Seviyorum dedi istek tutku yok dedi ayrıldı?

3yıldır bir beraberliğiniz vardı. Bundan 6ay önce güvensizlik yaşadığını söyledi ve ayrıldı 3ay boyunca pes etmedim çabaladım ikna ettirmeye çalıştım ve başardım tekrardan sevgili olduk. Ama eskisi gibi olamadı bana yakınlaşamadı sarılamıyordu bile wpde herhangi bir sorun yoktu her şey eskisi gibiydi ama buluşunca yakın olamıyordu öpemiyordu nedenini sorduğumda yapamıyorum güvensizliği halledemedim galiba diyerek her buluşma sonrası bunları diyerek geçti. Sonrasında bir gün eğer ara verirsek bunları atlatabileceğini düşündüğünü ve daha iyi olucağını söyledi. Kabul ettim 2ay boyunca arada sırada ben yazdım neredeyse hiç yazmadı sorduğumda daha iyi olduğunu söylüyordu her gece ağladım hiçbir şeyden haberi yoktu. Sonra bir gün bana ayrılmak istediğini daha fazla birbirimizi kandırmamamız gerektiğini söyledi. Beni seviyormuş ama tutku istek kalmamış. Bir ilişki istemiyormuş sadece benimle değil kimseyle istemiyormuş. İlişki yükünün altına girmek istemiyormuş. Gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum 6ay boyunca her şeyin düzelmesini için çabalayıp olacağına inanıp sonrasında ise benden tekrar ayrılması beni çok yıpratıyor. Lütfen yardımcı olur musunuz bunu yapma piskolojisi nedir sizce neler olucak geri dönücek mi pişman olup lütfen yardımcı olun çok ihtiyacım var
Seviyorum dedi istek tutku yok dedi ayrıldı?