Eşim beni ailesinin yanında dövdü, gururum kırıldı. Hatalı olduğunu nasıl anlar?

Eşim beni ailesinin yanında dövdü, ben ayrı yaşıyorum annesi hastalandı yalnız yaşıyor, bacağı hasta yuruyemiyor, diğer oğlanlarin eşi bakmıyor, bizim eve getirecekti hastaneden bana dediki odayı hazırla, sonra hastaneden tel etti annem odada bunaliyo salonda kalacak ben ille odada dursun diye ısrar ettim, oda senden bir b*k olmaz o zaman evine götüreym dedi, bende o zaman gel sen düzenle tvyi neyi sen çek dedim, neyse getirdiler kaynana ille salon soğuk dedi kombi yakmaya gitti eşim bende gittim arkasından odada dursun diye ısrar ettim vaay sen daha ne usteliyon ne diyorsam o olacak diye beni kaynımın kaynanamın yanında dövdü kaynım zor aldı elinden, en ağır laflarida konuştu sktr git istemiyorum bilmem ne neler neler, sonra odaya gitti uyudu kalktı kaynanam ille sakin ol yapma diyo bana o konuşur sakinler diyo, kaynana altına işemiş ev tüm koku, sonra onu banyo yaptırak dedi eşim ille, yaptırdık o kadar rezillikten sonra yani, burda 1 ay kalacak kaynana. Ama benim gururum çok kırıldı ne yapcam gitsemmi acaba? 😭
Eşim beni ailesinin yanında dövdü, gururum kırıldı. Hatalı olduğunu nasıl anlar?