Güncellemeler
1 yıl
Buluşmaya bile korkuyorum bunla sürekli öfkeli sinirli aniden patliyor deliriyor daha 5 günde
5 gündür konuşuyoruz özel harekete çalışıyormuş bana hiç normal gelmiyor hareketleri dün yanımda kız kardeşim olduğu icin aradığı zaman telefonu açmadım biraz kafamı da dinlemek istedim bana demediği söz kalmadı bedualar etmiş yok Allah bile seni yanına almasın haram olsun sana Hersey bilmem ne diye bir sürü mesajlar atmış durduk yere bedua okuyor hiç birsey yazmadım çok sinirli olduğu söyledi öfke problemi olduğunu böyle biri ile zor mu sizce ilerlerse?
Cevap
7Cevap
Asker polis ile olmaz onlar erkeklerin içinde kala kala iyice odun oluyorlar emir vermeler tuhaf hareketler
Ergen mi bu uzaklaş böylelerini nasıl buluyorsunuz burada taş gibi ben varken
Sende bunları bile bile numaranı mı verdin 5 günde aferin kız sana harbiden hiç kafa basmıyor sizin
Özel harekatçı ile sakın birlikte olma kanma uniformaya
Ya boylelerinden uzak durun işte
Önce adam olsun
Ben ruh hastası seviyorum bence olur
Olmaz çok kötü olur eğer olursa
boktan yemek olur mu diye sormuşsun resmen
Olmaz
Uzak dur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde en önemli şeylerden biri, güvende hissetmektir. Bu kişi daha ilk günlerde bu şekilde davranıyorsa, ilerleyen zamanlarda daha büyük sorunlar yaşanabilir. Öfke problemi ve dengesiz davranışlar, sağlıklı bir ilişki için büyük engellerdir.
Kendi sınırlarını ihlal eden ya da kötü hissettiren bir durumdaysan, bunu ciddiye almalısın. Kendini daha iyi hissettiğin yerlerde bulunmak her zaman daha keyiflidir. Ayrıca unutma, huzur ve saygıyı önceliklendiren bir ilişki her zaman daha değerlidir. İstenmeyen veya rahatsız edici davranışlarla karşılaştığında içgüdülerine güven. İyi olman ve kendini mutlu hissetmen her şeyden önemli, dostum! 💪💕