Videoyla beni tehdit ediyor, ne yapmam lazim?

merhaba 6 yıl önce sanal bir grup arkadaşım vardı ama grubumuz dağıldı sebebi ise kızlardan birisinin gruptan başka bir erkeğe çıplak video atması vs. erkekle veya kadınla hiçbir alakam olmamakla beraber sadece sanaldan arkadaşım fakat gruptaki bir erkek o kızla beni karıştırıp 3-4 yıldır beni tehtid ediyor babamın akrabaları iş arkadaşları vs hepsini bulmuş, ben çevreme durumu anlatabilirim fakat babamın iş arkadaşına durumu nasıl izah edeyim? elinde bir tane video var yüz gözükmese de annem falan benim olmadığımı anlar ama diğer insanlar buna nasıl inansın o yüzden çok korkuyorum sürekli bütün hesaplarıma mesaj atıyor hesap kapatıyorum numaramı askerdeyken herkese dağıtmış, numara değiştirdim artık çok sıkıldım sürekli beni bulup hakaret dolu küfürlü mesajlar atıyor iq adresinden evdesin biliyorum diye mesajlar atıyor taşındım ama hâlâ bunu sürdürüyor çok sıkıldım artık çözüm bulmak istiyorum ailemin haberi yok, sadece erkek arkadaşım durumu biliyor 19 yaşındayım polise gidersem önüme ne olarak gelir aileme gider mi bilmiyorum lütfen yardım edin:))

Videoyla beni tehdit ediyor, ne yapmam lazim?