Erkek arkadaşım mesajlarımızı başkasına göstermiş?

Yeni tanıştığım bi çocuk vardı. Onunla buluşacaktık o sırada eski sevgilim beni takip etmiş buldu. Şok oldum karşımda görünce. Ittirdim ama evine birakcam seni o cocugunnyanina gidemezsin seni kullanır herkesle yatıyor falan dedi. Bende sinirlendim iftira atma ınsanlara dedim ıttirdim hiçbi şekilde gitmedim onunla sonra zorla götürmeye çalıştı bağırdım boğazımı sıktı bende tokat atmıştım.. kaçtım yanından ama soktaydim eskiz sevgilim boyle yapacak insan degldi. O yeni tanıştığım çocuğun yanına gittim boğazımı gördü anlattm durumu arasaydın gelseydi buraya dedi görüşelim peçete mi tutmuş yanımda kızlarla yatarken falan dedi. Neyse ben orda en azndan gidip hesap sormasını beklerdim bana el kaldırdığı için ama onu bile yapmadı pek önemsemedi agladm sinirden sen güçsüz musun niye ağlıyosun falan dedi kısaca önemsemedi. Ertesi günü eski sevgilim bana biseyelr ima etti bu yeni tanıştığım çocuk mesjalarimizi başkalarına okutuyormuş birine okutmuş oda eski sevgilime gidip anlatmış o kızdan sana hayır gelmez bırak peşini demiş benden için. Ama mesajlarda hiçbişey yok ne argo ne sapıkça seylerr duzgun sicakkanli agirbasli sekilde konustum. Ben bunu duyunca o yeni tanistigim cocugu engelledim sakin karsima cikma dedi noldu diye sorunca engelledm. Beni aramadi bile ne oldugunu duzgunce sormadi bile. Eski sevgilimin lafiyla değil hissetklerimden yola çıkarak onu engelledim. Adam yanımda eski sevgilisini arıyor bizden sevgili artk olmaz ama dostuz saklım olmasın diyor. O gün deli oldum sizce ben ne yapmalıyım doğru mu yapmışım.. lütfen görüş bellirtin yorum atın..
Güncellemeler
+1 yıl
Yeni tanıştığım çocuğa pek güvenmiyordum yavaşça tanıdım kız çevresi vardı siler sandım ama 10 kişiden 8 i hakkında piçin teki kız konusunda demiş. Eski sevgilimle uzun ilişkim oldu tanıyorum asla yalan söylemez Bu konuda bilmeden boş laf yapmaz. Mesajlarimizi gidip bi arkadaşına okutmuş duyar duymaz engelledim. Görüşleri bekliyorum
Erkek arkadaşım mesajlarımızı başkasına göstermiş?