Sevdiğim beni artık sevmediğini söyledi ama benimle birliktelik yasadı?

Ben onu çok seviyorum 5 yıldır beraberiz son zamanlarda cok fazla sıkıntılar yasadık o bana çok sıkıntı verdi defalarca yarı yolda bıraktı fakat bunları yüzüne vurduğum için dilimdne şikayetçi olup gittiğini söyledi bir sebepten dolayı günler sonra bulusmak durumunda kaldık beni görmek istemediğini gelmemi istemediğini söylese de mecburiyetten bulustuk ve odadan çıkmayan 2 yabancıydık günlerce yüz yüze dahi bakmadık ses dahi çıkarmadık günler sonra dus alacagım beni temizler misin dedi ve sonrasında olaylar gelişti benimle oyun mu oynuyor ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum sarıldık uyuduk fakat diğer gün tekrar sordum beni gerçekten sevmiyor musun diye hayır dedi rahat bir şekilde o halde benimle neden oldun dediğimde seni sevmiyorum senin bu halini sevmiyorum artık sevmediğim şeyler sevdiğim şeylerinden çok fazla olduğu için bunu artık rahatlıkla kolay bir şekilde söyleyebiliyorum dedi seni sevmiyorum değil yoksa belki de seviyorum bilmiyorum dedi karşısında gözlerim doldu ve yüzüme dahi bakmadı sesim sohbetim ona işkence gibi geliyordu yan yanyanayken ve dayanamayıp konusmayı kestim bende yoluma bakmayı seçtim ama onu cok seviyorum çaresizim..
Sevdiğim beni artık sevmediğini söyledi ama benimle birliktelik yasadı?