Kişilik & Karakter Boyle bısey hıssettıgınız oluyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hep nedense baska ulkeye tasınacam kendı ulkem ve ınsanları ıcın asırı ozlem duyacam gıbı hıssedıyorum neden boyle sızce acaba ıcten ıce yurtdısını ıstedıgım ıcın mı Güncellemeler1 yıl Arkadaslar turkıyede yasamıyorum tl ve tayyıb ne alaka😂 Boyle bısey hıssettıgınız oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. olmuyor 0 0 Yorumla
hunilibeba Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 61% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. TL değer kaybından oluyor bunlar hep 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Turkıyede yasamıyorum ben Yorumla
ekkolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 650 cevap paylaştı. Tayıbin ülkede yarattığı psikolojik etki 0 0 Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Oluyor bazen 0 0 Yorumla
Sedawow Takip Et Xper 6 Yaş: 34 1 yıl Keşke tasinsak 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Insallah canım kanada ıstıyorum ben Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
olmuyor
TL değer kaybından oluyor bunlar hep
Turkıyede yasamıyorum ben
Tayıbin ülkede yarattığı psikolojik etki
Oluyor bazen
Keşke tasinsak
Insallah canım kanada ıstıyorum ben
Olmuyor