Nişanlımın yanında beni dövdüler. Nişanlımdan çok utanıyorum bunu nasıl atlatabilirim?

Benim geçmiş yıllardan hasmım vardı. Kız arkadaşım ile Atatürk parkında oturuyorduk eskiden hasım olduğum kişi yanımızdan geçti ama yanımda kız arkadaşım var diye hiç panik yapmadım çünkü bir erkeğe kız arkadaşı yanındayken kimse sataşmaz diye düşüyordum ama sataştı. Yanında bir kişi daha vardı onu da tanıyordum. Sonra yanlarına gitmeye çalıştım ama nişanlım beni bırakmak istemedi. Ben yanlarına gittim ayıp oluyor yanımda nişanlım var dedim bana küfür etti ve bana ikisi saldırdılar. O an hiç bir şey yapamadım yere düştüm. Çevredeki insanlar bile ayırmadılar. Asıl isyanım bir erkeğe yanında kız arkadaşı varken vurmaları. Nişanlım ile 1 haftadır konuşmuyoruz ondan çok utanıyorum. Ama bana yapılan k. hpeliği unutamıyorum. Annem ile hala konuşuyormuş beni soruyormuş ama ben utancımdan konuşmak istemiyorum. Bu sorumu gören üyeler sizce ne yapmalıyım? çok ağırıma gitti :( Kızlar eşiniz ya da sevgilliniz aynı duruma düşse ne yapardınız? Erkekler siz ne yapardınız? :(
Nişanlımın yanında beni dövdüler. Nişanlımdan çok utanıyorum bunu nasıl atlatabilirim?