1.72 boyu var ve boyunu çok takıyor kızlar hep uzun erkek seviyor diyip duruyor sevgilim 1.85 mesela sürekli bu yüzden bana laf ediyor ne yapmam gerek onun için
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hiçbişey yapamazsın maalesef geçmiş olsun. umutsuz vaka.
internette görüp sinir krizi geçirirdim öz kardeşimin de onlardan olması sinir ediyor
psikoz gibi bişey bu. düz terapi de pek işe yaramaz. antipsikotik ilaç verirler büyük ihtimalle, en azından ilk etapta.
yine başa döner onda da muhtemelen
zaten başa döndüğü için psikoz diyorum. belli kısır düşüncelere takılıp her şeyi ona bağlıyor ve alternatifleri göremiyor. söylediği şeyler tamamen delüzyon bu arada. 180den kısa erkeğin sevgilisi olmaz falan filan düpedüz gerçekd dışı düşünceler
@NeedOxyGen
İlaçlar bir durum yok. Çocuk gayet haklı. Siz kızlar lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
@NeedOxyGen
1.80 den kısa erkeğin tabi ki sevgilisi olmaz. Çünkü siz kızlar 1.80 den kısa erkekleri direkt reddedersiniz. Sen bile 1.80 den kısa erkekleri reddediyorsundur. En kısa sevgilin 1.80 olmuştur.
@türk5561 hımm sen yetkili bi arkadaşa benziyosun psikiyatristsin galiba
@NeedOxyGen
Yooo psikiyatrist değilim. Gerçekleri söylüyorum.
cinleri gören de gerçekleri söylüyo git bakalım psikiyatriste antipsikotik veriyo mu vermiyo mu görelim
Aktif olarak psikologluk yapıyor musun hastanede ya da özel polikliniğin var mı
Kendisi gayet haklı. Keza eğer sevgilin 1.85 değilde 1.80 den kısa olsaydı sende onla asla sevgili olmazdın.
Ayn kanka ayn bir incelle daha uğraşamam sizin gibiler öz kardeşimi zehirledi sorununuz karakter haberiniz yok
Biz zehirlemedik. Senin hemcinslerin reddede reddede bu hale getirmişler kardeşini. Onlara söyle. Ayrıca ne karakterli ama 1.80 den erkekleri reddetmişsindir. Muhtemelen sevgilin 1.80 den kısa olsa onuda reddederdin.
NeedOxyGen
Antipsikotiklik bir durumum yok. Ayrıca velev ki verdiler. Ne olacak? Gayet özgüvenle yazdığım tüm kızlardan red yemeye devam edeceğim.
Aynen incel aynen eskiden insan gibi sevgilimle tanışma hikayemi ve ondan önceki sevgililerimin boyunu derdim size ama yok siz laftan anlamıyorsunuz aynen kısasınız sevilmeyeceksiniz oturun ağlayın kadınlara düşman olun
Çok merak ediyorum. Anlat bakalım. Bakarsın düzelirim senin tabirinle. Hadi bakalım anlatmanın bekliyorum. Belki bir redpill ciyi kurtarırsın. (Redpillciyim).
Şuanki sevgilimden önceki sevgililerimin hepsi 1.80 altıydı 1.65 oldu 1.68 oldu 1.70 oldu 1.75 oldu ve hepsini de gerçekten sevdim ama ya aldattılar ya terk ettiler şuanki sevgilimle de sanalda tanışmıştık karakterinden ve sohbetinden etkilenip sevgili olduk boyunu öğrendiğimde zaten çıkıyorduk bunu daha önce çok incele anlattım ama aldığım cevap yalan söylüyorsun sen kısaları aldatmışsındır falan oldu
Tabi canım ne demezsin. Niyeyse sosyal medyada geçmişte 1.80 den kısa erkekle sevgili oldum diyen kızların hepsinin ayrılma sebeplerini sorduğumda aldığım cevap bizi aldattı oluyor. Yav bu tesadüf mü? Acaba gerçekten seni aldattılar mi yoksa sen 1.80 üzeri bulamadığın için mi onlarla sevgili oldun 1.80 üzeri bulunca da terk ettin?
Demekki kısa erkekler biraz şerefsiz bunu anlamak zor olmamalı ya
Haaaaa birde unutmadan şunu sorayım. Erkek kardeşin önceki kısa boylu sevgililerini görmedi mi? Görüpte bir şansım olabilir diye düşünmeyip neden incel oldu?
Sizin gibi kesin sen onları terk etmişsindir diye küfretti
Şerefsiz?
Aslında gerçekten kısa boylu sevgilinin olup olmadığını bize söylediğin bu sözle açıklamış oldun. Niyeyse yazdığım tüm kızlardan red yediğim için bugüne kadar hiçbir kızı ne terk ettin ne de aldattım. Ama sonuçta şerefsiz damgası yedim.
Daha fazla bir incelle uğraşamayacam aynen öyle olmuştur aynen ağlayın hep uzunlarla olacaz dışarıda uzun erkeğin olduğu çift görünce resmen histeri krizi geçiriyorsunuz
Gerçekleri itiraf ettin demek ki sonunda. Annende öyle olmuştur. Kesin 1.80 üzeri erkek bulamadığın için onlarla sevgili oldun. Buluncada onları terk ettin.
Kriz geçirmeye gelince; dediğim gibi redpillciyim. Yani bir ümidim var. Boy uzatma ameliyatı olup boyumu 1.80 in üzerine çıkarmayı düşünüyorum.
Bu kafayla istersen 2 metre ol yine hiçbir kız seni sevmeyecek
Soran
Geçmişte bu kafada değilken neden hiçbir kız sevmiyordu. Ayrıca doğru diyorsun. 2 m olursam yine hiçbir kız beni sevmeyecek. Çünkü o zaman boyum 2 m olduğu için bana aşık olacaklar.
ne hali varsa görsün. bize dusen kiz sayisi arti 1 yazar ndhdhdjd
@justt_tonight
1.80 den uzun olduğun için dimi. Eğer 1.80 den kısa olsan sende her kızdan red yerdin.
yoo 173 um alakasi ne
@justt_tonight
O zaman bana düşen bir kız kanka (sevgili) daha arttı demek istedin herhalde. Keza kızlar 1.80 den kısa erkeklerle sadece kanka olurlar.
kizlar slk erkeklerle ksnka olur. sen bu kafayla kanka da olamazsin
@justt_tonight
Yooo kanka oluyorum ama asla sevgili olamıyorum keza yazmamla red yemem aynı anda oluyor. Ve beni reddeden kızların hepsi şuanda 1.80 üzeri erkeklerle sevgililer.
seni reddediyorlar. sorun sensin. sen 5m lik bi dev olsan yine reddederler
@justt_tonight
Tersine kızlar kendileri yazarlardı.
hayallerde yasiyo bazıları. kızlar bakarsa parana ve kariyerine bakar. ondan sonrasi sana bakiyo
@justt_tonight
Sadece boya bakarlar. Ayrıca parada sadece paranın kendisine bakarlar ama erkeğin kendisine bakmazlar. Yani paralı erkekle parası için ama asla aşık olmayarak evlenirken uzun boylu erkeklere aşık olarak evlenirler.
abicim hayatin boyunca bir kadini elde edememissin. suna buna bakar diyorsun. bakir bir erkegin seks tavsiyesi vermesine benziyo bu anlattiklarin. doğru olsa kac tane evlilige giden ilişkiyi bozmus olmazdim. hayal dunyanda yasama git hayata katil etkilesime gir. kimsenin böyle yapay dertleri yok
@justt_tonight
Yooo gayet deneyimliyim keza bir kıza yazmamla red yemem aynı anda oluyor
loserlarin allahiyim diyemiyorsun da
@justt_tonight
Allahın eşi benzeri yoktur. Ayrıca loser ne demek?
sen bu kafayla kiz dusurememen normal. dil yok kultur yok aman abicim sana incelliginle basarilar
@justt_tonight
şu an araştırdım. Beceriksiz demekmiş. Şunu söyleyeyim beceriksiz olma sebebim boyumun 1.80 den kısa olması. Keza erkeklerin bir kızı tavlayabilmesi için gerekli tek becerisi boyunun 1.80 den uzun olmasıdır.
İncel ne
istediği halde sevgili bulamayan özgüvensiz erkeklere deniyor
Anladım ona yardımcı ol
beni dinlemiyor ki
Ne istiyor peki
İncel ne?
Ay ben heralde öyle birine denk geldim. Birinin kendisini sevmesini istiyordu tek niyeti oydu sevilmek
kardeşim de aynı öyle ve aşırı derecede boyuna takık kızlar sadece uzun boyluları seviyor diyip duruyor sağda solda
Yok ya bu ondan değildi uzun boylu biriydi ama sürekli olarak şöyle kötü huyum var böyle kötü huyum var diyerek sadece olumsuzluklarına odaklanıyordu. Sonu belli malûm ben istemiyorum demişti
çok garip insanlar biz özelliklerine takılıp hayatı kendilerine zehir ediyorlar bunlara laf da anlatılmıyor
Evet çünkü sadece kendilerine de odaklanıyorlar aslında. Sürekli kendi mutluluklarına odaklilar başkalarını mutlu etmek gibi bir heves yok aslında
evet ya ilişki istiyorum diyorlar ama nasıl bir ilişki nasıl olur bir haberler hep ben hep ben kafasındalar
Zor biraz. Çünkü hep karşı taraftan adım bekleyip hiç adım atmayacaklar
sonra da tek sorunu boy tip para gibi şeylere bağlıyorlar
Evet. Anlamıyorlar defalarca anlatsanda anlamazlar
@Ötedebekleyen
Kızların uzun boy, tip ve para kriterlerinden dolayı yalnız kalmış ve asosyalleşmiş istesede en çirkin kıza yazsa da kızların bu kriterleri yüzünden sevgili yapamayan erkekler. Haksız değiller. Sen bile 1.80 den kısa erkekleri reddediyorsundur.
İncel ne?
Yani ben
bulamama sebebiniz boy ya da başka bir şeyden dolayı değil ama karakteriniz ve düşük özgüvenleriniz
Biraz seçiciyim
Soran
Tabi canım ne demezsin. Geçmişte özgüvenli karakterli bir çok 1.80 den kısa erkekleri reddetmişsindir.