Önceden gece uyurken uyku halindeyken babamın bana baktığını görmüştüm ve daha öncede elimi tutuyordu elimi çektim oda odadan çıkmıştı hemen zaten geri uykuya dalmıştım. Bunlar bana normal gelmişti fakat dün gece.. anlatmaktan bile utanç duyuyorum. Kime söyleyeceğimi bile bilmiyorum. Ayağımı kendi cinsel organına değdiriyordu ve ben uykudan uyandim bozuntuya vermeden ayağimi çekip ters dönüp uyuma numarası yaptım o da hemen hızlıca odadan çıktı. Uyuyamadım bile o kadar çok iğrendimki. Gece uyumaya korkuyorum artık. Hayır bunun haricinde oldukça iyi bir baba ama neden yani.. neden... sürekli bunu düşünüyorum üniversite sınavına hazırlanmam lazım ama psikolojim yerle bir oldu resmen.
Güncellemeler
+1 yıl
En yakın arkadaşımla pazartesi buluşmak için sözleştik, ona sana bir şey anlatacağım dedim.. Ona olanları anlatmalı mıyım.. utanıyorum nasıl anlatılırki böyle bir şey...
Sakın sineye çekme Bir daha olursa avazin çıktığı kadar bağır Polise git Sakın korkma Sakın boyun eğme bir daha o adama baba deme!
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kolay değil.. aile binasında yaşıyorum amcamlarla ve bu polise gittiğinde bana ne olacak? Kimin yanında kalacağım 2 hafta sonra 18 olacağım. Karmaşık bir durum..
Nasil kolay değil Kolay olmayan sey ne biliyormusun şunu soledikten sonra susmak Birakmiyacak devam edecek sen sustukça devam edecek bir kerede elalem ne der demeyin ya bi kerede avaz avaz bağırın bağırmaktan korkmayin bağır korkma sen değilsin suçlu senin bi gunahin yok sen küçük bir kiz çocuğusun kim sana ne diyebilir devlet seni alır korumaya
@sudesudecum hahahah abazalık değil bu ciddi bir sorun eğer adam karısıyla yapamıyorsa ya ensest ilişkiye merak saldı ya da bir şekilde boşalmaya çalışıyor
Uzak bi şehre göndereceklerini sanmıyorum bursada okumak istediğimi belirttiğim halde eve yakın bi üniversitede okumam gerektiğini söylediler. Ama eğer durum buysa o zaman anneme söyleyeceğim.
Demekki sapik baban. Bennde küçükken hatırlıyorum. Bir aile dostumuzun oğlu sikime elleiyirdu. O zamanlar çok ufaktim. Uyku basmış diğer odaya uyumaya gitmiştim. Uyandığımda farkwtti elini çekti. Bı de erkek.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ulan çok kötü bir şey yaa üzüldüm sende zekice davranıp onun alt etmen gerek baban bile olsa acımıyacan
3 kardeşiz, ben en küçükleriyim. Ablam ve abim var. Ablamla aynı odada kalıyorum normalde fakat ablam geceleri misafir odasinda dizi vs izliyor. Dün bu olay gece 2-3 sularında oldu. Ardından sahura bile kalktık babama denk gelmemeye özen gösterdim.
O nasil bir soru ya evde cokmu açık giyiniyorsun. Kendindemisin sen evet cok acik giyiniyor babanin sucu yok kızı acik giyindigi icin sorun Baba o baba Kizi açık giyinse nolcak
Daha önce anneme söylemiştim babam gece gelip başımda duruyor diye korkuyorum vs diye o da babama söylemişti niye bakiyorsun gece gece diye de tekrar devam ediyor. O zamanlar yine farkında değildim uyku halindeydim.
Oldukça iyi bir insan aslında bu zamana kadar hiç sorun olmadı aramızda her istediğim oldu vs taaki bu durumu bilinçli olarak farkettiğim ana kadar. Hala daha hiç bir şey olmamış gibi davranıyor. Bi insan nasıl kızının yüzüne bakabilir ya o hareketten sonra mide bulandırıcı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sakın sineye çekme
Bir daha olursa avazin çıktığı kadar bağır Polise git Sakın korkma Sakın boyun eğme bir daha o adama baba deme!
Kolay değil.. aile binasında yaşıyorum amcamlarla ve bu polise gittiğinde bana ne olacak? Kimin yanında kalacağım 2 hafta sonra 18 olacağım. Karmaşık bir durum..
Nasil kolay değil
Kolay olmayan sey ne biliyormusun şunu soledikten sonra susmak
Birakmiyacak devam edecek sen sustukça devam edecek bir kerede elalem ne der demeyin ya bi kerede avaz avaz bağırın bağırmaktan korkmayin bağır korkma sen değilsin suçlu senin bi gunahin yok sen küçük bir kiz çocuğusun kim sana ne diyebilir devlet seni alır korumaya
Elalem neder ile yaşayan bir ailedeyim. 18 yaşında yetişkin olduktan sonra devlet beni nasıl korumaya alacak...
Tacize ugrayan her birey devlet korumaya alıyor nolur cekinme Aileden kimin var seni yargılamadan dinleyen kimin var ona anlat
Tamam... birine anlatmayı düşüneceğim
Annen... Anne ne ise yarar diye düşünüyorum keske seni ordan çekip alabilsem
Teşekkür ederimm..
hmm annenle ilişkiye girmiyormu veya ensest ilişkiye meraklanmış olabilir veya annen eskisi gibi diri değildir
Allahın aç abazası az öteye git sen
Giriyor ilişkiye 😪
@sudesudecum hahahah abazalık değil bu ciddi bir sorun eğer adam karısıyla yapamıyorsa ya ensest ilişkiye merak saldı ya da bir şekilde boşalmaya çalışıyor
hmm ozaman ensest ilişkiye merak salmış
Bunu kanıtla. Çok iğrenç olacak ama bu durumda kocasının arkasında duran kadınlar bile var.
Nasıl kanıtlayayım her gece uyanık mı kalayım.
O zaman sınavına iyi çalış ve kurtul git.
Uzak bi şehre göndereceklerini sanmıyorum bursada okumak istediğimi belirttiğim halde eve yakın bi üniversitede okumam gerektiğini söylediler. Ama eğer durum buysa o zaman anneme söyleyeceğim.
Annen de sana inanmayabilir. Bilmiyorum nasıl bir yapısı var
Nasıl bir tepki vereceğini ben bile bilmiyorum.
Muhafazakar bir ailen mi var
Fazlasıyla muhafazakar.
Muhtemelen annen sana inanmayacak. Keşke aksini düşünebilseydim
Demekki sapik baban. Bennde küçükken hatırlıyorum. Bir aile dostumuzun oğlu sikime elleiyirdu. O zamanlar çok ufaktim. Uyku basmış diğer odaya uyumaya gitmiştim. Uyandığımda farkwtti elini çekti. Bı de erkek.
Ulan çok kötü bir şey yaa üzüldüm sende zekice davranıp onun alt etmen gerek baban bile olsa acımıyacan
Orası öyle ama kolay bir durumda değil..
Farkındayım çok zor bir durum peki kaç kardeşim tek mısın yoksa
3 kardeşiz, ben en küçükleriyim. Ablam ve abim var. Ablamla aynı odada kalıyorum normalde fakat ablam geceleri misafir odasinda dizi vs izliyor. Dün bu olay gece 2-3 sularında oldu. Ardından sahura bile kalktık babama denk gelmemeye özen gösterdim.
Bu nedir ya babanla bu durumu konuş görmezden gelme
Utanç verici hayatta konuşamam ya..
Utanacak olan o. Böyle bir yaklaşımda bulunduğu anda konuş.
Şimdi kimseye anlatmazsan yıllar boyu tecavüze kadar gidebilir bence bir an önce konuş
Birine anlatmadıkça içten içe kafayı yiyorum zaten ama gidipte anneme filan anlatamam
3 kızına yıllarca tecavüz eden bir baba vardı o aklıma geldi davaları hala sürüyor zor bir durum.
Umarim troldur.
Şakası bile yapılmayacak iğrenç bir durum..
Annene soyle ve sikayetci ol
Kolay değil...
Mecbursun sessiz kalirsan tecavuze kadar gider
Öz baban mi senin
Öz babam.
Evde cok mi acik giyiniyosun sen nasıl giyiniyosun annen hayatta mi
Evde açık giyinmiyorum hep uzun kollu uzun üstler giyiyorum her zaman üstümde hırka olur vs, annem hayatta.
O nasil bir soru ya evde cokmu açık giyiniyorsun. Kendindemisin sen evet cok acik giyiniyor babanin sucu yok kızı acik giyindigi icin sorun
Baba o baba
Kizi açık giyinse nolcak
@İnci_tanesiii biliyorm sacma bir soru oldu acaba acik giyiniyor babasi ordan mi yürüyor diye dedim
Allah sabir versin valla zor bir durum evlen ayrıl evden ya da ayri eve cik
O onun kızı açık giyinse bile nefsi uyanmamali
Baba hasta acil tedavi olmali
@İnci_tanesiii kesinlikle haklisin yaptığı şerefsizlik ama belki nefsine yenik düşmüş olabilir diye sordum 😊
@İnci_tanesiii izmitli misin sen ilk defa izmitli gördüm sitede 😃
Ne hayatlar vars
:/
Üzülme psikolojini sağlam tut kapını kitle öyle yats olmadı çak bi tane billurlara
Gece kapıyı örterek yatıyorum odanın anahtarı yok ama yinede geliyor
Çak bi tane o zaman sese annen uyanır olay kopar böyle olmazs
Uyanmayacağımı düşünerek bu hareketi yapması bile iğrenç. Bir daha olursa sessiz kalmayacağım
Sessiz kalırsan ilerletir işi kendini korus
Azmış adam yazık günah sana yazık
Annen var mı
Annem var
Ona anlat olanları ozmana saklamak ona dahada xesaret veriri
Daha önce anneme söylemiştim babam gece gelip başımda duruyor diye korkuyorum vs diye o da babama söylemişti niye bakiyorsun gece gece diye de tekrar devam ediyor. O zamanlar yine farkında değildim uyku halindeydim.
Yuh ya nasil insan bu
Oldukça iyi bir insan aslında bu zamana kadar hiç sorun olmadı aramızda her istediğim oldu vs taaki bu durumu bilinçli olarak farkettiğim ana kadar. Hala daha hiç bir şey olmamış gibi davranıyor. Bi insan nasıl kızının yüzüne bakabilir ya o hareketten sonra mide bulandırıcı.
Afedersiniz ama o. Çocukluğu bu durum yuh artik
Tamamen öyle.
18 yasindamisin
2 hafta sonra 18'ime gireceğim.
Küçük minnak biseysin bide off offf
Sen takma kafana eger bidaha yalarsa bagir çağır tepkisiz kalma
Minnak olmaya bakmıyorlarmış demekki..
Evet maalesef...
Bise yapma
Bir şey yapamıyorum zaten ama beni taciz etmesini de istemiyorum.
Öyle Baba'nın ya
ya it oğlu it