Adam evli işten tanıdığım biriydi.
Polise savcılığa gitsem bu işi kendim halledebilir miyim yoksa iş büyür de babamın haberi olur mu?
Onun haberi olmadan hall
Sen ona guvendigin icin sevdigin icin paylastigin icerikler ve o sen onun istemedigini yapmadigin icin tehdite ve santaja firiyor ve resimler senin oldugu icin bu bi ozel hayata karsi suc. Bu tarz bi erkek adidir. Korkagin tekidir savculik ve polisle korkut. Delikanliysa hala tehdir etsin ve mevzuyu kendine has dusunme sen bugun pes edersen tehditllere boyun edersen bunu diger kadinlarada yasaticak istedifini her elde edemediginds guvenen insanlara seven insana ihanet edecek
Cevap
17Cevap
Polise git önce savcılığa suç duyurusunda bulunman gerekiyor tehdit edildiğine dair
İlk önce savcılık mi
İlk önce polise git polise anlat ama böyle durumlarda suç duyurusunda bulunman gerek diye biliyorum
tamam teşekkür ederim
Öncelikle o videolarda yüzün gözüküyor mu onu bilmen lazım
Polise git o videoları polis alır korkmana gerek yok
Hyr video foto atmadım. Evine gitmiştik biseyler yaşadık işte çekmiş nasıl çektiyse
çıplak video çektirdin mi ve ya birine yolladın mı?
sorulara cevap versen yardımcı olucaz ama sen okumuyorsun
Yazdım yukarda
Foto yollamam kimseye. Evine gitmiştim nasıl çektiyse çekmiş işte
tehdit edeni tanıyorsun yani
Evet önceki çalıştığım yerde biri, evli, evimi biliyo
İlk önce savcılık mi yoksa polise gitsem de olur mu
bak şimdi iyi dinle
elinde bir delil ses kaydı veya mesajlaşma var mı?
Mesajlar duruyor uzun zamandır rahatsız ediyo zaten sapik sapik foto gif gönderiyordu
bir avukat bul baroyu ara ve durumu izah et sonra mesajların ekran görüntüsünü alıp çıktı al şikayet dilekçesinin içine koy,
avukatla birlikte direkt en yakın karakola git ve şikayetçi ol,
5377/14 md.) Kendisine veya başkasına yarar sağlamak maksadıyla bir kişinin şeref veya saygınlığına zarar verecek nitelikteki hususların açıklanacağı veya isnat edileceği tehdidinde bulunulması halinde de birinci fıkraya göre cezaya hükmolunur.
Babam duyar ama dimi
yaşın kaç
23 * eve kağıt falan gelir diye düşündüm
avukatla konuş onu
gereğini yapar
tamam teşekkür ederim ilgilendigin için
rica ederim
Savcılığa suç duyurusunda bulun gerekli işlemler yapılır videolar imha edilir
Kanıtlamasını iste mk kendi çıplak resmini sana atsa ne olacak? Ama atamazsa?
O vıdeolarını paylaşacak kadar delikanlı degıldır hayatını söndürür eğer paylaşırsa merak etme
Gerçekte videoların var demekki yani polise gideceksin başka şekilde çok zor
Kimseyle öyle videolar paylaşmadıysan daha önce hiç sallama boş ver. Ama öyle bir şey yaptıysan polise gitmelisin
Video foto atmadım evine gittik çekmiş nasıl olduysa
Bence hiçbir şey yapamaz
su testisi su yolunda kırılmış. belki adamın karısının ahı tutar ve baban duyar.
O kişi kim, videolarının olduğunu sen olacağından süphen var mı?
Kimseye attın mı o tarz videolar falan?
Video atmadım evine gittik
O zaman ne korkuyorsun?
Çektim fotonu diyor 🙄
Soyunmadıysan nasıl çeksin fotonu :D
Sayfadan biri mi tehdit ediyor?
Hayır reel
Savcılığa git o mesajları kaydet şikayet et
Savcılığa gidebilirsin tehtitten ve şantajdan
Polise git bence
Videon adamda olabilir mi?
Oladabilir olmayadabilir oyun oynuyor
Oladabilir diyosun o zaman vardır. Bu vesileyle herkesi uyaralım erkek kadın fark etmez. Yüzünüzü veya başka yerlerinizi sağa sola göstermeyin. Doğru polise git bence bundan bugün kurtulsam yarın tekrar yaşamayacağın belli değil. ya da adama videom varsa gönder de yani elinde bir şey var mı yok mu öğrenmeye calis. Varsa polise git ekranvideosu al arada konuşmaları kanıt olsun elinde
Konuşmalar duruyo zaten ama ilk önce savcılığa mi gidilmeli polise mi? Çünkü savcılığa gitsem babamın haberi olur 😔 napixam bilemiyorum ya
Polise git zaten o savcılığa yönlendirir madem babanla paylasamiyorsun bu konuyu annenle paylaş akıl akıldan üstündür. Ailenizi tanımıyor buradaki kimse
ihbar et heemn kaygılanma
Polise gitmelisin
Polise gitmelisin
link var mı?
Mahkeme alır o kişi varsa da yok sa da ceza yer
Nerde çektin
Ne işin var onun elinde?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?