Tamam siz hayvanları çok seviyorsunuz falan ama hayvanlar da sizi seviyor mu haa? Bu dışarıda gördüğüm uzaylı arkadaşı azıcık sevecektim şunun girdiği triplere bak sanki yedik kafasını bir de utanmadan dil çıkarıyor bana, tipe bak
Öyle yapmasının nedeni kendini korumaya alması çünkü herkes duyarlı olup sevmiyor bile. Tekme atan bile var ya bu toplumda onlara da çok görmemek lazım.
Hayvanları severim. Çünkü içimdeki o koca sevgiyi birilerine vermem lazım ama o sevgi iki ayaklı mallara verilemeyecek kadar değerli. Bu yüzden daha çok hakeden tatlış canlılara veriyorum. Onlar da beni seviyordur herhalde.
Aga nerden bileyim mk ya kafam karıştı. Sorabiliyor muyuz nasil öğreniliyor yaw şimdi ne diyim ben açıkla bi bana bunu
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tamam sakin ol kendine gel hemen açıklıyorum hazır mısın? Yani hayvanlar sen onlara dokunmak istediğinde falan uzak durmaya çalışmıyorlar ya da sana yanaşmaya çalışıyorlar, öyle işte
Ha ha tamam hemen açıklıyorum hiçbir hayvana temas kurmaya cesaretim olmadı bu zamana kadar. En son yanaşan hayvanda horozdu ve oda beni dövdü yani beni sevmiyorlar herhalde😏😏