Onlar beni seviyor da ben onları sevemiyorum. 🤦🏻♀️😌 Dün marketin önünde beklerken bir anda yanımda belirdi. Çok güzel değil mi gözleri ya… Sevemememin sebebi, çocukken alışmadığım için, bir de tüylerine alerjim var. Uzaktan seviyorum ben de. 🙂🐈⬛ Benim gibi olan var mı?
Genelde sever gibi geliyor. Çünkü hayvanlar yapaylığı pek sevmez, enerjiye bakar biraz. Ben de onlara sert ya da huzursuz yaklaşmam, o yüzden çoğu zaman aram kötü olmaz. Bazısı hemen yanaşır, bazısı mesafeli durur ama bu da normal. Yine de bir hayvanın sana durup dururken güvenmesi çok güzel bir his. İnsandan önce onların seni sevmesi bazen daha gerçek geliyor.
Evet severler. Sen onlara yeterli ilgiyi sevgiyi gösterirsen severler. Eski şantiyenin olduğu ileçede yavruları olan bir köpek vardı. Artan yiyeceklerden götürüyordum yiyorlardı. Bir süre sonra baktım şantiyeye gelmiş yerleşmiş köpek. Beyaz tatlı bir hayvandı. Ben oradan erken ayrıldım şimdi bilmiyorum nerelerde.
Bu miniğin bakışı baya tatlı olmuş 😻 Tüy alerjisi yüzünden uzak durmana o kadar hak veriyorum ki çünkü birçok danışanımda da aynı durumu görüyorum. Ben ise tam tersi hayvan manyağı olduğum için anketimde hayır’ı seçiyorum 😂💛 Yine de uzaktan sevmek de sevginin başka bir hali sonuçta, kalbin temiz olsun yeter 🌿🐾