciyim onun Allah belasini versin dilerimm
Bela okuma Allaha havale et yeterli
Sil diyorum numarami babamdanda yazmistim ona sil diyorum silmiyo cvp vermiyo manyak yaa :((
Silmezse silmesn yazma sende
Zaten ister istemez sogutuyorlar bir yere kadar dayaniyorsun
Oyle canim boşver dusunme artk
Senin ki yazyor mu ya da hayatinda daha güzellikler var mi hayatin da
Evliym cocuklarm var ama o kişi haytmdan cikali cok oldu baskasiyla evliyim
Cook saskiniiim suaan yaaa ne güzell :(( seveni bulmussunuz birde bana bak
Sende bulursun merak etme
Bu benim kacinci kazik yemem 😂😂 hep ayni oluyo umudum yok
Olur merak etme
Sen sadece kimseye fazla ilgi gosterme birak seni le ilgilensinler o zaman daha iyi olur ikiskilerin
O benim fitratimda varr ://
Olmasn kendini tut kontrol etmeye caliş kendini
Ne aci ya taktikle seviyoruz ://
Taktik degil kendine deger vermek bu
Kaynin var mı kiz bekar elti olalim 😂😋
Yok malesef esim en kucukleri