+1 yılKendi elinde mi, yani boy insanın kendi elinde değil ki. Çok kısa sayılmaz ve bir insan onu uzun boylu, yakışıklı diye sevecekse yerin dibine batsın o sevgi. Valla işin sırrı özgüven bence, boy pos değil.
Hemde kesinlikle değil. Anadan doğma elleri, ayakları olmayan yabancı bir konuşmacı var ve kendisi çok hoş çekici bir kadınla evlendi, dört çocuğu var. Nick Vujicic'ten bahsediyorum. Kardeşin onun biyografisini okusun, bence çok etkilenecek ve böyle düşünmeyi bırakacak, kendine de haksızlık etmeyecek.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardeşinle aynı boydayım bende çok kompleks haline getirdim bir ara kızlarla konuşmuyorum bile kendimi artık gibi hissettiğim bile oldu. Bazen yine kısa olduğum için üzülüyorum. Giyim mağazalarına gittiğimde boyum kısa olduğu için giydiğim şeyler güzel olmuyor vs vs kabullenmesi gerekiyor. Çoğu kız istemiyor ve 1.55 ergen gerileri hariç uzun boylu kızlar uzun boylu erkek istemekte haklı kısa erkek yakışmıyor yani en basidi damatlık giysem yakışmaz bana ama uzun boylu erkek damatlık giyse yakışır. Bazılarimiz hayata eksilerde başlıyor maalesef. Ben o yüzden kızlarla pek takılmıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılÜzüldüm , kötü bir durum. Bilmiyorum ne yapabilirsiniz
Cevap sahibi+1 yılYapacak bir şey yok. Boy pos için değil gerçekten sevdiği için bizimle olacak kişileri bekleyecegiz
+1 yılHer kız uzun erkek istemez, her kız ondan uzun değildir, kısa olan her kız ila ki ona uymayacak değildir. Fizyolojide bir sorun var mı diye araştırmak istiyorsa doktora görünebilir. Yaş kriterlerini bilmiyorum ama kemik uzatma, yani boy uzatma ameliyatı yapanlar var, doktor uygun görür de kendisi yapar mı veya riskleri nedir bilmiyorum ama bu da bir başka seçenek.
00 Yorumla
Malesef toplumun beynine diziler filmler reklamlar sayesinde yerleştirilen ideal erkek kadın algısı yüzünden kardeşin hep üzülecek sen de 1.80 altı insanları reddetmeye devam edeceksin. Fakat işin aslı bu böyle olmamalıydı
03 Yorumla
Soran+1 yılBu birazda kişiden kişiye değişir. Ben istemiyorum ama isteyen olur elbette
Soran+1 yılHaklısın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Aile & Toplum konusunda 772 cevap paylaştı. Bu sitenin isleyis mantigi budur. Bu cok efendi gecinen sahsiyetler once soru metnini okur. Bir acik arar. O aciktan ya cinsellige, ya cinsel imalar ile asagilmaya yonelir. Buna alis. Bu bir.
Cok uzerine gitme kardesinin. Birak aglasin. Zaman icinde kabullenecektir. Ille birdey yapacaksaniz, boyunun disindaki vasiflarina yonelin. Onlar uzerinden vurun onu. Farkina vardirin. Muggsy Bogues ogrensin o. 1.60lik Nba oyuncusu. Nbadeki devlerin ortasinda 1.60lik oyuncu.
Uzulme demeyi birakin ona. Sevecegi yonlerinin uzulecegi yonunden daha fazla oldugunu anlamasini saglamaya yonelik hamleler yapin.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSırf bir kıza kendini beğendirmek için erkekler takla açıyor resmen kızlar da bundan cesaret alıp kriterlere ayırmış kendini şöylesi böylesi yok bazıları paradan vurur boya vurur kilosuna ağzına çenesine yaa bi git aynaya bak seni sen olarak kabul eden kişiyi neden yargılıyorsun. Sırf bunun yüzünden asla birini sevmeyeceğim aşka falan inanmıyorum hani kızlar derler ya erkekler sadece seks için çıkar siz ise kriterlere ayırıp benimle olsun diyorsunuz ya neyse haa bakın ben 170 boyumun kısalığında değilim umrumda bile değil çünkü ben buyum kimse için gidip şekilden şekle girmeyin bulunmak istemediğiniz ortamda bulunmayın
10 Yorumlabak ben daha kısayım falan de dalgaya vurarsan kendisiyle barıştırabilirsin onu bişey daha söylemek istiyorum sen baya kısasın ve 180 istiyosun ya kardeşinde bundan etkilenmiş olabilir ilk yöntem işe yaramassa 180isteme veya bunu kardeşin bilmesin son olarak davul bile dengi dengine ben 193üm 165le beni yan yana düşünsene olmazdı yani
116 Yorumla
Soran+1 yılDuymuş olabilir ya, ben bunu çok dillendirdim arkadaşlarımla konusurken falan duymuş olabilir.
- +1 yıl
Deve gibisin.
- +1 yıl
1.64 üm ben
- +1 yıl
Kemikleri iri olan insan bir işeyaramaz.
- +1 yıl
Üstü ne sayılır?
- +1 yıl
Doğru konuş zaten vücut olarak büyüksün seni kum torbası olarak kullanırım.
- +1 yıl
Çok özgüvenlisin bir kıza göre.
- +1 yıl
2 metre erkeği bile döverim
- +1 yıl
Benimde 2 metre boyunda 150 kilo adamla kavga etmişliğim var.
- +1 yıl
Bekle
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlle de onu da seven çıkar her şey boy demek değil ki.
Ayrıca senin boyun zaten 1.54'müş 1.80'den kısa erkekleri reddetmene gerek var mıydı ki? Siz uzun erkekleri alıyorsunuz sonra biz uzun boylu kızlar kısa erkekler ile çıkıyoruz fkxkxkxkxh
Şaka şaka ben sevgilimin boyunu pek kafaya takmazdım daha önce kendimden kısa çok sevgilim oldu.34 Yorumla
Soran+1 yılGenelde öyle oluyor zaten. Bende gelecekteki çocuklarımı düşünüyorum. O yüzden istiyorum
Cevap sahibi+1 yılGelecekteki çocuklarını düşünmen tabi ki güzel bir şey ama zaten gelecekteki çocuğun uzun ya da kısa olsa ne fark eder ki
- +1 yıl
Zaten genelde boya takılan kızların çoğu ironik şekilde 1.50 1.60 arası tipler kendi boy komplekslerini bu şekilde yeniyorlar sanırım.. Ben şahsen 1.84 üm 1.60 tan kisasiyla çok isim olmaz komik durur her şeyden önce kimse K. Bakmasın her şey dengi dengine
- +1 yıl
Şimdiye kadar çıktıklarimin en kısası 1.66 idi ona bile sarilirken bana bir eğilmek zorunda kaliyordum kaldı ki 1.54 boyla min 1.80 gibi bir talepte bulunabiliyorsun amacım yargılamak değil ama bu özgüveninin altında yatan şeyi gerçekten çok merak ettim soran
+1 yılBoy takıntısı sadece belirli kişilerde var. Ben 1.73 boyundayım bu boyda olmasaydım 1.70 erkeklere kesinlikle bakabilirdim. Belki bakarım da bilmiyorum ama şu boy şartlandırmasına çok gıcık oluyorum yok ben 1.80-1.95 erkek istiyorum kısa erkekleri sevmem falan filan. Kendin kısasın daha karşı cinsine mi taktın kafayı? (sana özel bi tepki değil yanlış anlama bazı kızlar çok salak bu konuda o yüzden)
10 Yorumla
+1 yılYani bu boy takıntınız insanları ne kadar üzüyor fark edin işte kendi ailenizde görmeden akıllanmayacaksınız gibi ama tabi uzun boy güzel ama herkes uzun boylu olacak diye bir şey yok önemli olan uyumdur boy olsa ne olacak uyum olmadıktan sonra sohbetten tat almayınca.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılBende 165 im nolmus kizlar neden 165 erkek istemesin ki sonucta boyumuzu kendimiz seçemiyoruz genetik bir şey hem evlenicek kadin bi erkeğin boyuna posuna güvenip evleniyorsa o evlilik ne kadar dogru olur? once temiz ahlakli mi diye bakmasi lazim he bir de sey 1 54 kizlar da 180 erkek istemesin burda komik olmayın:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendin yazmışsın soruda ben ve çoğu kız istemez diye... Kardeşin olunca konu vicdanın giriyor devreye . düşmez kalkmaz bir Allah işte tamam isteyeni olur belki kardeşinin ama yüzde 1 bile zor çıkar aradan o kişiyle de kardeşinin denk gelme olasılığı imkansıza yakın
10 Yorumla
+1 yılSenin kafa yapında bi es bulursan hayatı ozman anlarsın kendine düz gun insan buldun da gelecekteki çocuğunun boyunu dusunuyon deve de de boy var ah ah 40 yaşamadan evlenme
29 Yorumla- +1 yıl
1.80 erkek istiyorsun da sen 1.54 boyun var bide kilo almanı hesapla bidon gibi olursun bence akli basında düz gun insan iste akiliyi da deli eden sen bu kafayla
Soran+1 yılTercih meselesi bu kadar uzerims gelmeyin ya
- +1 yıl
Kaderden öteye gidemesin tercih degil kurdun cümleler çok yanlış
Soran+1 yılKaderimde hep 180 üstü var zaten. Öyle denk geldi.
- +1 yıl
Kaderin degil o hayatına giren isnanlar şans diye biliriz buna veya oyle istedin icin diye biliriz sen kader ne oldunu bilmiyon daha ya bacim git bu uygulamayı sil git yürü sinirlerim geriyon ya kader bütün olayların önceden ve değişmeyecek biçimde düzenlediğineeeeee inanılan ezeli takdir. Alın yazısı, Yazgı veya Mukadderat olarak da anılır. Kader kavramı birçok farklı din ve felsefi akımda önemli bir yer tutar.
Soran+1 yılGelecekte de öyle olacak işte. Neyse delirdigine göre uzun bir kızsın. Uzun kadinlsr hep böyle yapıyor. Tercihim bu benim ua
- +1 yıl
1.63 um keske kısa olsaydım yani ben ona takımlarım kısa olsam daha çok topuklu ayakabi giyerdim tarz meselesi gerçi bu ama ben ona takılmadı gelecekteki çoğunu boya gore ayarlarına çok sasirdim her neyse iyi gunler
Soran+1 yılİyi günler. Bende 163 olmak isterdim , en ideal boy 160-165
- +1 yıl
154 boyunla 180 istiyosun çocuklarını düşünen bi erkek seninle evlenmez gider 170 kadınla evlenir çocukları uzun olsun :D
Genlerle alakalı bu işler ne yapsan uzamaz bi yerden sonra. Benim de boyum çok uzun değil tam 1.75'im. Babam 1.68 annem 1.55 falan ben de bu kadar uzayabildim en fazla.. Düşün evdeki en uzun kişiyim abim 1.70 ablalarım da 1.60 falan 😅
014 Yorumla
Soran+1 yılYine iyi uzamissin.
Soran+1 yılİnşallah sende uzarsin o da.
- +1 yıl
Benimde annem babam bu boylarda acaba bu kadar uzarmıyım 1.56 yım
- +1 yıl
Çaktırma lise 2 de geç yazıldım
Soran+1 yıl@winxen kadınlarda uzama erken duruyor. 17 den sonra 1 cm uzadim. Seni bilemem ama ya moralini bozmayim.
Soran+1 yıl@winxen aynen erkek olduğunu düşün. Bende 1.54 üm hiç sorun yaşamadım. Ama erkek olsaydım şu anki kardeşim gibi cidden çok kötü olurdu. Onun için de üzülüyorum ama ne yapabilirim ki çok kötü cidden.
19 yaşındaysa 1.68 i falan görür belki 1.70 ama o kadar. Yani değiştiremeyeceğimiz şeylerin ideali olmaz bunu söyle ona. Kendiyle barışık olması gerekiyor. Kısa boylu erkeklerden hoşlananlarda var ayrıca herkes 190 ç * yarması istemiyor.
00 YorumlaBaskete falan yazdır 19 yaşındaysa hala şansı vardır ayrıca keşke zamanında spor yapsaydı. Kısa boy için biri reddettiyse o sebeple içerlemiş bence Çokta takmamasını söyle çünkü bu her şey değil
01 Yorumla
Soran+1 yılGenetigimoz kötü , bende kisayim sanırım maksimum bu kadar uzayabilirdi, o kadar da uzadı işte :( bilmiyorum yine de uğraşsa iyi olir
+1 yılBana tuhaf gelen şey şöyle bir soruya Ramazan ayında alakasız bir biçimde bir p*rno sahnesinden kesit fotoğraf koyulması. Adminlerin açıklamasını merak ediyorum ne amaçla o fotoyu koydular. Sorunun cinsellikle alakası bile yok sırf soru tutsun diye. Gerçi bu görüşümü de kaldırırlar da neyse. Bir şeyler daha çok görülsün rağbet görsün diye iğrenç yollara başvurmayın az vizyonunuz olsun
10 Yorumla
+1 yılPardon da sen o boyla kacmetre erkek bekliyorsun ki 180 le komik durursun zaten. Biz 2 metreden aşağı almayalım o zaman kafalara bak taş şak ya hep
20 Yorumla
+1 yılKafasına takmamaya çalışması kardeşiniz için iyi olacaktır. Türkiye kızların boy ortalamasına bakacak olursak illaki birini bulur. Onu sevicek olan arkadaşlık ilişkisi çerçevesinde olsun diğer türlü olsun olduğu gibi kabul etmeli. Umarım bir gün böyle şeyleri kafaya takmayan biriyle karşılaşır ve kendisinde bir sorun olmadığını anlamasında ona yardımcı olabilir. Unutmayalım ki her şey boyda değil fiziksel özellikler de bir yere kafar önemli olan düşüncelerimiz
00 Yorumla
+1 yılKardeşinin boyu uzar tahminen.
Antrenman yapması lazım.
İp atlaması , besin takviyesi alması lazım.
Açma germe egzersizleri yapması lazım.
Üzülmesin herşeyin bir yolu var.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılboy uzatma egzersizleri var. play store'dan indirdim ben oğullarım için. çok güzel yorumları var. indirsin, belki 5 - 6 cm uzatır o da kendini daha iyi hissettirir.
00 Yorumla
+1 yılay ne ağlaması abicim. Fark ettiyseniz ki bana göre yakisiklilar hep kisa olanlar. futbolcuları örnek ver kardeşine kısalar ama cok karizmatik ve sempatikler örn;Emre Belözoğlu gibi
08 Yorumla- +1 yıl
Başka örnek bulamadın mi en antipatik adami veriyorsun djhd
- +1 yıl
En antipatik mi... Tv lerden izlemekle insan karakterini ne zaman fark eder oldun? Yoksa bu sana özel yetenek mi? Ben çok yakindan tanıyorum çok sempatik ve tatli bir kişilik.. Siz televizyonlardaki aldatmacalara kanmaya devam
- +1 yıl
İnsanların%95i onu antipatik bulur jdbd
- +1 yıl
Yoo nerden vardın bu kanıya? Evet emrenin yeteneğini kıskanan çoğu kişi onu antipatik bulur bu doğru
- +1 yıl
Neyini kiskanalim be dbdb senin tanıdığın da ondan koruyorsun bana hor görme volkan 1 emre 2 bsbd
- +1 yıl
Futbolda olan başarısından dolayı sevilmiyor, attigi gollerle diger takım taraftarını kızdırıyor, evet bunları yapıyor.
E söyle bakalim ne yapmış bu emre de sevilmiyor?
- +1 yıl
Meloya sor söyler shhd
- +1 yıl
Antipatik bi gs li olduğun belliydi. anlamıştım da zaten. Sana bosuna nefesimi tüketemiycem. melona söyle o it gibi dil çıkarırken , adam gibi delikanlı gibi edebiyle sahayı terk eden adamı sana anlatsın ;)
+1 yılHayat öyle zor ki bence en basit olan şeyler rakamlar mesefeler yakmayacak alışacak başka çaresi var mı yok ama yanlız hisediyorsun yoksa sevgi dolu ortamda büyüyen bireyler kendiyle barışık olur.
00 YorumlaBenle ayni boy biri ile konuşmuştum. Kisa biri olmaz diyordu. Sebebi de cocuklarinin daha kisa olmamasi içinmiş😂
Amannn taktiginiz seye bak. En kotu eşit boy biri ile olur.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKanka hobbitten hallicesin ne 180 altından bahsediyon sen ya :D
32 Yorumla- +1 yıl
Kanka diye çevirmiş kanka yazmadığıma emin olabilirsin :D
- +1 yıl
1.54 boyla bunu söylemesi gerçekten acınası olmuş
+1 yıl1.54 boyun var ve sanki kişiye özel siparişmiş gibi 1.80 altı kabul etmiyorsun?
Ne güzel İstanbul bee10 Yorumla
+1 yılMantar kadar boyu var bide 180 üstü erkek istiyormuş. Haha🤣
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğacak çocuklarımı düşünüyorum şimdiden.
+1 yılBenim abim 19-20 yaşındayken 163tü boyu. Spora gitti şimdi boyu 175
04 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mı ya? Çok iyi harika. Spor uzatıyor mu cidd n böyle?
- +1 yıl
Abin gene kısa
- +1 yıl
175 kısa degil normal bence. 19-20 yaşımda o kadar uzarsam sevinçten dans ederim.
- +1 yıl
Evet hele abim biraz kiloluydu kilo verdikten sonra uzadı.
Yani değiştiremeyeceği bi şey malesef. Hayatın gerçeği. Uygun dille anlat. Allah bi yerden alır bi yerden verir. Ben de kısa sayılırım. 1.74'üm.
00 Yorumla
+1 yıl1.54 boyun var yer mantarı gibisin bide gidip hakkın varmış gibi 1.80 erkek istiyor senin aklını 😂😂
52 Yorumla
Soran+1 yıl175 adam ile olayım da çocuğum 170 olsun demi
- +1 yıl
1.80 evlenince 1.80 mı oluyor sen bu kafayla iyi yaşıyon..
+1 yılYani boyunun kısa olduğunu düşündüğü için mi ağlıyor?
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Üzüldüm. Ona destek olmak, bunun kötü bir şey olmadığını anlatmak gerek. Örnekler ile insan boyunun hayatı içinde hiç bir önem taşımadığını, kişisel yetenekleri ve özellikleri, karakteri ile ön planda olacağını anlatmak gerek. Yaşı daha genç, mutlaka anlayacaktır.
- +1 yıl
@Eternal_Creed hocam söylediğin şeyler çok doğru bende sana katılıyorum ama gerçek hayatta pek işe yaramıyor maalesef çocuk bizim dediğimiz düşündüğümüz şeyleri ne kadar anlasa bile kızın biri kendisini boyu yüzünden reddettiği zaman canı sıkılıp bunalıma girecek acı gerçekler maalesef
- +1 yıl
@Adonissess evet o söylediğin şey çok doğru. Bu konuda ise çocuğun psikolojisini sağlamlaştırmak öncelikli hedef olmalı. Yani hayatı boyunca başına böyle şeyler geleceğini, böyle insanların var olduğunu ve bunları ciddiye almaması için ona telkinlerde bulunulmalı.
- +1 yıl
Haklısın hocam kabullenmek zorunda
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de kısayım kısa boylu insanların başarılı olduğu hobilerle ilgilenirse kendisine yalnız ve huzurlu bir dünya kurarsa mutlu olur yoksa erkeğin kabadayısından kadının aşağılayıcısından çok çeker...
10 Yorumla
+1 yılKardeşinin aglamasina belli ki senin bu boy takıntın neden olmuş
10 Yorumla
+1 yılKeşke insanlar dış görünüşden önce beyine önem verselerdi. O yüzden dünya bu hâlde
10 Yorumla
+1 yılsenin de maşallahın varmış yani 1.80 altı istemiyorsan jxkslsls
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılişte bu yüzden erkekleri üzerseniz ağlayabilirler boyun önemi bir yere kadar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHah. Sizin gibiler bu kafayla gittiği sürece kardeşin daha çok ağlar. Biraz aklın olsa kardeşinin durumunu anlarsın. Ama nerde. Allah kardeşine yardım etsin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılYa düş kısa boylu erkeklerin yakasından aşağılamayın artık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe yazık ki boyunu uzatacak özel sihirli birşey yapamazsınız :) ama kardeşinizi destekleyerek ve ona insanları boylarına göre yargılamanın cahillik ve aptallık olduğunu öğreterek moralini düzeltebilirsiniz. ya da ablası olarak bir sevgili ayarlayabilirsiniz malum bu hayatta tüm sıkıntılar bir seven olunca uçup gidiyor.
00 YorumlaKardeşine en fazla manevi yönden destek olabilirsin. Boyu için yapabileceğin bir şey yok.
00 Yorumlabak şu saçma işe. nolmuş 1.60mşa. hey allam şu tvler yüzünden mşlet ne hale geldi.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 438 cevap paylaştı. Canım ya. Kıyamam , uzar daha inşallah. 22-23’e kadar uzuyorlar umarım uzayacak 🙏
01 Yorumla
+1 yılSpor yapsın, saglıklı beslensin. 173e kadar uzayabilir
00 YorumlaYani burda duyar kasan yargı dağıtan çok kendince 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl19 yaş hala kisa kalmayabilir gec degil... ibrahim saracoglunun tavsiyesi var, haftada 3 defa baligin siyah kismini sirtindaki yesin, bol sut icsin.. uzar insallah
00 Yorumla
+1 yılKabullenmesi gerek bir şey yapamazsın ameliyat olabilir ama zor 🤷🏻♀️
00 Yorumla
+1 yılsenin oğlunu da beğenmeyecekler ilerde kimse bakmayacak
00 Yorumla
+1 yıl180 altı erkek istemezsen böyle kardeşin cücük gibi kalır işte. düşmez kalkmaz bir Allah
00 Yorumla
+1 yılMoral ver kardeşine kimse boyuna göre eleştirilmemeli. Basketbol oynasın uzayabilir
00 Yorumla
+1 yılAy haklı ya 165 ne ya yanina ancak 160 155 kızlar olur çocuk çift gibi olur ya
011 Yorumla- +1 yıl
Şu yorumunu görünce tamamen yav he bir ergen olduğunu düşünüyorum gerçi en başından sorularından da belliydi aynaya bakın abicim leş sivilceli lekeli suratlarınıza lütfen :))
- +1 yıl
kanka ergen olacak orası :D
- +1 yıl
Hiç de değil tatlı olurlar zaten ortalama düşük
- +1 yıl
@TolgaCanakkale Sor bakayım hobbitin boyu kaçmış? Tam bir kanka bunlar ya bunları pohpohlayan erkekelrde kabahat :D
- +1 yıl
165e laf eder 170i uzun görür bunlar boşver dbbd
- +1 yıl
Benimde boyum 165 ona bisey demedim erkek olarak degerlendiriyoruz şurda
- +1 yıl
Yaa bide size gore degil ya hemen ergen yok bilmem ne burdan kalitesiz karaktersiz oldugunuz belli katilmazsın bisey demem ama hemen saldırma modu bravo
- +1 yıl
Saf mısın sen? Bu yaptığın yorumu kaç tane aynı durumda olan insan okuyacak morali bozulacak. Makyaj malzemelesi ayrı , çatlakları ayrı , 1 ayda 50 kilo vermeye çalışanlar ayrı bir sürü yazarım kim yazıyor bunları hangi erkek? Siz kalpsizsiniz cidden. Empatiden yoksun bir er. gensin sorularından da belliydi gerçi
- +1 yıl
Burdaki cevaplarla psikolji bozulanlar saf ve sorunlu asıl
- +1 yıl
Erkek olarak dedigimde erkekleri anlaminda
- +1 yıl
Beni yargılamak sana düşmez karakterime kalbime laf atmayı kes
Aile & Toplum konusunda 632 cevap paylaştı. ya yapıcak bişi yok basketbol ya da yüzmeye yönlenicek geç olmadan basketbola başlasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende 1.54.
Vay be bu zamana kadar duzgun biri olsunda 168 falanda olur dedigim icin evde kaldim belkide.09 Yorumla
Soran+1 yılBoy takıntın yok muydu? Benim şu ana kadar çok sevgilim oldu hepsi de uzundu
Cevap sahibi+1 yılYoktu hiç bi erkeğin konuşmasına bakıyorum tipi vs iyiyse boya bakmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılAma kardeşini basketbola yollayabilirsin gitmesinde fayda olur. Yaşı kaç? Birde çemen duymustum boy uzatıyormuş
Soran+1 yılAnladım. Peki neden evde kaldın? Çıkmadı mı biri?
Cevap sahibi+1 yılAslında evde kalmakmı bunun adı bilmem evlenip ayrildim. Kimseylede dusunmuyorum artik
Cevap sahibi+1 yılBelki ilerde denk gelirse bilmiorum
Soran+1 yılEvet inşallah uzar kardeşim. Önerdimburada yazılanları zaten.
Soran+1 yılBence şansını dene yinede yalnızlık bir kadın için özellikle zor
+1 yılSen o bayla nasıl 1.80 altını küçümsersin? Kardeşinin boyu senin boyuna göre normal. Kardeşinin kompleks yapmasına neden olacak söylem ve hareketlerde bulunup psikolojini bozmuşsun. Senin boyundaki bir kızla boyları gayet uyumlu olur.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
Sadece bedenleri, şekilleri, görüntüleri sevenlere ne yazık!
Ölüm her şeyi yok edecek. Ruhları sevmeyi deneyin..
Victor Hugo40 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. minyon olarak istediğini elde edebilirsin. ben 189 mesela minyonları ç. ok severim.
04 Yorumla
Soran+1 yıl😂 kalsın.
- +1 yıl
1.50 isterseniz kardeşimi gönderiyim size
- +1 yıl
@jkasjdklasdjasklj ısmarlama olmaz ki. kader bu. denk gelmesi lazım.
+1 yılBende 177 yim bu yüzden çok uzuluyordum kafama çok takıyordum ama nafile yapacak bir şey yok yasi da 19 olduğu için pek bir sey değişmez olsa olsa bir kaç cm uzar
06 Yorumla
Soran+1 yıl177 fena sayılmaz nesine takıyorsun
- +1 yıl
Hep 185 olmak istiyordum o yüzden kafaya çok takıyordum aslında o takıntı olayının boy ile pek alakası yok kişinin beyninin içi ile alakası var bir arkadaşım 190 idi 195 olmak istiyordu. Kardeşine söyle boyu için üzüleceğine zengin olmak için cabalasın nusretin boyu 165 hayal edemeyeceğimiz kadar güzel kızlarla beraber olmuştur
Soran+1 yılHaklısın. İnsan daha çoğunu hep istiyor. O tarz olaylar istisna biraz. Yani çok başarılı olması lazım kardeşimin.
- +1 yıl
Durumu iyi olmasa dahi ağzı iyi laf yapsın165 erkek olduğu gibi 145 148 kızlarda var bu dünyada metin hara Adriana lima ile cem yılmaz serenay Sarıkaya ile çıkmış kardeşin canını sıkmasın kendini geliştirmeye baksın o mutlu olduktan sonra her şey yoluna girecektir ve durumu çok kafaya takıyorsa bir psikologa gitsin
Soran+1 yılHayırlısı ya haklısın. Teşekkür ederim yorumun için.
- +1 yıl
Rica ederim ne demek
boyu kısa olanlar kendilerini başka açılardan önplana çıkaracak taktikler düşünmeli
00 Yorumla
+1 yılboyu uzun biri ile evleneyim ki çocuklarım da uzun olsun hayatımda böyle saçma bir düşünce görmedim umarım kardeşiniz sizin gibi biriyle hayat boyu karşılaşmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçma falan değil
- +1 yıl
Ben fikrimi söyledim bana saçma gelen düşünceyi onaylamam sorunuz baştan aşağı saçmalıklarla dolu
Basketbola baslayip duzenli spor yapabilir. Daha gec degil... Aglamak yerine elinden geleni yapmali... bu durun cokda kotu degil ayrica
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. İbrahim Saraçoğlu nun boy uzatan balık ve çay kürü nu kullansin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bi kabahat işlediğinde başın göğemi erdi şimdi de kendini uzun zannetsin ve böylece gülsun
00 Yorumla
+1 yılHiç üzülmesin gerçekten kısa sayılmaz 1 50 falan değil yani öyle düşünsün kim bilir belki o kadar yakışıklıdır ki bahtı güzel olcak ve ya geleceği. Çok takmasın:))
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılhikayede ilgimi çeken olay senin boyunun 154 olması ve uzun istemen
00 Yorumla19 yaşında daha boyuuzar spora gitsin ama agır şeyler kesinlikle kaldırmasın vücut yapıcam diye barfiks falan yapsın ama uzar cok üzüldüm ya
08 Yorumla
Soran+1 yılBende çok üzülüyorum. 19 dan sonra ne kadar uzar? 168 falan olabilir mi en azından 170e yaklasabilir mı?
Soran+1 yılAaa harika ya gerçekten mı? Çok iyi uzamış. Odada masasına oturmuş ağlıyordu, hüngür hüngür. Arkadasından gizlice geldim. Çocuk gibi ağlıyordu. Çok üzüldüm. Ben gelince hemen sglamoyormus numarası yaptı. Ben üzerine gittim biraz. Konuşmaya çalıştım. Boyu yüzündenmis.
Soran+1 yılBu arada kardeşime bahsedecegim bundan 7-8 santim uzaasa çok iyi olur ya.
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim. Ağlayarak bir şey elde edemez. Hayırlısı ya inşallah uzar.
- Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat