Ben onu çok seviyorum 5 yıldır beraberiz son zamanlarda cok fazla sıkıntılar yasadık o bana çok sıkıntı verdi defalarca yarı yolda bıraktı fakat bunları yüzüne vurduğum için dilimdne şikayetçi olup gittiğini söyledi bir sebepten dolayı günler sonra bulusmak durumunda kaldık beni görmek istemediğini gelmemi istemediğini söylese de mecburiyetten bulustuk ve odadan çıkmayan 2 yabancıydık günlerce yüz yüze dahi bakmadık ses dahi çıkarmadık günler sonra dus alacagım beni temizler misin dedi ve sonrasında olaylar gelişti benimle oyun mu oynuyor ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum sarıldık uyuduk fakat diğer gün tekrar sordum beni gerçekten sevmiyor musun diye hayır dedi rahat bir şekilde o halde benimle neden oldun dediğimde seni sevmiyorum senin bu halini sevmiyorum artık sevmediğim şeyler sevdiğim şeylerinden çok fazla olduğu için bunu artık rahatlıkla kolay bir şekilde söyleyebiliyorum dedi seni sevmiyorum değil yoksa belki de seviyorum bilmiyorum dedi karşısında gözlerim doldu ve yüzüme dahi bakmadı sesim sohbetim ona işkence gibi geliyordu yan yanyanayken ve dayanamayıp konusmayı kestim bende yoluma bakmayı seçtim ama onu cok seviyorum çaresizim..
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevmediğini söylediyse şu saaten sonra ne yaparsan yap bol olacaktıe o yüzden Bi an ince kendine gel bu sıkıntı gececek ve hiç bir şey senden dshs değerli değil sen neleri atlattın ki bunumu atlatamayacaksın
Sevmediğini söyleyip neden benimle birlikte oluyor yatıyor? Ben dün ki bir kız değilim ki onun için ve de bana sevmediğim şeyler artık sevdiklerimden daha çok seni 100 de 100 sevmiyorum bu yüzden rahatlıkla snei sevmediğimi söyleyebiliyorım dedi amacı nedir
Çünkü cinselik erkek için önemli sevmedi insan lada erkek ler cinselik yaşamak ister yaşar da cepte görüyor seni amacı da seks için ben seni sevmem sevmicem de ama cinselik te yaşarım ona göre kabuk ediyorsan böylr demek oluyor bu
Sexe düşkün biris değil o hatta genelde hep istemeyen oydu gözü yoktur öyle şeylerde fakat bu yaptığı kafamı çok karıştırdı çok büyük bir hayal kırıklığına uğradım
Arkdaşım neydi nasıldı takılma sen herşeyden değerlisin kendini değersizleştir me bırak onu bunu şimdi dim dik dur ve hayat devam ediyor herşeye rağmen tadını çıkar
Keşke bu kadar kolay olabilse çok istiyorum fakat yoluma bakamıyorum aklım hep onda onu çok seviyorum 😔
Çok iyi anlıyorum seni bende kısa bir süre önce yaşadım aynı şeyleri ama şimdi bakıyorum geriye dönüp ne saçma insan için üzülmüşüm diyorum o uüzden sen den ol kendinle ilgilen ilk önce
İstersen dertleşebiliriz
Ne anlatacağımı bilmiyorum nerden baslayacagımı bilmiyorum o şu an içerde ve zerre umrunda değilim
Tek bildiğim kendime ne kadar yazık ettiğimdir
Anladım zor ama iler gülecek sin bu haline
Onu önemsemdiğini hiss ettir. Yakında onun nasıl yandığını göreceksin. İnsanlar elde olan şeylerden çok sıkılır değerini bilmez. Kaybettijlerinde dank eder.
Öyle evet bunu defalarca denedim fakat aylardır benim ağlamam üzülmem sorunlarım umrunda olmadı beni görmemezlikten geldi ve bana da en son beni sevmediğini söyledi yani ne yapsam da umrunda değil hiçmişim gibi hissediyorum
Bitirdiğini hiss etmeli. Ona ihtiyacın yok. Emin ol. Seni önemsemeyen biri geri geldiğinde de öğle olacak.
Bitirdiğimi ona kin kustugumu gördü ama umrunda değil karşısında bu kadar rahat olması beni kanser etti bu kadar kalpsiz olamaz bir insan üzülmem umrunda değil kabullenemiyorum bu durumu o kadar rahat ki sanki ben bir malım benimle sohbet etmek bile ona iskence geliyor konuyu kapat yeter vs vs yok sayıldıkca daha da öfkeleniyorum
O halde ondan hayır gelmez. Kendine hobi edin. Arkadaşların ile vakit geçir.
Bunun bilincinde olmak daha üzücü😔
Gerçek acıdır. Ama kabullenmek gerek. Allah hayırlısını nasip etsin.
Bence bırak onu yoluna git umursamaz tavırlar sergile mutlu görün bunu onun görmesini sağlayacak paylaşımlar yap döner ama taktik çok istersen ama gizlisin
Bunu da denedim ve bana kinlendi hemen hayatına bakmıssın içinde varmis demek ki iki çıkıp gezdim diye ortamlara girmissin hemen şöylesin böylesin dedi ne yapsam batıyor bırakamıyorum da ama o beni çoktan bırakmıs gibi yeni eve geçip düzen kurmus bile kendine
Olsun o öyle sesin sen yap devam et sen döner dediğim gibi gizlisin detay yazamıyorum ki anlatayım