Güncellemeler
+1 yıl
attığım tweetler bile grupta var her şeyimi yorumlamışlar bi dünya küfür bi de
Güncellemeler
+1 yıl
em nefret ettiğim insandan böyle kazık yemedim ben
pcde wpım açık kalınca neden bakıyım mesajlarına diyodu meğer sevgilimle tüm yazışmalarımın ssini canlı canlı arkadaşlarına atmış bi de okumadığıma inandı hahaha yazmış her şeyimi gruba atmış arkadaşları da dalga geçmiş mal mk ilgi bekliyo işte zavallı falan , odamı dinlemiş ne konuştuysak yazmış
ağlıyorum ya bana güven veriyodu arkamdan ilgi o**** su yazmış fesat yazmış böyle demesinin sebebi de yok nefret edicek bi sebebi de yok
ben her koşulda onu herkese karşı koruyorum ağlama krizim nasıl geçicek napmalıyım şimdi ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aşkım kendine gel, küçük düşen sen değilsin onlar. O senin özelin bunu ifşalaması iğrenç olan. Ona göre davran suçlu gibi pusma
arkadaşları zaten sçma sapan tipler umrumda değil ama bana güven verip her şeyimi anlatmış bi de yüzüme gülüp mal mk yazmış arkamdan, ben ger zaman destek oldum ona hatta geçen hafta tüm birikmişimi vermiştim iphone u olsun diye alalım diye
Geri al elinden benim param de al teli elinden ders olsun.
nasıl tepki vericeğimi bilmiyorum bile
Al önüne koy ssleri arkadaşına attığı mesajları önüne koy, bunlar ne? de. Ben sana kardeş deyim sen kalleş çık de. Sonra paranı pulunu sana ait şeyleri al dahada muhatap olma ama yüzüne mutlaka vur ama sakince
dayanamam ağlarım onun da bi özelliği var banane der gibi bakar konuşmaz bile, artık ablan yok desem bile napim der asla ağlamaz üzülmez
Onun ne olduğu önemsiz üzülsün üzülmesin bunu bildiğini ve kırıldığını bilmesi lazım.
Ağlamayı bırakıp kardeşine sağlam bir dayak atmalısın
Seni kıskanıyor demekki ve senden başka şeyler bekliyor olabilir
en ufak bi şeyimi bile gruba atmış yorumlamışlar aldığım ojeden cüzdandan tut kitap okuma şeklime kadar, annemle olan her tartışmamızı anlatmış. ilgi orspsu demiş arkamdan kıskandığı anlamına mı geliyo mu
geliyo bu* yazıcaktm
Ama çok kötü bişey engel olmazsan daha neler neler yapacak sana
Kardeşin sana kufrettiriyorsa neden hala ona guvenesin ki
sence artık güvenir öiyim
Bu dünyada ki en güzel seylerden biri arkanda duracak bı kardeş ama sen onu kazanamamışsin o yüzden sende yapman gerekeni yap
onun arkasında duran herkese karşı savunan, özgüven pompalayan, maddi olarak asla düşmesine izin vermeyen dağ gibi ablası vardı artık yok
O zaman o üzülsün sen değil s. et
saf gibi her şeyiöi gidip ona anlatıyodum bi de
Sen çok masumsun farkında değilsin ,
duygusalım galiba oyuzden ama en kötü arkadaşım bile bana böyle kazık atmadı ben de kardeşimi en yakın arkadaşım sanıyodum
Keşke herkes sen gibi masum olsa 🍈
masum olup sonra böyle kazık yiyosun işte
Alışırsın sende
Kardeş ne biçim kardeş aw
artık değil
Ne yaptın aw cocuga
agzıne edilen benim ama ne yaptın diye doruyosun çok mantıklı ayn knk
Olm artık değil diyince diğer tarafımı yolladi acaba diye düşünmedim değil hshshshs
hee konuşmadım bile daha aw
yanlış anlama ama benim kardeşim olucak ablama böyle namusuz işler yapacak onu geldiği yere geri sokarim
ben de ezik gibi tüm gün odamda ağlıyorum işte
Babana desene. bu kardeşin kaç yaşında niye
babama söylemiycektim aptal kardeşim kendini ele verdi sofrada anlattım her şeyi hiç beklemiyodu babam da çok sinirlendi ama sonra oturduk konuştuk daha bu akşam da konuşucaz
Valla kaç yıllık deneyimime dayanarak söylüyorum konuşarak adam olmaz o ergenler her cinsin anladığı bir dil var bu cinsler dili sözel değil maalesef
Öz mü
evt ama artık değil
Erkekni
kız arkadaşları da kız ve demediklerini bırakmamışlar
Onu sil. Benim abimde böyleydş
nasıl siliyim aynı evdeyiz ben onun için telefonumu sattım her türlü şeyi yapıyorum herkese karşı koruyorum o arkamdan orsp diyo
Ayyyyyy rezalet
sence ne yapmalıyım en yakınım oydu böyle bi şeyi asla beklemezdim