Bana demek istediği şu aslında "Sen bana gerçekten aşık değilmişsin."
Nude istediği için sevgilimden soğuyup, ayrıldım. Ona gerçekten aşık olmadığım anlamına mı geliyor?
Bana demek istediği şu aslında "Sen bana gerçekten aşık değilmişsin."
sırf bu yüzden ayrılıyosan diyor ya şaka gibi sanki konu çok basit sıradan bir şeymiş gibi. hem suçlu hem de güçlü. aklınca üste çıkmaya çalışıyor. asıl onun sana saygısı olsaydı senden böyle bir şey istemez kararına duyup özür dilerdi. o yüzden en güzelini yapmışsın
Demekki hayatta belirli çizgilerin var.. ben seni tebrik ederim.. tabiki ilişkinin devamını ve mutlu olmanı isterdim ama senin böyle bir şeye hayır diyebilmen senin bedenine kişiliğine ve kendi dogrularina olan saygini gösterir... umarım herşey gönlünce olur. atmamak istememen senin en doğal hakkin.
Büyük boş yapmış yaptığın hareket 10/10 tebrik ederim seni, kimse seni istemediğin bir şeye zorlayamaz edepli ve namusuna düşkün birisi olduğun için işte bu benim kadınım demesi gerekirken söyledikleri de karakterinin acizliği engellemeyi ihmal etme 😏
Cevap
8Cevap
Nude isteyen adamdan sevgili Olmaz o sana aşık falan değilmiş
vay anasına ya. sonra bu ülke neden cinselliğin afrikası... neden acaba? bi düşünün isterseniz.
Liseler bile seks yapıyo adam 1 yıldır dokunmamış bence tebrik etmek lazım
O adam olsaydı nude istenezdi zaten
Nude istenir mi ya ıyy normal foto neyine yetmiyor
2 yıldır nude atmadın mı yuh
Hayır.😊
Hayır değil, aynı şehirdeyiz. 😊
Sevgilin sonuçta isteyebilir, ayrılman olmamış
Hayır karakterli olduğun anlamına geliyor.
Bence nefsini tutamamış sana diyim
Yani kötğ niyeti yoktur ama dolmuştur fazla istekten
İyi yapmışsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?