1 hafta önce kendime yeni telefon alıp eski telefonumu kardeşime verdim kullansın diye telefonumu sıfırladığımı sanıyordum fakat whatsapta konuşmalarım kalmış. Erkek arkadaşımla özel konuşmalarımı ekran fotoğrafı almış beni tehdit ediyor anne ve babama söylemekle tehditi ise 5 bin TL para. Siz olsanız ne yaparsınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Abimle bende böyle en ufak koz geçince elimize tehtit ederdik birbirimizi. Bir gün ilk okula giderken yazın yüzmeye gitmeye karar vermişler sapancaya ama evdekilere söylemeyecek yoksa izin vermezler. Bana söyledi yüzmeye gidecez diye bana ne gidin ben gelmiyorum dedim gelmezsen beni tehtit edersin sen evdekilere söylemekle sende geleceksin dedi. Mecbur kaldım gittim yoksa kavga edecektik. Neyse bunlar yiyecekleri hazırlıyor üstümü çıkarttım suya girecem sen yüzemezsin dedi. Niye yüzemiyormuşum ne alaka dedim. Boğulursun da benim başıma iş verirsin sen girmeyeceksin dedi. İş büyüdü tabi kavgaya tutuştuk tekme tokat girdik birbirimize neyse bu meyve bıçakları var ucu japon kılıçları gibi yan duran onu kaptım vurdum bacağından kaba etinden bıçak kaldı orda. Hemen etraftan aileler yardıma koştu çıkarttılar bıçağı yarayı temizlediler. Buna dediler ki sen sakın suya girme mikrop kapar çok kötü olur yaran. Topallaya topallaya yakalayamadı beni dövmek için, suyada giremedi akşama kadar ben yüzdüm o bana parmak salladı. Ama bu kozun çok ekmeğini yedi onu bıçakladığımı söylememek için beni hizmetçi gibi kullandı. Hatta ben sana seslenince emret sahip diyeceksin diyordu 😂😂😂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Açıkçası akıl başa zembille düşesiye **.
Şaka bir yana, iş dövmekle olmayacaktır. Özel konuşma... Çok da önemli değil. Tehdide fiiliyatla yanıt verin, o uyurken telefonuna hard reset atın bitsin gitsin.
Ben olsam, büyüklüğümü kullanırdım. Gidip konuşur "Sen hayırdır?" Derdim, tabi kibarca 😂
Yine de, güzel yaklaşmayı deneyin. Olmadı formatlarsınız telefonu...
Bir hatamız olduysa affola.
Hayırlı ramazanlar.00 Yorumla
Bunun kişisel gelişim bir parçası olduğunu. Bir şekilde bunu herkesin yaşadığını. Ama öz ablasını tehdit etmenin daha büyük problem olduğunu eğer bunu ailene sen söylersen ben Azar işitebileceğini ama ona ailesinin güveni kalmayacağını söyle
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
58Cevap
İnternet & Teknoloji konusunda 17,9b cevap paylaştı. İnsana düşmana ne hacet ailesi yeter cinsinden bir durum seninki
30 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 772 cevap paylaştı. Aynisi basima geldi lise son civarinda.
Abim yapti. Ama santaj degil direk reklam etti beni eve.
Ama soyle birsey var. Ben geri adim atmadim. Inkar da etmedim. Yaptim da sizene birader dedim. Ve isin guzel tarafi abim olacak pusta karsilik tum ailem yanimdaydi. Dogrusuyla yanlisiyla bir is yapmisim.
Kardesin tam bir godos ama. Karaktersiz itin teki. Ablanin yanlis yaptigini mi dusunuyorsun? Erkek ol, ablani al karsina konus. Abla elimde ciplak resimlerin var bana para ver?
Bu it yarin kendi anasini pazarlar. Demedi deme. Birak soylesin. Boktan veled.
Ne yapacaklar? Evden mi atacaklar? Dovecekler mi? Gel la anamla oturursun, ben gider kalirim lojmanda anasini satayim.
La insan ablasina santaj mi yapar? Karaktersiz lavuk.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGece uyurken o telefonu al paramparça et kır at hattını herseyini sonra haberim yok de cık kenara bu olabilir ya da gene al bir sekilde formatla telefonu kapatıp baska yolu yok yani elinde kanıt olmazsa tehditleride bosa cıkar
20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı.
s +1 yılAilen nasıl insanlar? Benim kardeşim yapsa sen ne biçim insansın diyip döverdi mesela bizimkiler. Ayrıca olmaz olsun öyle kardeş
12 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim için konu namus değil para olmuş ne yazık ki bunu söylemek bile çok üzücü. Yine de duyulursa onların gözünde küçülmüş olacağım
- +1 yıl
Uyurken al telefonu eğer yedeklediyse yedekleri de bul mutlaka
+1 yıl😂😂😂 seviyorum böyle akıllı kardeşleri merak etme söylemez bu arasa özel konuşmaların içeriği neydi acaba merak ettik şimdi
01 Yorumla
Soran+1 yılSöylendi herşey
+1 yılParçalarım o kardeşi jdndmdn ama iyilik yaramıyor sıpaya o telefonu imha et ffkdnf
30 YorumlaSende o gece yatarken ona makyaj yap kadın kıyafetleri giydir fotosunu çek nette yayarim diye sende şantaj yap 😂
10 Yorumla
+1 yılBence sende onub bı açığını bul tehtid et nasıl bı duyguymus anlasınn
17 Yorumla
Soran+1 yılKendi telefonunu kırıp anneme söylemeyi düşünüyorum çünkü fotoğraf ve konuşmalar duruyor
- +1 yıl
ya da çal bı gün telefonu git format attır oda bı seçenek ama para verirsen yine söyler durduramazsın en azından kanıtı olmaz sana inanabilirler
- +1 yıl
Dürüstlük kozunu kullan bencede 🤗
Soran+1 yılKesinlikle fakat telefonunu bana vermeyeceği için uyurken kırıp anneme söylemeyi düşünüyorum benden para istediği için haksız duruma düşecek
- +1 yıl
Senin de pek haklı bı yanın yok açıkçası ikinizde suçlusunuz bunu kabul et
Soran+1 yılTabii ki olmaması gerekirdi öyle konuşmaların
- +1 yıl
İyi düşün benim kardeşim olsa tehtid bile etmez hemen ispiyonlardi
- İnternet & Teknoloji konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılVerme o parayı verirsen yine sürekli bişeyler ister zaten
12 Yorumla
Soran+1 yılAnneme bahsetmeli miyim?
- +1 yıl
Bahset evet
+1 yılBiraz adam olsan yazılan görüşlere cevap verirsin zaten hem trolsün hem yazmıyorsun
20 Yorumla
+1 yılsoylesin sende baba beni tehdit etti 5 bin istedi de bu beşbini napacak der fitne sokarsin olay kardesine doner😀
10 YorumlaÖzel hayatın gizliliğinini ihlal ediyor ve yasal olarak suç işliyor 😂 vermezse savcılığa gideceğini söyle eli ayağı tutuşsun.
00 Yorumla
+1 yılcinsel kimliginden utanma.. birak versin
cesaret edemez etse bile kendi kaybeder..
bence korkma saklama00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkardesim o cocuk nasi kardes ya tehdit etmesi hos degil hadi tehdit ediyon bari bise yapmasini falan iste para istemek nedir yaptigi yanlis ama senin ozel konusman da yanlis kardes
10 YorumlaO nasıl kardeş öyle, düşman başına. Telefonunu bir şekilde ele geçir ve ss'leri sil.
10 Yorumla5 bin tl ise ciddi tehtid etmiyordur aklında başka birşey var belli
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOha lan bari kardeşin yapmasın. 5 bin lirana günah sende aynısını ona yap. Gizli konuşmalarını bulamazsan başka birinin hesabından ona yaz özel konuş onlarin ekran görüntüsünü al sen de onu tehdit et
13 Yorumla- +1 yıl
Bak bu kız mantıklı 😀 uygula bunu 😀
Cevap sahibi+1 yıl@gezgin_eda aynen canım 😂😂
- +1 yıl
🌺🌼💕
- İnternet & Teknoloji konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılya kendinle beraber kardeşinide yakacaksın şantaj yapıyor diceksin. ya da 5 bin vereceksin. ya da savcılığa gideceksin. kardeşim diye savcılık olmaz dersin ama o kardeş dinlemeden sana 5 bine şantaj yapıyor
02 Yorumla- +1 yıl
Savcılıkta zaten aile öğrenicek 😅
- +1 yıl
@Sevgiiyileştirir kardeşine göz dağı vermiş olursun.
Ne bıcım kardes o. Vermezdım benım kardesım yapamaz zaten böyle bi sey.
00 Yorumla
+1 yılTelefonunu iyilik yapıp verdin bence geri al. Söylese ne olur? Söylesin çnkü 5 bin nerden getircen?
00 Yorumla
+1 yılbence çok basit olmuş yani fazla para istemeliydi şükret ahhshsha
00 YorumlaTabiki para vermeyin ama ailenize bi şekilde açıklamanız gerekecek durumu
00 YorumlaKardeşinin utanıp özür dilemesi gereken yapmış olduğu ahlaksızlık. Bence annene bu durumu sen ilet.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. ulan nerden buluyorsunuz şöyle hikayeleri :D tebrik ediyorum
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAhahah direkt soylesin o uyuyunca alamaz misin telefonu direkt silersin
10 Yorumla Bende aynısını abimle yaşadım ama benden para falan istemedi ben abimin bi konuşmasını ss almıştım ve eger anneme söylersen Bende bu ss leri anneme söylerim dedim ve söylemedi
01 Yorumla- +1 yıl
Sizi gidi sizi
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilenizin ayıplayacağı bir şeyi yapmaya nasıl yüreğiniz yetiyor anlamıyorum. Çok garip...
043 Yorumla- +1 yıl
Tamam yavrum seni ailenin ayıplamayacağı bir çocuk olursun
Cevap sahibi+1 yıl@sudesaklan Ailemin umrunda olmaz böyle şeyler. Çünkü ben aileme bağlı biri değilim. Daha doğrusu ailemle bağım yok gibi bir şey. Kimseye ahlak bekçiliği de yapmıyorum. Sadece merak ettim ne var bunda?
- +1 yıl
Kardeşim herkesin hayatı senin gibi değil öyle bol keseden konuşmak kolay benim kız arkadaşım ailesinin baskısı yüzünden değil okumayı kapının önüne bile çıkmıyor
Cevap sahibi+1 yıl@sudesaklan Sexting mi yapması gerek yani herkesin Ailesi izin vermese bile? Ya da seks? Allah aşkına git ötede oyna.
- +1 yıl
Araya maydanoz oluyorum da asıl seninki nasıl bir kafa herkes ailesine uyacak olsa kimi insan zorla ev hanımı olur zorla evlenir veya zorla tesettüre girerdi, hayatında aile baskısı görmemiş biri olarak ne hakla böyle konuşuyorsun? Hayat sandığın kadar toz pembe değil sen kumda pipinle oynamaya devam et, son olgunlaştığın yaş hani o bakımdan diyorum.💋
Cevap sahibi+1 yıl@Kayıpejderiyailanı ya siz kafayı mı yediniz? Herkes ailesine elbette uymak zorunda değil. Ancak Sexting basit bir şey değil. Her neyse istediğinizi yapın.
- +1 yıl
Ya sanane yani yapmak istiyorsa yapar kardeşim tacizden tecavüzden çok kat kat iyidir isteyerek yapılan bir şey isterse sexting yapar isterse gerçeğini bu kişinin kendisine kalmış bir şey
- +1 yıl
Reşitse istediği insanla seks de yapar sexting de yapar kimseyi ilgilendirmiyor kimsenin cinsel hayatı. Güle güle 👍🏻
- +1 yıl
O kadar haklısın ki benim arkadışımın hayatı zehir oldu zorla tesettüre girdi şimdi nişanlı kız o kadar b. ktan bir hayatı var ki
Cevap sahibi+1 yılBen hiç bir şeyi toz pembe sanmıyorum. Ayrıca benim ailem de baskıcı. Ancak benimle onların alakası yok. Benimle alakaları yok. 19 yaşına kadar evdeydim ben. Ayrıca şu cinsel muhabbet saçmalıklarını kesin. Herkes baskıcı bir aileden çıkıp ne oldum delisi olmuyor. Sexting yapmıyor!
- +1 yıl
Sanane olum isteyen sexting delisi olur isteyen dinine düşkün olur isteyen sanatçı olur sanane ya ruh hastası mısın hacı abi kakckwdoaoc
- +1 yıl
Arkadaşım sen ruh hastası mısın dkdjdkfjfkf kız zaten ailesi baskıcı diye ailesine inat sexting yapmamış, sevgilisiyle yapmış ailesi öğrenmesin istiyor DÜNYANIN EN NORMAL ŞEYLERİNDEN BİRİ HANİ
Cevap sahibi+1 yılYa kardeşim beni ilgilendirmez zaten! Hadi işinize! Ben hiç mi utanmıyorsun ailenden yine de diyorum sadece. Sizin gibiler zaten utanmaz. Anlayamazsınız. Hadi işinize..
- +1 yıl
İlgilendirmiyorsa gelip burada boş yapmayacaksın KARDEŞŞŞ!
- +1 yıl
Ahh sihirli cümle bizim gibiler, onur duyduk✨
- +1 yıl
Hep biz işte ah bizz kxkakcakfk
Cevap sahibi+1 yılBen Seksi kaka olarak görmüyorum zaten. Kendinizi seks tanrıçası falan zanettiniz herhalde :d hadi sizle uğraşamam işim var hadi.
- +1 yıl
Mevzu seks değil kanka saygı anlamazsın sen aynen bize kısaca seks tanrıçası diyebilirsin
Cevap sahibi+1 yılbeni ilgilendirmez ama sorarım var mı!
Cevap sahibi+1 yılCinsel hayatı vs beni ilgilendirmez zaten ben ailesiyle olan ilişkisini soruyorum.
- +1 yıl
Keşke bazı erkekler ilkokuldan sonra olgunlaşmaya devam etse :P
Cevap sahibi+1 yılYahu hadi gidin ötede oynayın.
- +1 yıl
Jageroo tamam kanka sen haklısın tm
Cevap sahibi+1 yıl@kayipejderiyailani 🤪 Hadi çocuk işine hadi.
- +1 yıl
Tamam hadi diyelim ki çocuk hadi senin hatrına öyle olsun. Çocuğun senden daha mantıklı konuşması senin için çok küçük düşürücü olmalı...
Cevap sahibi+1 yılEvet ben haklıyım. Bunun gibiler ne oldum delisi oluyor. Namus (!) meselesi diyor yorumlarda ama Ne hikmet ki Ailesinden korkuyor! Sexting yapan biri geleneksel anlamda namustan bahsediyor. Ben bunu sorguluyorum. Aklınız yetmez sizin boşuna anlamaya çalışmayın.
- +1 yıl
Ağzındaki emziği at da öyle konuş aşko anlamıyorum ne dediğini djdjdkdjdkdjdf
- +1 yıl
Namus Akzkakfkwofosd ha senin için bir kızın kendi isteğiyle konuştukları namussuz oluyor öyle mi ama kardeşi namuslu yani kardeşinin namusunu korumaya çalışıyor doğru (!)
Valla namussuzun önde gideneyim o zaman senin gözünde çok üzücü zjwkcoaocısc - +1 yıl
'Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu odur.'
Nietzsche💕 - +1 yıl
Nietzsche karizması nasip etsin tengri herkese
Cevap sahibi+1 yıl@sudesaklan
Evet ben haklıyım. Bunun gibiler ne oldum delisi oluyor. Namus (!) meselesi diyor yorumlarda ama Ne hikmet ki Ailesinden korkuyor! """"Sexting yapan biri geleneksel anlamda namustan bahsediyor""". Ben bunu sorguluyorum. Aklınız yetmez sizin boşuna anlamaya çalışmayın.
Okumayı öğren. Ben namustan bahsetmiyorum o bahsediyor. Kendisi hem namus meselesi diyor hem sexting yapıyor hem de ailesinden korkuyor diyorum. Her neyse ya. Hadi lütfen gidin az ötede oynayın.- +1 yıl
Owww fena harcadın bizi haberin olsun neyse gerçekten zamanıma yazık cahille sohbeti kestim diyor ve gidiyorum
Cevap sahibi+1 yılNietzsche'nin mk. Ateist malın teki. Söylediği sözler tamamen kendi söylediği şeyler. Biraz somut olun. Hadi daha fazla yanımda oynamayın başım ağrıyor.
Namus bekçiliği yapmıyorum. Okuduğunuzu anlayın. Biraz kitap okuyun. Zekanız gelişir.
Cevap sahibi+1 yılHadi körcahiller bayyy.
- +1 yıl
Oha nietzsche gibi birisine ateistin malı demek kitap okuyorsun öyle mi kskxalkxskxkc hem kitap okuyup hem bu kadar cahil olman hem ateist diye adama küfrediyorsun hemde böyle güzel bir insana sövüyorsun sonra gel bana kendini geliştir diyorsun. Hımmm peki
- +1 yıl
Biraz kitap okuyun zekanız gelişir diyen birinin Nietzsche için ateist malın teki demesi çok ironik gerçekten boş zamanlarında ne okuyorsun hüzünlü bir ponçik falan mı djdjdkdndmdndmd
- +1 yıl
Kitap okuyun kendinizi geliştirin dedi wattpad okuru xjajcosıc
Cevap sahibi+1 yıl@sudesaklan Tamam siz gidip Somut şeyler söylemeyen felsefecinin birinin sözlerini buraya yazın. tamam siz kazandınız.
🌺Alın buda hediyeniz. Şimdi gidin.
Cevap sahibi+1 yılHiç Nietzsche okudunuz mu? Ben okudum. Hadi şimdi gidin bakalım.
- +1 yıl
Somut şeyler diye tutturup duruyorsun da rasyonalizm de bi felsefi düşünce bilgin olsun. Somut değil diye hor gördüğün felsefe sayesinde bilim gelişti, çoğu felsefeci aynı zamanda matematikçiydi ve görüşleri bugün bile geçerli. Cidden çok boşsun tartışamam cahille. Hadi naş.
- +1 yıl
Nietzsche nerenle okudun acaba neyse gerçekten cahille sohbeti bu sefer kestim boşa yazma kanka
Cevap sahibi+1 yıl@Kayıpejderiyailanı Yo alakası yok. Bilim savaş zamanları mühendislerin zorlanmasıyla gelişti. Bu kişilerin çoğu ateist değil. Bugünkü nükleer gücün altyapısı Alman üniversitelerinde okuyan yahudi prof lar tarafından sağlandı. Amerika ve Rusya Bugünkü nükleer ve balistik çalışmaları ilk Almanya'dan elde etmiştir. İlk teknolojik çalışmalarda Serbest bırakılan katoliklikten çıkıp protestanlığa gecen insanlar tarafından yapılmaya başlanmıştır. Avrupada'ki gelişimin temeli budur. Bu kişilerin yaptığı çalışmaları yine protestanlar ilerletmiştir. Felsefecilerle doğrudan bir alakası yok. Bilimsel gelişmelerin.
Cevap sahibi+1 yılBen de sizle kestim zırcahillerle uğraşamam.
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle kardeş olmaz olsun ben olsam görmemezlikten gelirim
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı. Heleki üvey deilmis paradan daha kotu bir şey isterdi
00 Yorumla
+1 yılversin ne olacak baban seni öldürecek mi sevgilinle mesajların var diye öyle kardeş mi olurmuş canım
12 Yorumla
Soran+1 yılMesajlarda onun evinde kaldığım ve erotik konusmalar var. Yani bu tehditi düsmanım bile yapmaz aklım almıyor
- +1 yıl
yuh gerçekten ben de birçok kez ablalarımın şeylerini gördüm fakat kimseye iletmedim onlara dahi bunu söylemedim kardeşin gerçekten kendini aşmış böyle bir şeyi benim de aklım almadı gerçekten
+1 yılİstediği parayı versen bile yine tehdit edecek
Kırsan da yedeklemiştim diyebilir00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2b cevap paylaştı. verdikçe ister anlaşılan. Savcılığa veririm ben de seni dersin.
00 Yorumla
+1 yılO erkek kardeş değil bir adet orspçocu
20 Yorumla
+1 yılSende erotik konuşmicaksın o zaman! Kardeşinin yerinde olsaydım para filan neymiş öyle direk döverdim seni
00 Yorumla
+1 yılO kardeşimi tertermiz döversim sonrada telefonu elinden alırdım
10 YorumlaÜzüldüm valla trajikomik bir olay güle güle üzüldüm 😂
00 YorumlaSenin yaptığın hata onun yaptigi daha buyuk bir hata garip insanmış gerçekten
00 Yorumla
+1 yılBöyle durumlarda avukata gitsen haklı sen olursun özel hayatın gizliliğinden dolayı
00 Yorumla
+1 yılDöv yanı ölduresiye döv. Eline ıslak sopayı al her yerine vur veya kemerle
01 Yorumla
+1 yılbacum Bi 200 lik sıkıştir eline para her kapuyu açar
00 YorumlaBen git soyle derdim sen eğer 5 bin TL yi verirsen sonra daha fazlasını ister
00 Yorumla
+1 yılBen olsam kardeşimi alır döverim jdjdjdjd O uyurken falan telefonu al ondan ekran fotolarını sil.
00 YorumlaAğzını burnunu kırarım!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo parayı versen de bitmez ve yine ister dua et kölesi filan olmanı isteyip ayaklarını yıkatmıyor
00 YorumlaNe kadar gereksiz insanlar var kardeş bile osla
00 Yorumla
+1 yılEşşek sudan gelinceye kadar döverim onu 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılO uyurken telefonu al, param parça et.
01 Yorumla- +1 yıl
En iyiis bence
+1 yılAmma kıyak kardeşmiş hacım...
00 Yorumla
+1 yılBir Tane Kafası Var Temiz
00 YorumlaKır at telefonu bu kadar basit
00 YorumlaHadi miktir git söyle derim.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,8b cevap paylaştı. Nasıl bir konusmaymis
00 YorumlaBu ne saçma bir tehdit
00 YorumlaTroll sorularda bugün.
00 YorumlaKardeşin olduğuna emin misin hanım efendi?
00 YorumlaBu çocuk kavat, para için seni satar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa qkm bu troller bitmedi gitti 😡
30 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılMecbur vereceksin yapacak bişey yok :)
02 Yorumla
Soran+1 yılPara versem bile ufak bir tartışmada bunu söyler o yüzden telefonunu kırmayı düşünüyorum 😊
- +1 yıl
Oda güzel ama bi yere yedeklemesin :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılağzına mıçarım onun tehdit nedemekyaa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılParayı alırım sonra yine soylerim
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Erkek kardeşim özel konuşmalarımın ekran görüntüsünü almış beni tehdit ediyor, siz olsanız ne yaparsınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler