Aramızda iletişim sorunu olduğunu ona söylrdim ben
Yani duygusal olarak benden kaçıyordu son zamanlar
Yakınlaştıktan sonra kendimi kötü hisettim bişey hisedemedim o his yok dedi
Aramızda iletişim sorunu olduğunu ona söylrdim ben
Yani duygusal olarak benden kaçıyordu son zamanlar
Yakınlaştıktan sonra kendimi kötü hisettim bişey hisedemedim o his yok dedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır o başka şanslarınıda değerlendirmek istediği için ayrılmıştır
O 2 senelik sevgilisinden ayrılmıştı kız afrikalıydı değişik bir ilişkileri vardı sürekli ayrıl barış bir ilişkiydi ben 2 senelik olduğunu ayrıldıktan sonra öğrendim
Onunlayken benden hoşlanmış sonra ondan ayrıldı benden red yedi ama ben sonra onu kabul ettim
He 2 yıllık ilişkisinin süresini bile saklamış önceki sevgilisiyleyken seni görüyo okızdan ayrılıyo seninleyken de başka kızı görmüştür erkek bu onun için kolay olduğun anda zor kendini zorlayacak başka seçeneklere koşuyolar
İşte ona dedim ben sana zor kadını oynasaydım böyle olmayacaktı dedim bilemiyorum dedi
Ben sadece sana açık olmaya çalıştım aile gibi olalım dedim özür dilerim dedi sadece sonra da sen de olgunlaşacaksın iş bulup bu yaz kendini geliştireceksin her şey senin için iyi olacak ben sana kötü bir şey yapmışım gibi davranma işte nebileyim arkadaş kalalım seni seviyorum sadece yoğun değil çok yıprandım eski ilişkilerimde filan ben artık eskisi gibi değilim dedi bana mı kalmıştı bunlar dedim özür diledi sadece ve iş kendimi geliştirme önerisi güya verdi kendince sonra da gitti
Zor olmanı istemiş ve birazda eğlencesine takılmak istemiş bakmış sende ciddi düşünüyosun korkmuştur şimdide vicdan yapmış vicdanen rahat hissetmek için yok böyle kendini geliştir yok şöyle yap falan boş safsata bazı erkekler böyledir kendilerini ciddi bi ilişkide göremedikleri için kendilerine güvenemedikleri için ciddi bi durıma gelemezler tıpkı ıssız adam gibi ş! Ktir et hayatına odaklan hayatta hiç bişey kendinden önemli değil ne istediğini bilmeyen erkekler için kendimizi yoramayız
Bana da beni sktr et diyordu kendi hayatına bak kariywrine işine odaklan vs vs benim yapmayı planşadığım şeyleri sanki annemmiş gibi bende çocuğum bana söylüyor şunu blyle yap şunu şöyle yap diye
Onun için ağlıyorum ben varya ona hakkımı helal etmiyorum
Bu yüzden de kötü ayrılmayalım ben öyle kardeşim değilim demişti arkadaş kalalım dedi
Hayatında senden önemli kimse yok o salağında dediği gibi kariyerin daha ön2mli s! ktir et o salağı sevmişsin ama senin kadar sevememiş demekki hayatında herkes gider annen gider baban gider kalacak olan tek kişi kendinsin o yüzden en çok değeri kendi hayatında sen hakediyosun başkalarına kendinden çok değer verip ağlama eminim çok güzel kızsındır değmez 1 maymun için ağlamaya 😘
Yaa sen neden bu kadar çok tatlısın teşekkür ederim 🥺❤️❤️
O kadar acı çekiyorum ki hayatıma girirken de böyleydi ben rededilmiştim guya bana acımış iyi olmamı istemiş ve sonra aşık olmuş
Keşke ona bu şansı hiç vermeseydim
şu an hayatımda zor bir dönem yaşıyorum sadece ayrılık da değil zorlayan şey
İnşallah bu geçicek ve güçlenebilcem
Ondan bunun intikamını almak istiyorum ama değmez kendi hayatıma odaklanıyorum ve ben çok mutlu olcam o da hasretle bakıcak ya da kendi bilir ne isterse yapsın
O senin tatlı bakan güzel kalbinden canım benim aynen öyle kendi kariyerini düşün intikam basit insanların yaptığı şeydir illa intikam alıcam dıyosan ona en büyük intikamı kendini güçlendirerek verebilirsin güçlen ayağa kalk en azından şöyle düşün işler daha da ilerlemeden kendi yüzünü gösterdi de erkenden yoldan döndün hayatta illa zorlanıcaz allah daha kötü durumlardan korusun hakkımda böylesi hayırlıymı de yoluna bak 3 günlük dünyada canını bi erkek için sıkma yarın ö! sen 1 güne herkes hayatını yaşamaya devam eder o yüzden kendine değer ver gözyaşına yazık 😘🧸🎀
Çok iyisin teşekkür ederim
Hedeflerimi belirledim
Kendi alanımda gelişmeye başlıycam staj süresi içinde
Yaklaşık 1 ay oldu iş bulamadım ama eğer bulursam spora başlıycam kazandığım parayla ve daha bakımlı olcam
Beni kaybettiğine o üzülsün üzülmüyorsa da allah belasını versin artık ne deyim şrfsiz masum rolü yaparak kandırıyordu beni hep yaptığı şeydi zaten
Kendimi duygusal olarak geliştircem , ilişkilerimdeki sorunlar için birkaç psikolojik kitap almıştım onları okumaya devam edicem
Aferin sana canısı güçlü kadın olucaz olamıyosakta kimseye güçsüz kaldığımızı belli etmicez k3ndine güven kendini sev bravo sana erkek olmadanda yapabiliriz ama kariyerimiz olmadan yapamayız hayatımızda tek güvencemiz kendi paramız yolun açık olsunn🎀
Bilemiyorum görmedik seni
Ona göre ben fazlayım kendisi çok da harika bi tip değildi duygusal olarak ben onu beğendim
Görmeden bir şey demek saçma olur
Olay görünüş değil tutku yok dedi bana bişey hisedememiş
Olabilir
Yani çekici değilim?
Bilmiyorum
Ok
Bir görselin olmadan bunu kimse tahmin edemez
Görsel olarak beğeniyormuş tensel beğenmedi