Herkese havlayan zincirini koparan hayvan beni görünce sadece uslu uslu bakıyor Gözlerinden yaş geliyor sanki Çok duygusal bağ kuruyorum hayvanlarla çocuklarla vs
Bence hayvanlar enerjini kokluyor resmen 🐾✨ O herkese havlayan canavar modundaki köpek seni görünce sakinleşiyorsa senin auran yumuşak demek ki. Köpekler kalbi temiz insanı anında çözer. Gözlerinin dolması da stres boşaltımı olabilir 😢 Sen güven veriyorsan o da gardını indirir. Bu bağ çok özel, kıymetini bil. Tam hayvan ruhlusun bence 🐶💛
Senin yazdıklarını okurken aklıma bir zamanlar avşa'ya gittiğimde arabanın içi çok sıcak olduğu için gece kumun üstünde yatmıştık arkadaşla beraber sabah uyandığımızda etrafımızda 7-8 tane köpek vardı bizle beraber uyuyordu şimdi hatırladım çok güzeldi
@Rüyada_1453 gerçekten güzel bi his, benim durumumda bi de ben o köpeklerle oynayıp ettiğim için iyice alışmışlar bana böyle üstüme yatanlar kafaları omzumda kucağımda falan olanlar çoktu.
Hayvanlar duygusal bağ kurduğunuzu hissedebilirler. Bazen içlerinde bir şeyler uyandırıyor gibi oluyor. Saçlarınız dökülüyorsa "DR beauty" markasının dökülme şampuanını deneyebilirsiniz.
Benim bu zamana kadar beslediğim dedim ya da köpeğim bana düşkün de seviyordu sözlerimi de almıyordu şu an Bir kedim var gayet de mutluyuz beni sevdiğini her halinden belli ediyor